Alla älskar The Drums

Tjabba, idag är det fredag-början på helgen! I helgen måste jag hitta ett par vita skor tills vi konfirmerar oss. Stress. Annars får jag väl snöra på mig ett par converse och tralla dit och hoppas att ingen tittar på mina fötter, haha. Efter skolan idag gick jag Siri och Nicole spontant ner på stan, köpte med oss mat från donken och satte oss utanför konserthuset och snackade. Efter det gick vi runt armkrok och sa tja till alla killar från åldern 15-25 vi gick förbi, ja vi är lite konstiga.

Jag och min fina Siri idag.


Pojken i randig pyjamas


Nu ska jag läsa boken på bilden ovan. Den är hur bra som helst, fast lite sorglig i slutet enligt Siri. Rekomenderar er ändå verkligen att läsa den.


Ny väska




Behövde en ny väska, min gamla gav upp, den här är dessutom lite större än min gamla. Ifall ni vill apa efter mig, haha, så hittar ni den på Sisters för 799 :-


Bonsoir

Förlåt för väldigt dålig uppdatering! På lovet var jag som sagt på landet, det var helt okej, mina släktingar har en liten hund som gjorde att livet kändes lättare. Annars har allt inte direkt varit som det ska, vill inte snacka om det så mycket i bloggen. Även fast det typ bara är kompisar som läser det här. En kille i min paralellklass dog för några dagar sen, allt är helt vänt uppochner i vår skola just nu. Kände honom inte, käns därför lite falskt att skriva att man saknar honom och sånt, men det är aldrig kul att någon dör.



Söta lilla hund !


Tidsinställt


Första tidsinställda inlägget på den här bloggen! Jag är påväg till landet just nu, stannar där tills på måndag, kill me. Men vi ses troligtvis på måndagskvällen eller tisdag, kram.


Someday

Hejhej, idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det var meningen att jag skulle träna till ett prov jag har nästa vecka, men neee. Ska snart träffa mamma, vi ska äta på Vapiano. Älskar det stället. Imorn åker jag till landet för första gången på året, det blir helt okej har jag bestämt mig för. Ska iaf träffa släkten och det ska bli kul ♥

Siri är i Paris nu och Nicole är i fjällen och åker skidor! Vem är avunsjuk? (pekar på mig själv) Haha.


.


En tisdag


Idag var jag med Saga och Viktoria, dessvärre ville ingen av dem vara med på bild -.- haha. Vi hade jättekul, solade, pratade, kollade på Gossip girl m.m.



Sagas brorsa och deras katt Mysan

Invigde mina gamla älskade shorts idag, fast med tjocka strumpbyxor under. Så jag fuskade lite, men visst var det varmt idag?! Hoppas det är lika varmt på Åland. Nu blir det Desperate, kram ♥


Best friend


Hejhejhej. Idag ska jag till Carros land, det ska bli jättekul! Igår var jag i uppsala och gjorde lite saker, köpte bland annat en ny cykel! Ha en bra söndag, kram.

Gillar den här bilden, tagen i somras! :)


304

Det här är det 304:e inlägget, grattis bloggen. Jag tror nog att jag har haft en av de bästa dagarna i mitt liv idag, haha. Ska inte nämna allt, är bara allmänt glad. Idag är det fredag (och lov), och efter skolan gick jag, Nicole och Siri ner på stan. Jag och Nicole stannade en stund till på stan och gick runt lite överallt. Det var dessutom jättemysigt väder idag, alldeles soligt och fint! Är skit-hyper-glad för en sak som Siri berättade för mig för en stund sen, men jag tänker inte berätta vad :P haha. 
                       
                                            Tummen upp ifall du också är glad!

For a crazy girl


Japp, ett tecken på att jag inte har alla hästar hemma i stallet. Jag skriver en lapp till mig själv, som jag ska läsa när jag inte vill kliva upp ur sängen på morgonen. Haha, det funkade inte så bra, men det var värt ett försök! Jag är världens slöaste på morgonen, för er som vill veta. Intresseklubben antecknar!


Snart är det sommar

Gammal bild från förra sommaren.

Yey, blev lite chockad över att det var så varmt och fint ute idag när jag gick hem från skolan. Sommaren är påväg, längtar! :D Sommaren är bäst. Nu måste jag göra klart min svenska-läxa, inte så kul. Måste byta header btw, har haft den här jättelänge, är skittrött på den, usch.


Men Gustaf då...


