Köptes igår


H&M, 199:-

Gina tricot, 149 :-
Btw har någon lagt märke till att jag ändrat lite med designen? Lite finare blev det allt :)

Youth group


Bästa versionen av den här låten, tröttnar aldrig, den är så fin ♥

Idag gick jag och Nicole till Stockholms bästa utomhusbad, Kampe!

Jättebilligt inträde, om man inte hoppar över staketet-då är det gratis! Haha, bara skojade. Men det är väldigt mycket folk hela tiden, men det är väl okej.



Glass!

Vi pratade, solade och badade. En mycket bra sommardag, älskar sommarlov!


Gulliga


Min lillebror följde med mamma till London i början av sommarlovet, där han köpte dessa två mycket söta suddigummin till mig i födelsedagspresent. Det ena doftar mjölk och det andra jordgubb, tack Axel!


Det här har hänt idag


Idag har jag hängt på stan med min fina vän Saga!

Senare åt jag middag med mamma på Vapiano.

Och sen tog jag en kvällspromenad med Nicole :)

Dessvärre tog jag väldigt få bilder idag, men jag lovar fler bilder imorn, då ska jag och Nicole gå till ett utomhusbad och steeeeka! Hoppas på mycket mycket sol! :D


Antagligen världens roligaste


Jag kan verkligen inte sluta skratta åt det här klippet, hahaha. Btw killen i början ser ut som Siris brorsa. SES VI HOS MANGE?! ;)


En annan slags midsommar

Cha cha bitches! (Daniel Paris style). Jag sitter på ett litet café vid hamnen här på landet. Igår var det midsommar som sagt. Och det var mysigt. Åländsk midsommar är helt helt annorlunda än den svenska. Själva grejen med midsommar här är att man träffas alla i byn och "pyntar" stången tillsammans, fikar osv. Och man dansar inte kring midsommarstången! Nooo! Har kanske dansat Små grodorna en gång i mitt liv, haaha.


Kan ett internet vara mycket segare?

Tjenare, över midsommar åker jag, min familj och släkt till landet. Jag bloggar ifall jag har tillgång till ett nätverk, annars kommer jag hem på min födelsedag, den 28:e ! Ha en fin midsommar :)

Skynda att fynda

Nu när sommarrean startat tänker jag passa på att fynda allt det där jag tvekade på att köpa i våras. Nästa vecka har jag och Saga bestämt oss för att gå ut och rensa varenda affär, haha. Här är några plagg jag köpte idag för ett mycket bättre pris än utgångspriset.  

Zara, 179 :-

H&M, 100 :-

BikBok, 149 :-


May you stay forever young


Sista dagen på flera flera veckor som jag ser Siri, kommer sakna henne så mycket!



Såg nästan ut som en sittlift, det fick mig att sakna vintern och skidsäsongen. Men man ska inte klaga, jag älskar ju sommaren.

Vi såg Rosanna och Daniel Paris inne på donken och JAG frågade ifall vi fick ta bild. Stolt, haha. Dem var jättesnälla, jag sa till Daniel att jag "hejjade" på honom i Ung och bortskämd och då sa han "aaaw gjorde du?" och sen gav han mig en kram. Haha, det gjorde min dag.



Haha, roligaste bilden, har ena benet mot väggen, fråga mig inte varför.

Nicole hade mycket svårt att sluta skratta.

Men ett gott skratt förlänger livet!

Äsch, slänger upp en till bild på oss, haha :D


Magnifik




Jag har aldrig egentligen tänkt på att Håkan Hellströms låttexter är så magiskt fina, varje låt är en egen liten historia ungefär. Och jag som ine brukar gilla så mycket svensk musik, men det här är något av det finaste jag hört ♥


Lillebror bli aldrig som jag

Kom precis hem efter att ha sett världshistoriens läskigaste film, Insidious, med pappa. Helt galet läskig, jag som trodde att jag sett en hel del inom skräckfilms-genren. I eftermiddags träffade jag upp mina homies, dock regnade det extremt mycket ett tag och jag hade såklart glömt paraplyet hemma.



