Uppdateringen som suger

Hej där! Jag sitter på ett litet café och läser bloggar och chattar med Nicole! :) Man känner sig riktigt handikappad utan internet, var lyckliga ni som har internet på lantstället. I övermorgon åker jag och pappa hem till Stockholm, och om tre dagar följer Saga, Siri och Nicole med ut hit. Längtar!
Nu ska jag hem och hjäpla pappa ch Axel att sätta på mototn på vår pyttelilla båt, puss.

Fulful bild på mig, men jag har inte tid att lägga upp någon annan.

Små barn med spring i benen.



Igår kom mina små norska släktingar ut till stugan. Det blev några timmar med fotboll och hopp på sudsmattan. Den yngsta av dem har så underbart gulliga smilegropar. Stora smilegropar är nog det gulligaste som finns.


Nostalgi


Haha jag fastnade framför youtube och kom på något sätt in på gamla avsnitt av Rosa. Gud va jag älskade det programmet när det gick på tv. Det känns som om jag åkt bak i tiden när jag kollar på det nu.  

Peace


Kolla mitt hår, minst en decimeter kortare! Haha, fast jag gillar det :) Idag är det ganska mulet, men igår låg jag faktiskt i en solstol på verandan och läste en bok. Jag har lånat två böcker av Dan Brown, varav en av dem är Änglar och Demoner. Den verkar jättespännande. Den handar om Illuminati så jag kommer inte kunna sova på nätterna, haha. Uppdaterar imorn också, puss.


Hej hej här ser ni mej

För två (tror jag?) dagar sen kom vi hit till landet. Det är fint väder här nu, ska kanske fundera på om jag ska bada någon gång i veckan. Haha, det är mitten av juli och jag har inte ens doppat fötterna i Östersjön det här året. På tal om ingenting, idag har jag klippt mig! Det blev standard-klipp, de slitna topparna klipptes av så nu känns det rätt fint. Fast lite för kort, men jag vänjer mig.

Blev lite dålig kvalitet, men men. För alla som vill veta så skriver jag senast på fredag igen. Om mindre än två veckor kommer Siri, Nicole och Saga hit i några dagar! Det ska bli jättekul, längtar!  


Två steg från paradise


Hej hopp. Nu är jag hemma från en vecka i Malaga. Här är en bild från balkongen.













Min ena kusin, Victor.

Min andra kusin som heter Felix.



Jag.





En bild Victor ville att jag skulle lägga upp, varsegod :)



Felix ville alltid att jag skulle ta "modellbilder" på honom, hahahah.

Ronda, en stad uppe i bergen som vi besökte under en dag.

Vi hyrde två bilar varav en av dem var utan tak, första gången jag åkte i en cab.



Gulle.



Medelhavet.

Lillebror Axel.











Okej nu blev det lite blandade bilder här på slutet, men det här var några av bilderna iaf. Om 20 minuter åker jag till landet i ca två veckor. Det blir dåligt med bloggning då, men har jag tillfälle så skriver jag, kram.

Hej där


Ajdå, råkade fastna framför datorn när man egentligen ska ligga i solen och få ut det mesta ur näst sista dagen här. För en stund sedan skrev jag ett litet (stort) mejl till Siri där jag bland annat nämnde hur kallt det var i vattnet. Jag skojar inte, det var dö-kallt. Jag undrar vad det beror på, medelhavet som alltid brukar vara så varmt! :O
I alla fall, jag kommer inte blogga mer nu förrän på söndag då jag kommer hem, men då blir det långa inlägg. Kram till alla.

Hej igen


Det gick att ansluta till ett trådlöst nätverk! Om man bara är tillräckligt envis så fungerar det. En sak jag inte hann berätta i förra inlägget var att vi var in en liten spansk stad långt uppe i bergen idag. Vi hyrde en cab och åkte upp för alla små slingriga vägar, vilket tog bra med tid, men det var absolut värt det! Jag fick rätt bra bilder idag innan kameran laddade ur, om jag orkar lägga upp dem i veckan så gör jag det, annars så säger jag puss hej! Och juste, bli inte förskräckta utav vita-Linnea, jag solar med 10+ solskyddsfaktor utan att bli det minsta brun. Inte kul.