Ganska kul faktiskt. Lovisa har skämtat om att hon ska komma och stå ner Gustaf eftersom att han är värsta lilla damp-barnet. Som jag sa, skämtat. Tydligen tog han det lite väl allvarligt :P

Annars då? Haha, nejmen min lärare kom med ett bra förslag idag, att vi skulle skjuta upp NO-provet tills efter lovet. Vilket betyder, inget pluggande tills ögonen blöder inatt! :D Haha. Siri och Nicole var här en stund efter skolan, vi kom inte på något att göra så vi busringde på min granne Peters dörr. Det pinsamma är att han går i vår klass, nej, det pinsamma var att han såg att det var vi! Ganska kul sådär i efterhand.


Världens knäppaste konfa-grupp


Haha, vi tog gruppbilder på konfan idag. Här är spexbilden (jag och Siri ser fett tråkiga ut), kan inte sluta skratta :D Jag går i världens konstigaste konfagrupp. Helt klart.


Avicii-Sweet Dreams

Hejhej kompisar. Sitter här och lyssnar på nån konstig musik. Jag stannade hemma från skolan idag, men jag ska komma imorn om jag inte har värsta febern och allt, haha. Kände att jag missade en hel del...

Gammal bild från Siris blogg. Visst har jag lite konstig ögonfärg? Typ blå-gröna med lite brunt i.


Konfa-camp

Tjenare. Var på ett kul konfa-läger i helgen. Dock var det segt ibland eftersom att två av dem gruppen inte var där, men det gör inget, en av dem är brat och den andra har ADHD, haha.  
Micke och Nicke. Haha, lite kul, jag och Micke kände varandra när vi var pyttesmå och nu helt random så går vi i samma konfa-grupp.

Nicole var rädd för att vi fick värsta spök-rummet.

Carolina och Siri.



Vanessa, haha.

Fin!



-.-



Haha, oslagbar.



På tåget hem.

Jag bjuder på den här, ser ut som en flint.

Avslutar med en blid som jag kopierade från Nicoles blogg, haha, jag DÖR !


Twitter

Hej, datanörden här! Jag är medlem på för många sidor på internet, skaffade nyss twitter. Det verkar rätt kul! Måste börja med SO:n, sorry för att bloggen har blivit skittråkig, måste varkligen plugga, kan nästan ingenting.
Tumblr_listgetf8g1qau8j9o1_500_large
Såhär känner jag inför provet, typ.


School

Hejsan, jag och Siri sitter i mediateket i skolan, just nu är Carro i Barca! Och står förmodligen och köar till Bieber-konserten ♥ Måste gå nu, det blev ett kort inlägg, puss.
252202369_large


Men det är helt okej

Måste säga att jag är världens glömskaste person, jag skojar knappt, jag glömde min spanska-mapp på en av skolans toaletter idag, jag kom inte på det förrän jag gick hem från konfan. Då var klockan 20:00 kanske, haha, har gubb-minne. Kommer lätt ihåg namn och en massa onödigt skit, men aldrig viktiga saker. Ett ovanligt jobbigt i-landsproblem !

Gammal bild, mitt hår ser rött ut, wtf?!


by: Annie Leibovitz


Jag har valt den perfekta bilden till min bildanalys. Tycker att den är helt underbar, Angelina ser så sårbar ut men utstrålar sammtidigt styrka. Älskar den. Dessvärre har jag knappt börjat på min uppgift, måste sitta uppe halva natten och skriva klart den, fml.


Happiness

Tumblr_l3kyxt6k0m1qbw18jo1_500_large_large
Känner mig olagligt glad, det är söndag, då ska man ju vara sur, haha :D Har inte gjort så mycket idag, varit hemma, kollat på The hills och sånt. Senare ikväll ska jag skriva lite SO-kriterier, omöjligt, jag är fortfarande glad !


Lilla lördag

Här är alla bloggar jag läser, har säkert glömt några, menmen :)

kenzas.se
micah.myshowroom.se
gossips.se
dellifin.blogg.se
lifeofsiri.blogg.se
imnicole.blogg.se
kajis.blogg.se
aliciawiden.blogg.se
lovemyname.blogg.se
awsomeneardyninja.blogg.se
lifeofaprayer.wordpress.com
jennypennanstar.blogg.se


På tal om ingenting. Jag och Nicole förra våren, kolla inte på min mage är ni scchyyysta, okej bara för att jag sa det så gör alla det, haha.


Friday Friday

Nu var det fredag igen! Älskar verkligen fredagar, juste idag var det ju första april. Vår lärare lyckades nästan lura vår klass att vi skulle vara med på en filminspelning, haha. Men nu blir det fredagsmyyys, mina föräldrar är inte hemma ikväll, så det är bara jag och brorsan hemma. Aja, tjejsnack hela kvällen i alla fall! Axel läs inte det här, haha.

Tycker lite synd om Rebecca Black, över 1 miljon thumbs town på youtube, dålig är den ju inte :(


UNITED




RSS 2.0