Utvecklingssamtal

Nu ska jag åka tillbaka till skolan för att ha det där jobbigga utvecklingssamtalet. Tänker verkligen ta upp det där med mina franska-omdömen. Skitlärare säger jag bara -.-


(O__o)

Hello dudes (Wannabe Siri) imorse vaknade jag upp med värsta huvudvärken, så jag smsade Nicole och sa att jag inte skulle komma till skolan idag.  Men jag vill verkligen till skolan imorn. Det här låter lite konstigt, men jag längtar lite. Inte efter alla läxor och prov, utan vår tekniktektion. Haha, det är min absoluta favoritlektion. Vi gör egna modeller av hus och jag har bestämt att jag ska få bästa betyg! :D :D


   
Dålig kvalité, men bra låt! :D


Who´s that chic?




Skulle kunna dö för en Balenciaga ♥


Hejsan




Vaknade upp imorse med sandpappers-hals och feber, inte särskilt kul. Det får väl helt enkelt bli en pluggdag. Har ett franskaprov på torsdag och ett matteprov på fredag. Inte kul det heller. Bäst att sätta igång! :)


Ginas modell?


Den här bilden såg jag när jag var på en affär i Italien. Jag tror att det är modellen från gina tricot, om inte, då snackar vi verkligen om bär. Lite coolt att göra modelljobb i Italien om man är från Sverige, fast hon kanske inte är från Sverige. Okej nu ska jag sluta innan jag gör bort mig helt och hållet här. Men lite coolt är det i alla fall, håll med om det :)


Sötare än socker?


Gwen Stefani´s son Kingston måste vara den gulligaste underbaraste sötaste ungen i världen. ♥


Svart vitt och allt där emellan, grått alltså

La in en header lite snabbt, gjorde den snabbt i picnik. Kommer nog ändra den lite sen. Nu måsta jag göra den där jäkla matteläxan också. Mina läxor är precis som ett berg, när man kommit upp på toppen så ser man att nästa berg är dubbelt så högt. Blä, men det måste göras!


Dance


Vi ska göra danser på idrotten, här är en väldigt bra låt som jag tycker att vi borde dansa till, men det vill inte två blonda tjetjer jag ska göra dansen med, host host :)


Här är en dans Lovisa lärde mig förra året. Lärde mig visserligen bara några steg, men det var bara för att den var så jävla svår, men vi kanske andvänder några steg ifrån den dansen, vad tycks om det?


Världens roligaste!!!





Jag gråter av skratt!!!!!! Den andra bilden är den roligaste bilden jag sett typ, den tillägnas ett långt och högt skratt: HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH ♥


NYC London Paris LA

Hallojsan. Idag har jag varit på stan med mamma, pekat ut julklappstips och köpt en fin T-shirt. 


Gillar den därför att mina två favoritstäder står på den :) Dock gissar jag att alla andra också har sådana här, eftersom att den är från Gina och kostar en liten liten hundralapp.


Undisclosed desires


Bra ju..
Har aldrig lyssnat på Muse, förutom Supermassive black hole, den som var med i Twilight alltså. Den var också löjligt bra, men jag kom mig aldrig för att lyssna på flera låtar, typ förrän nu, dem är bra ju :)


What if you should shop until you drop?


Lite saker jag köpte i Italien :)

Blus: Zara
Halsduk: H&M
Mössa: H&M
T-shirt: I ♥ Roma
Ringar: H&M
Stickad tröja: Calvin Klein

 


Stucked

http://bieberstorys.blogg.se/2010/november/

LÄS FÖR FAN!!


Lika som bär?


Den här killen är läskigt lik Siris bror Leo! :O
Man skulle kunna tro att de var bröder.


Fars dag

Idag är det fars dag, min familj brukar inte direkt fira det så mycket. Idag gjorde vi en tårta och tände lite ljus, vilket uppskattades mycket :)
Övrigt så har jag inte gjort så mycket idag, hjälpte pappa att byta däck på bilen, sen var vi på fika hos päronens vänner.
Nu ska jag läsa en av mina favoritböcker, Gossip Girl: Älskar, älskar inte. Det är den bästa av gg-böckerna hittills!


Örhängen

Tjabba tjena hallå, vi säger så. Haha.
Igår var sista dagen på praoen, jag vet, jag tjatar om den hela tiden. Men vi fick välja varsitt valfritt smycke som avskedspresent! Gulligt av dem :)
Efter praoen sprang jag hem och packade lite saker, skulle sova över hos Carro. Sen åkte vi och såg Inception, bästa filmen ever säger jag bara!! Siri hade tipsat om den förut så jag tog en changs.
Sen sov jag hos Carro, kul som vanligt! :D Vi låg och pratade tills klockan var fyra, men det gör vi alltid, så det var inget konstigt med det.