Nicole provade Mimmi Pigg-rosett, sött!

Siri tvingade oss att gå in i stadsbiblioteket. Nej jag bara skojade, min idé, har faktiskt aldrig varit där, mysigaste stället i hela staden.





Jättefin! Ny profilbild kanske?


Nu ska jag kolla lite bloggar, lite filmklipp på youtube och sen försöka sova, det lär inte bli lätt, skulle inte förvåna mig ifall jag springer in till pappa mitt i natten efter att ha tyckt mig se en demon stå i hörnet av mitt rum. Haha, godnatt.


Tout le monde

I eftermiddags plingade Siri och Nicole på min ytterdörr. Efter att vi varit hemma hos mig några timmar gick vi ut på en promenad runt östra delen av vår fina stad. Älskar kvällspromenader i Stockholm.  

Nicole ville väldigt gärna att jag skulle lägga upp den här bilden från idag, fin! :D


Början på sommaren

Heeej. Imorse kom jag hem från Carros land. Det har varit jättemysigt, är lite ledsen över att vi inte kommer ses på över en månad framöver (konfaläger) men vi ses i alla fall i augusti :) Här kommer lite bilder från närmaste veckorna.

Skolavslutning, lovade ju att lägga upp några bilder därifrån.





Inne i kyrkan.

Efter skolavslutningen.

Jag och Nicole, vi hade bestämt innan att vi skulle se likadanna ut. NOT, det blir bara alltid så, haha.

Jag och Siri

Fint att det var soligt för en gångs skull :P

Bytte om till mitt bästa sommarlinne, även kallat One Direction-blusen eftersom att jag kramade Liam och Louis när jag hade det på mig hehe.





Hittade en jättehäftig effekt på min kamera, bilderna blir lite finare, lite mer lila/rosa.



Åkte till Carros land :)



Åkte in till stan över dagen ibland.

Träffade Rebecca som köpte upp halva Mango, haha :)



Provade söta kläder, men har bestämt mig för att spara till sommarrean, förra året var jag pank på sommarrean och det är borde vara olagligt!

Bio med Carro och Becca!



Älskar den här bilden!!



Åkte tillbaka till Carros land.

Och Caroline tog en massa fin biilder med min kamera.





Igår åkte vi ut med Carros familjs jättemysiga båt. Docck regnade det väldigt väldigt mycket!





Vi bytte presenter den 11:e på Carolines födelsedag, jag gav henne en plånbok och fick en jättefin klocka och The Drums bästa album. Sitter och lyssnar på den just nu, i min cd-spelare som jag inte använt på miljoner år. Den är så bra, uppmanar alla att lyssna på den. Man blir glad på ett speciellt sätt och jag vet inte vad. Mitt favoritband i alla fall. Helt klart.


Fuck Adolf, just sayin'

Hejsan lilla bloggen. Idag mötte jag och Carro upp Becca. Vi gick på stan, åt lunch och gick på bio. Vi såg Black Swan, andra gången för mig men den var fortfarane lika bra. Vid busshållplatsen (Det brann i T-banan tydligen?) träffade jag Vanessa. Fick mig att sakna konfan lite..
Jag tog faktiskt några bilder idag, men jag laddar kanske upp dem när jag kommit hem, ungefär alla bilder från skolavslutningen och frammåt i en bildbomb. Den här veckan ska jag bara ha det chill med min bästa vän-som jag inte kommer se på hela sommarlovet! Hur fan har ni tänkt er att jag ska klara mig?!


