Pinsamt eller vad?!

http://justindrewbieber.blogg.se/2010/august/brasilisk-intervju-med-justin.html#comment

KOLLA!
Världens mest pinsamma (och roliga) intervju med Justin, kolla hela nu. Lova det. Jag skrattade nästan lika mycket som när jag kollade på sagan om ändringen. Siri och Nicole fattar, hehe. Men kolla nu!!!!



Jag tror att det finns en låt i varje persons liv som är speciell. En låt som man kommer minnas hela livet. En låt som får en att glömma allt man vill glömma. En låt som får en att må bra. I så fall skulle den här låten vara min. ♥

 


idag är det viktorias födelsedag

Gud va dåligt jag uppdaterar, haha. Har inte gjort något särskillt idag, känner mig fortfarande lite hängig, men känner mig mycket bättre än i gåt iaf! :) Dock inte så bra att jag fick följa med Lovisa till stallet idag, buhäähääää :´(

Men idag fyller en ingen mindre än Viktoria 14 år!!!!!!! GRATTIS!!!!! Hoppas du har haft en jättebra födelsedag :D ♥


Happy

Vanlig skoldag idag, eller juste, vi hade klassfoto. Orkar inte berätta, men..... Imorse så hände världens bästa sak. Pappa satt och läste tidningen som vanligt och sen så sa han ba, " The Kardashians kommer på tv imorgon" Och ni vill inte veta hur glad överlycklig jag blev, haha. Jag skrek typ " JAAAAAAAAA!!!!" ( det brukar bara sändas i USA) Så då vet ni var ni hittar mig imorn, framför teven med uppspärrade ögon. Nejmen jag älskar det programmet, jätteunderhållande. Kolla på det, ni kommer aldrig att ångra er. Fredag, kl 17:00 på kanal 5.


25:e

Pratade med Caroline för några minuter sedan, vi pratade om vilken vilket ställe vi skulle praoa på. H&M, Bikbok, Kicks eller något sådant ställe helst, hehe. Men man får väl se vilka platser som är lediga.
Nu måste jag göra min so-läxa, fattar inte att jag är så lat ibland :O


Tisdag

Känner mig lite tvungen att skriva ett inlägg nu, skriver nästan inget alls. Idag var det tänkt att vi skulle ha skolfoto, men det blev uppskjutet, skit, gillar att ha det överstökat.
Idag pratade vi om valet i skolan, förlåt men jag tycker inte att det är särskillt intressant, alla vet ju redan att alliansen säkert leder/vinner så varför snacka om saken?
Aja, nu ska jag göra engelskan och sen so:n, ses.


Avgudar den här bilden ♥


Mini-cole


Är inte den här lilla ungen läskigt lik Nicole, alltså mini-nicole, hehe. Nejmen jag tycker att det är lite scary.


Cardigan


Den här snyggingen ska snart få ett hem i min garderob, har letat efter en sån här kofta hur länge som helst. Nu är frågan om jag ska beställa den via H&M´s hemsida eller köpa den på stan, Nicole fick fel storlek när hon beställde från hemsidan, stackarn ;(


toppbloggarna

Har nyss kollat på toppbloggarna, har du inte kollat på det än så gör det NU. Skitkul ju :)


Mentorsdag

Idag hade vi mentorsdag, det var tänkt att vi skulle vara på lidingö, men det var vi såklart inte, skönt det i alla fall. Vi skulle utföra olika saker på några stationer, det var kanske tänkt att det skulle vara roligt men, sorry.
Imorn blir det "riktig" skoldag, antar att vi mest kommer få olika böcker och gå igenom terminens läroplan.
Kram ♥


Papillon

Hej hej, kännde mig alldeles trött och yr, inte undra på, jag är van vid att äta lunch vid halv fyra inte vid elva. Åh, hatar att sommarlovet är slut :(
Idag var det iaf första dagen på åttan, det var kul att se hur alla förändrats, alla var alldeles brunbrända, haha :)
Imorn ska vi ha femkamp eller nåt sånt, tycker att dem lika gärna kunde ha gett oss ledigt, men visst. Ciao.