Malaga

Hejsan. Internet, fungerar som vanligt inte så jag sitter och skriver på hotellets sega dator. Men det är bättre än inget. Annars så har jag det mycket bra här, solar och badar så mycket som möjligt. På söndag kommer jag hem och da ska jag lägga upp en massa fina bilder, kram ♥

Djurgården


Ikväll, eller rättare sagt igår kväll om man tänker på att klockan snart är två på lördag morgon, tog jag en promenad med Viktoria runt vackra Djurgården och förbi ett stall med världens finaste hästar.

Och vi löste även mysteriet med lappen-som-ska-till-saga. Nu ligger det ett litet brev (med väldigt ful handstil, jag vet) hemma hos Saga som väntar på att få läsas. 



Imorgon bitti, inte så tidigt, åker jag till Spanien! Everybody say Weeehoo! Så nu har jag packat hela stora resväskan, även fast jag vet att jag bara använder ca hälften av allt jag packar ner, haha. Om det finns internet på hotellet så ska jag blogga varenda dag. Det lovar jag. Kram och godnatt allihopa ♥

Jag har hjälm


Hahahahahahahah

If they follow you, don´t look back


Igårkväll tog jag och mamma bilen och åkte ut till mysiga Dalarö för att äta middag.

Det var länge sedan jag var här sist, skulle ha åkt hit för något år sedan eftersom att en kompis har lantställe här.



Jag tog några fler bilder igår men dem blev tyvär suddiga. Idag ska jag förhoppningsvis ta en promenad med Viktoria, lösa mysteriet med lappen-som-ska-till-saga och packa inför imorn!

Nivåer


Jag har sagt det många gånger vid många tillfällen, jag gillar verkligen Avicii. Hans nya låt Levels är helt finemang. Han är väldigt väldigt duktig, jag brukar inte direkt lyssna på house/tecno men Avicii är ett undantag.

Down by the water


Idag träffade jag Nicole på stan, vi kollade i några affärer, sen gick ner till vattnet och satte oss där och pratade en stund innan det blev alltför blåsigt.





Mycket bra dag, gillar att vädret börjar bli som vanligt igen. Ha en bra kväll, puss!



Nej har vi inte glömt någonting nu? Var är den vanliga bilden från vårat stammis-ställe?!


Oroa er inte, här kommer bilden från donken. Jag lovar att personalen känner igen oss, för vi har nog varit där minst en gång i veckan dem senaste månaderna -.- Hahah

Get me away from here, I´m dying

Hej lilla bloggen. Har lyssnat lite på Belle & Sebastian medan jag smorde in mig med brun utan sol och målade tå- och fingernaglarna. Tidigare ikväll såg jag och min pappa världens hemskaste film, The boy with the striped pyjamas. Båda vi har läst boken och filmen var som vanligt sämre, men otroligt bra ändå. Läs boken och se filmen, rekomenderar er verkligen.
251162_2105859604308_1180068312_32628873_2704322_n_large

Något av det sötaste jag sett



På lördag


Om några dagar åker jag och min familj till Malaga i Spanien. Och det bästa är att mina kusiner följer med! Jag träffar inte mina kusiner mer än 3-4 gånger om året så det blir mycket kul att träffa dem. På tal om inget, kollade på lite youtube-klipp från Pecae and Love. Gråter för att jag inte var där. Nästa år åker jag, no matter what.


En mycket mysig kväll


Ikväll åkte jag och mamma ut till Vaxholm lite spontant sådär, åt glass och gick längs vattnet.

En bra idé eftersom att mamma åker till Gotland på almedalsveckan imorgon bitti, och då ser jag henne inte på ett tag.


Och det var tillochmed så varmt att jag kunde gå klädd såhär fast klockan var över nio på kvällen.

Väldigt väldigt fint


Hej bloggen. Vaknade vid 12 imorse, haha. Jag älskar att sova länge. Det var tänkt att Saga skulle sova hos mig ikväll men hon skulle ut och äta med sin familj så det får bli en annan gång :) Hon kommer ändå till Åland i sommar så vi kommer ses i alla fall.
Bilden jag lagt upp har Helena (Lovisas syster) gjort. Så himla fin! Kunde inte låta bli att lägga upp den, hon ritar så fint att man inte riktigt förstår hur hon gör.  


hoppats på något

God morgon, jag har ätit frukost för en stund sen och nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström medan jag läser några bloggar. Längtar tills 9 september då jag, Siri och Nicole ska se honom på grönan.
Snart kommer Saga och Vicki hit, får se vad vi hittar på, alltid kul att träffa dem.
5794237897_b5cca739fb_z_large


RSS 2.0