Juni

Cha cha. Nu när sommarlovet har börjat så är jag en vecka på min bästis Carro's land. Om ni undrar så är jag här ungefär en vecka till, och min bloggtorka kommer troligtvis vara lika torr som Nicoles humor. Haha, bara skojade Nicole, din humor är rätt bra! :D Tumblr_llif50s89j1qdu4dpo1_500_large
Tumblr_lm0c0fpeip1qdu4dpo1_500_large
Gulliga sommarbilder ♥

Jag kommer aldrig glömma dig


♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥


Skolavslutningen

Hejsan alla. Kan inte förstå att vi har sommarlov om bara någon timme. Kommer sakna alla så himla mycket över lovet. Kommer sakna alla som slutar skolan. Vill verkligen inte vara en 9:a nästa år. Nej jag kommer alltid komma ihåg 8:an som det bästa året. Nej nu får jag bara njuta av sommarlovet innan helvetes 9:an börjar.

Jag Siri och Nicole förra skolavslutningen. Kommer ha högklackat i år, haha, undrar hur det kommer gå.. Lägger upp en massa bilder från skolavslutningen när jag kommit hem, kram ♥


Bästa dagen i mitt liv

Vi lyckades. På riktigt. Allt var så jävla värt. Det här är den bästa dagen i mitt liv. Jag lovar, jag kände det på mig! Så himla fint, här är min dag i bilder..
 
Skola på morgonen, men ovanligt kort skoldag, bara städning av skåpen och klassrum.

Lunchrast, mitt ben ser ut att vara gjort i gummi? ;)

Kollade på en söt fotbollsmatch mitt ute i det gröna.

Lärarna mot eleverna, eleverna vann, såklart!

Mötte upp resten på donken.

Glad som tusan.

Studentflak, vinkade till dem flesta, det är fett kul att alla blir löjligt glada och hoppar och sprutar öl ifall man vinkar, haha.

Gick in på Fridays för att Carro fått något i sitt öga, ingen slump att vi valde det stället, det var här som de ätit lunch samma dag.

Olivia :)

Zet hade valt en nice superman-tröja som Louis!

Vi gick till studion och väntade i några timmar.



Väntade en stund till..

Zet var förväntansfull.

Dem öppnade dörrarna!!



Tog inte många bilder, mest filmklipp. Men det var obeskrivligt att äntligen få se dem, alla tjejer var helt GALNA.

Olivia, Zet och Rebecca gick hem, jag och resten sprang snabbt till Donken och åt lite middag.



Väntade ännu längre..

Sen händer det overkliga! Zayn och HARRY kommer ut från studion!

Stod längst fram! Använde ingen zoom alls på dem här bilderna.

JAG DÖR, ni fattar inte hur jävla lycklig jag var, stod mindre än en meter ifrån den snyggaste killen på jorden, helt galet!!

ÄLSKA.

Höll på att bli påkörd av Redone´s (jättekänd producent, har jobbat tillsammans med Lady GaGa, osv.) schtekiga bil.

En stund senare kom Rebecca tillbaka.

Tagen från Carros facebook. Liam, Louis och Niall kom ut en timme senare, jag kramade Liam och Louis. Galet. Jag darrar när jag tänker på det, Liam var så himla fin, luktade jättegott haha och var så himla söt.

Sen var jag helt enkelt världens lyckligaste människa. Kort sagt, den bästa dagen i mitt liv, söta killar gör livet så bra ♥


Here we go again




MUPP ser jag ut som. Snart ska vi möta upp Carro, Zet, Olivia och Rebecca. Gissa vad vi ska göra? Inte särskillt svårt, haha.


Sökandet fortsätter:

The groupies, dag 2. Haha ;)

Efter att ha knackat på hos studion på Drottninggatan fortsatte vi till Södra delen av staden, efter att ha fått tips om att de var på Götgatan. Sagt och gjort!
 
Efter att vi jag, haha, frågat en snäll tjej inne i en affär i närheten, gick vi till en port inuti en galleria. Där såg vi att det låg en studio, vi knackade på och efter en stund kom det ut en kille som sa att vi hade gått alldeles fel. Sure.