Den här vackra fjärilen satte sig på mitt knä när jag låg och solade, den var helt orädd, den här bilden är inte inzoomad alls.


1

Det är bara en dag tills skolan börjar. SKIT.


Gillar den här bilden förutom att mina ben ser tjocka ut. Visste ni att ända sen jag var typ 3 ½ har jag haft komplex för mina ben.


spotify

Jag har fått spotify av Siris pappa, eller det var hon som skickade den från hennes pappas andvändare. Men i alla fall TACK JOHAN.


Tjejkväll

Mitt internet hemma fungerar inte, så nu bloggar jag live från Nicoles place, haha.
Igår kväll var jag på filmkväll hos Saga, det var jättemysigt! :D
Ikväll ska jag och siri sova över hos nicole, vi har redan varit och hyrt film, Paranormal activity. Mina kusiner hade sett den öch det var en av de läskigaste filmer de någonsin sett :O Kommer typ aldrig kunna sova igen, haha.
Som sagt, skriver när jag fått tillgång till internet, puss.


Fredag den trettonde

Salut mes amies.
För en stund kollade jag på Desperate housewives, mitt favoritprogram, wow vilken nyhet. Jag tycker att Justin Bieber borde gästspela i serien, typ vara den söta killen i grannhuset som står i bar överkropp varje morgon och vattnar gräsmattan. Haha..


Fick solen i ögonen, bild från igår.


ung08

Idag ska jag och Viktoria och kanske några andra ta en tripp till ung08. Har aldrig varit där. Men det känns som en typisk grej man ska ha gjort om man vuxit upp i Stockholm, men aja det ska väl bli ganska kul. Även fast alla tjejer kommer se ut som små björnar, med puder och äckligt mycket mascara, haha :)


dolls

Hej kompisar, ska snart lägga mig och sova, ska möta Viktoria 12:30 och måste hinna äta lunch innan, tidig uppstidning alltså. Sitter förövrigt och lyssnar på min nya spotifylista, med mina favoritlåtar, många pussycat dolls låtar. Älskar deras musik :)
Har varit med finaste Caroline idag, vi var hemma hos mig och pratade och kollade på tv, sen gick vi henne och åt pizza, spelade tv-spel och läste skvallertidningar, ytterst trevligt. (lät som typ Blondinbella där, haha)


Senare i eftermiddag mötte jag upp mamma vid sergels och sen gick vi ocg såg filmen Bröderna Karlsson, skrattade typ hela tiden. Väldigt mycket min humor, eller förresten, jag skrattar nästan åt allt.


Juste när vi skulle hem så kom mamma på att hon glömt sin kofta i biosalongen (dock hittade hon aldrig den) så satt det en man bakom oss och stirrade jattekonstigt på mig när mamma gått av. Jag bestämde mig för att gå av en station för tidigt, för att slippa honom. Sen när jag reste mig upp reste han sig också, jag gick av och såklart gick han också av bussen. Sen gick han ungefär 20-25 meter bakom och stirrade fortfarande konstigt på mig. Jag gick över till andra sidan av gatan och han följde efter, vid det laget var jag skiiiträdd. Sen kom jag till hörn och när han inte såg så sprang jag. Sen såg jag honom inte mer. Fy fan vad jag var rädd.

Btw skitlångt inlägg, hoppades ni orkade läsa, haha ♥


gröt

Sitter vid teven med en laptop i famnen och har nyss ätit frukost, grööööt! Jag har alltid gillat gröt, ända sen jag var en liten småunge.
För en liten stung sen ringde Carro och frågade om vi skulle göra något. Såklart ville jag det, har saknat henne som tusan haha :) <3

Har sparat massa konstiga bilder på den här datorn, här är en av dem, hehe.


kommer inte på något

Idag var jag som sagt var med Lovisa, vi gick först en långpromenad med Nicki, Lovisas hund. sen gick vi hem till henne och kollade på top model med Helena :)




Haha..