Örhängena jag valde :)
(Kass bild, tog den lite snabbt bara)


Omdömen

Hejsan. Bloggar från min egna laptop nu, jag brukar faktiskt aldrig göra det, vet inte varför faktiskt.
Är jättenyfiken på mina omdömen förresten!! Man kan tydligen se dem på hemsidan men då behövde föräldrarna visa massa saker, bla bla bla.. Men jag vill verkligen se dem! Jag vet att jag inte kommer bli missnöjd med dem, eller jo det blir jag alltid, men förhoppningsvis så är dem bra :)
Fett onödigt inlägg jag vet.
Kram ♥


__

Bonsoir.
Prao som vanligt, men det var kul! Älskar verkligen att alla är så roliga och snälla på min prao, inte för att skryta, heh. Men det gör dagen så mycket roligare än om alla var jobbiga och sura.
Kom hem vid kvart över sju- halv åtta ungefär, Carros snälla mamma skjutsade :) Gjorde en kakdegsglass och en sockerkaka efter middagen som jag ska äta i helgen. Nice kallas det.
Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig, går upp kvart över nio imorn, natti.


Andvänd inte converse i slaskväder

Det gjorde jag idag, och det var inte smart kan jag säga.

Förresten, vi har världens bästa chef, idag fick jag och Carro välja varsin tröja/T-shirt/blus från bikbok eftersom att vi är så duktiga praktikanter. Hihi.


Fin va? :)


Prao

Hejhej!
Idag har jag och bästis Carro praoat vår första dag på Bik Bok. En klädbutik för er som inte vet, hihi. I början av dagen var det inte så mycket folk, vi vek mjukiskläder medans vi pratade och hade det trevligt. Men efter en stund fick man verkligen jätteont i fötterna! En timmes lunch fick vi i alla fall. Den spenderades på donken såklart. Efter lunchen så väntade flera timmar jobb på lagret för min del. Kul. Hehe.
Nejmen det var väl ändå ganska kul. Det roligaste är att två personer på affären hatar varandra, så man får höra på en massa skitsnack så fort den andra tjejen är borta.
Nu ska jag kolla på något program med mina föräldrar, ciao!


Gigantisk bildbomb: Schweiz och Italien


Väntar på Arlanda..

Sitter på planet, har lite långtråkigt.

Påväg att landa. Visst är landningen och starten bäst? :)

Framme i vackra Zurich.



Vrid huvudet lite.





Starbucks coffee lurade runt varje hörn.


Efter en stund så åkte vi vidare till Rom.




Ganska så mulet på morgonen.

Men inget emot senare på dagen, då var det paraply som gällde.



Det kryllade av fontäner överallt.







Inne i st. Peterskyrkan.

Apelsinglass!

Colosseum!





Glass!

Tunnebanans tåg var alltid nerklottrade, men det såg faktiskt ganska fint ut.

HAHA. Nästan Anagina och nästan Linnea :P

Spanska trappan.

Jag står på Spanska trappan och i bakgrunden ser man en av världens lyxigaste gator, Via Conditti. Dior, Fendi, Prada, Gucci och Missoni var märken som hade affärer där. Var såklart inne i alla ;)



Sen så började det regna såklart -.-

Tog lite smygbilder, sssshhh.

Fontana Di Trevi, där Anita Ekberg badat, en gammal men känd film.

Helt plötsligt såg vi en massa fotografer och folk. Det var tydligen en väldigt känd italiensk kvinna som skulle spela in något där. Har sökt lite på internet, hon är tydligen en playboy-stjärna och skådespelerska. Lite coolt att jag såg henne.

Jag kastar i ett mynt i fontänen, ett måste om man är i Rom. Sen ska man önska sig något också.



Romulus och Remus dias av varginnan. Fick faktiskt MVG på mitt prov om romarna ;)



Colosseo by night.



Våran GB är deras Algida.

Sen blev det lite finare väder!

Vi åkte till Tivoli, en jättemysig stad uppe i bergen.

Bilden är inte rättvis, utsikten var amazing, något av det vackraste jag sett.



Den godaste glassen på hela resan.

Bästa stället för en parkeringsplats? Eller inte.

Sixtinska kapellet.





Muren runt Vattikanstaten.

Smartbilar var den absolut vanligaste bilsorten i Rom.

Pantheon.



Prästernas H&M, hahaha, helt sjukt, i Vattikanstaten fans det affärer där man kunde köpa präst-kläder och nunna-kläder typ.



Vi åkte till Tivoli en andra gång.

Vi åkte till Villa Adriana, ett forna palats för någon kejsare eller präst typ. Där var det mest gamla ruiner nu, men fint ändå.

Den dagen var det shorts som gällde :)





Mongobild, jag fick faktiskt solen i ögonen, hah.

Olivträd.

En liten ödla.

Glass igen

En annan park vi åkte till.



Fontän igen.





Sen var det dags att åka hem från Italien. NEJ.

Vi stannade såklart i Zurich och åt goda macarons, som det heter på franska. Kommer inte ihåg vad de heter på tyska.

Sen fick man ta farväl av Schweiz, och sätta sig på planet hem till Stockholm. Skitkorven. Hehe.

 


Saknat mig? ;)

Hej alla.
Nu är jag hemma igen efter en veckas sol och värme i Italien, Rom, en jättefin resa om du frågar mig. Bilder kommer upp imorn! :D Tog faktiskt ganska så mycket bilder, kul va? :)
Nu måste jag packa upp resten, ses! ♥


RSS 2.0