Men Rebecca och Siri var glada ändå.

Vi lämnade Söder, för att gå till Grand Hotel, där man kunde tänka sig att skulle kunna bo.

Vi gick! Dagens motion :)



Portvakterna på Grand undrade om vi väntade på någon, och de blev inte förvånade när vi sa att vi väntade på One Direction. Vi var inte först med den idéen precis. Dock så sa han att dem inte bodde på det här hotellet utan berättade andra hotell som man skulle kunna tänkas hitta dem.
Imorn ska vi ut ett helt gäng, då ska vi hitta dem!


♥ Avicii ♥

3 guys are in a cafe:

One says 'I have the longest arms in the world'.

The second says 'I have the longest legs in the world'.

The third says 'I am the most musical talented'.

So they all went to the Guiness world records

The first guy walks out satisfied saying 'I have the longest arms in the world'

The second guy also comes out saying 'I have the longest legs in the world'

The third storms out of the building aggrivated saying 'WHO THE FUCK IS TIM BERG ?



Harry Styles-jag SKA hitta dig


Fuck. Vi såg aldrig One Direction. Vi sprang runt hela stora staden, tog tunnelbanan till söder och väntade som några groupies utanför deras hotell, spanade utanför detas studio och gick på alla möjliga ställen man kunde tänkas hitta dem. Men icke.

Nicole var riktigt arg över att hennes fötter gjorde ont. Ansträng léende liiiite? ;)

Glad igen! :) 


Älskar, älskar, älskar


Helt sjukt vad jag längtar tills jag får se Breaking Dawn. Den bästa av alla böcker i hela Twilight-serien, har läst den flera gånger och den är alltid lika bra. Är och kommer alltid vara en sådan där hopplös Twilight-tjej ♥


Stressad

Kilar iväg på stan för att se min favorit Harry Styles. Ja, jag vet att han har flickvän och allt sånt, men det struntar jag i. Så det så. Hoppas att vi ser One direction nu då, annars är det ganska typiskt att vi inte gör det, haha. Okej, måste skynda mig nu, wish me luck!
Tumblr_lma9cxm2yx1qgdw8uo1_400_large


Håll den tänd, vi kan gå igen


Idag hängde jag på stan med dem här två brudarna.















Man down

Hejsan lilla bloggen. Ska alldeles strax möta upp Nicole, råkade blanda ihop svensk och finsk tid (en timmes tidsskillnad) så jag stod och väntade när klockan bara var kvart i tolv när jag trodde den var kvart i ett. Haha.
Rihannamandown1_large
Tycker Rihanna var jättefin i långt hår, längtar väldigt, väldigt mycket tills i höst då vi ska se henne ♥


Det är inte lätt att va så ung




Hej hopp. Nu sitter jag och min bror på ett bibliotek, känner mig som värsta cyber-nörden, menmen. Mamma och pappa skulle på någon auktion av antika champagne-flaskor, kul -.- Haha. Måste kolla lite flera bloggar inan jag går, har inte varit inne på datorn på två dagar, det känns som om jag lever under en sten haha :)


Idag är det födelsedag

Tidsinställt inlägg:
Idag fyller Nicole 15 år!! Grattis, och hoppas att du får en jättebra födelsedag! ♥

Du är en av mina bästaste vänner, älskar dig jättemycket ♥


Segt

Hejhej, jag sitter på båten påväg till landet nu, internet är segare än en döende sköldpadda. Jag kommer hem på söndag kväll, så det blir ingen blogg (förutom tidsinställda) förrän på måndag troligtvis. Då ska jag träffa Siri och Nicole, och det ska bli jättekul! En rolig sak som hände nyss, som definitivt gjorde min dag, var att Louis från 1D accepterade min vänförfrågan, gulligt så att jag smälter ♥


Vore lixom toppen ifall Harry svarade också, menmen :)


RSS 2.0