Nicki gull-hund


Mamma säger att jag ska stänga av datorn nu, bye ♥


Isabelle strömberg


En av mina nya favorit-stor-bloggar! :D Fast Kenzas är bättre.


Chuck Bass

Hello friends, har precis ätit en jättestor frukost/brunch, vaknade för sent som vanligt :/ Idag ska jag träffa Lovisa, Siri skulle också ha kommit, men hon hade jätteont i magen så hon stannade hemma, stackarn :(
Ska gå snart, men tar typ någr bilder tror jag, ses <3


This is real talent


Grayson Grayson Grayson! Jag finner inga ord, hur kan en sån liten kille sjunga så där?! Jag sitter här med gåshud på armarna och tårar i ögonen, det är verkligen otroligt.


Shoppa är livet


Väska 399:- Bikbok <3

Tröja 30:- (!!!!!) Bikbok

Ansiktsrengöring 80:- Strumpor 49:- Hårband 20:-  H&M


dagen i bilder

Här kommer några mobilbilder från idag, det här är första gången i mitt liv som jag lägger upp bilder från mobilen, haha, jag är född oteknisk, men så är det bara.


Mötte upp Siri och Nicole, sen gick vi ner på stan, här är vi inne på donken.



moi

Danens outfit: favoritkjolen från Topshop, skjorta från Zara, jeansjacka från H&M, Skor från nåt italienskt märke och en tygväska från GAP.

Gruppbild såklart.

Sen började det regna så siri gömde Sig under sitt paraply :)

Jag och Nicole gömde oss under mitt paraply, btw visst ser nicole väldigt rysk ut på den här bilden?! Hahaha, vet inte varför jag fick för mig det :D

Vi bakade muffins, som såg ut som bajs, dem smakade som bröd, eftersom vi inte hittade något socker.

Nicole är galen i tidningar, väderprognosen är hennes favoritdel ;)

Nicole gillar dagstidningar och Siri gillar Justin Bieber (som om inte alla gjorde det?!) och hon har rummet fullt av snygga bilder.



Cute? *blinkblink*




Bajscupcakes

Hej. Idag har jag, Nicole och Siri. Fick med mig en massa snyggt. Bland annat en ny väska, helt perfekt! Nu är det bara att mammas kamera (som jag alltid tar bilder med) är helkonstig och det går inte att ta kort med den :(
Ska försöka lägga upp bilder från mobilen, good luck Linnea säger jag bara.

Update: Det funkar!!! Yes :)

Nicoles framtida modellkarriär



Det här är Nicole, om några år. Jag och Siri tycker att hon ska bli modell. Visst skulle hon passa som det? :D

It´s California baby



En av mina nya favoritlåtar, blir extremt glad när jag lyssnar på den ♥


teleteletelefon

Jag har äntliget gjort slag i saken och köpt en ny mobil! Yay.
Jag tänkte till en början köpa sony ericson CS01, exakt likadan som Nicole har. Men den var tyvär slut (Nicole pustar ut, hahaha) så det fick bli en jättesnygg liten xperia x10 mini! Den verkar jättebra, har dessutom ganska så bra kamera, som min förra definitivt inte hade, hehe.


Hej alla

Jag är hemmaaaaaaa! Äntligen får jag andas lite bensin-luft igen, hahaha. Just nu är jag helt uppjagad, därför att..................... Justin Bieber har skrivit på sin twitter att han vill komma till Sverige!!!!!!!!!!! Läste det på Carros blogg, LYCKA, haha. Nu får det inte bli inställt igen, då blir jag arg :P

Ska ladda upp massa bilder på datorn, har en massa bilder att visa, senare idag ska jag och mamma ner på stan för att köpa en ny mobil till mig! Jippie :)

 


RSS 2.0