Hej för tredje gången ikväll


Nu är jag nog rätt färdig med mitt engelska-föredrag. Jag ska ha en engelsk presentation om Angelina Jolie, det ska bli ganska kul, men väldigt väldigt nervöst. Pappa hittade en gammal bildanalys från förra året där jag analyserade ett foto på Angelina av Annie Leibovitz. Ganska underhållande att läsa igenom, jag skrev inte alls på samma sätt då som nu. Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag läsa en stund, puss ♥

Dinner-time


Alltså, en kul sak som verklgen aldrig slår fel, och har blivit en liten tradition mellan mig, min bror och min roliga pappa är att äta chips till middag istället för potatis. Varenda gång min mamma är bortrest så upprepas våra osunda mat-vanor. Just nu är mamma bortrest med jobbet i sydamerika, vilket betyder chips för hela slanten! Haha! Nu ska jag fortsätta äta, puss.

Två mobilbilder från idag


Idag gick jag och Nicole hem till Emma på lunchrasten för att baka pepparkakor och kladdkaka till vår lilla "fikastund" vi har på mentorstiden varje vecka. Vi råkade komma en halvtimme sent till lektionen, men det var värt det för alla blev så glada och var så gulliga. Jag skrev namn på varenda kaka, och jag kan bara säga att jag fick kramp i min arm! Haha..

__



Usch vad jag hatar att sitta och plugga i sista minuten till ett prov. Speciellt språkprov, jag har i alla fall inte ärvt min mammas superskills inom olika sorters språk. Nu vet ni vad jag ska göra resten av natten. Espanol, vete a la mierda.

Den roligare typen av läxor


Tumblr_luz2y9ojhh1ql98aco1_400_large
Tumblr_luz30rgzmp1ql98aco1_400_large
Tumblr_luz31ptslh1ql98aco1_400_large
Oj, vilken fin kvalité på bilderna, haha. Jag ska ha föredrag i övermorgon om en riktigt talangfull och inspirerande skådespelerska som heter Angelina Jolie. Jag sitter och samlar lite fakta om henne just nu. Jolie är ett så himla fint namn, visste ni att hon föddes med efternamnet Voight, men bytte efternamn till Jolie efter ett bråk med sin pappa? Nej nu ska jag fortsätta, puss.

A magic number


Kände mig bara tvungen att lägga upp det här. Det är Nicoles roliga kusin Hannes som har gjort ett bidrag i kampanjen för tre´s nya låt. Haha! Gå in här och rösta nu! Haha!

Hej måndag

Ursäkta för att bloggningen inte har varit på topp den senaste tiden. Den här och den kommande veckan har vi i klassen rysligt mycket prov och andra slags saker att göra. Kände att ni alla behövde veta det. Inte för att ni är så många, men några stycken. Nu ska jag börja med mitt dumma spanska-prov.

Tycker att vi spolar tillbaka tiden några månader, tillbaka till sommar 2011. Gud vad den sommaren var bra.

Breaking down-fredagen


På gatorna i stan har de börjat pynta inför jul.

Det är alltid lika mysigt.

Vi gick till en biosalong som så fint hette Saga, och hämtade ut våra biljetter.

Gick vidare mot hötorget. Precis på stället där jag fotade på bilden kom det fram en man i ko-jacka som jag tror att ville att jag skulle ta bild på honom. Haha.


Standard. Middag på donken. Och jag råkade spilla ut en massa vatten på bickan, bra. Haha.. 

Sen var det dags att gå tillbaka till bion. Breaking dawn såg vi som sagt.

Pepp pepp pepp pepp!!

Filmen var faktiskt väldigt bra, fast jag tycker att den första filmen är bäst. Kommer nog alltid att vara bäst också, men man kan väl aldrig riktigt veta.

Vi drog hem efter det, bio är så mysigt nu när det är kallt och mörkt utomhus. Det är ju kul på sommaren också såklart. Puss! ♥

No words can never make up for what you do

Nu har jag sett Breaking down. Synd att jag inte var tolv år, ett hängivet litet fan som drömde om blodsugare de nio timmarna om dygnet som ögonlocken stängdes. Alltså, jag var kär i Edward på den tiden. Haha.
I alla fall, den var fin, och jag rekomenderar! Det kommer upp ett litet fredags-inlägg imorgon närmare bestämt. Tills dess kan ni lyssna på den här låten, den är magisk.

fyra


Nu ska jag och kompisarna gå och se den fjärde Twlilight-filmen. Eller, den bärjar inte förrän vid halv sju, men vi hittar säkert på någonting kul tills dess. Nummer fyra är min favorit i bokserien, så jag är så himla pepp just nu! Puss.

Och juste, sorry för webcam-bild, min webcam är sämst, jag vet det.

bra utbildning- skön attityd

Idag har jag, min klass, och hundratals andra 96:or varit på gymnasiemässan i Älvsjö. Jag visste väl ungefär redan var någonstans jag ville tillbringa mina tre kommande år efter grundskolan. Men vad jag kan intyga är att jag vet nu ännu säkrare att jag vill gå just där. Så nu gäller det att ta tag i plugget om jag vill ha en liten chans att ens komma in som reserv, haha.


Skulle väldigt väldigt gärna vilja gå på high school i staterna ett år. Dock behöver man gå om hela det året man missat i den svenska skolan, och det vet jag inte om jag orkar. Men om jag nu skulle orka, fy fan vilken kul blogg det skulle bli. Shopping, cheerleading och sol sol sol- konstant! Som Siri sa idag, "man skulle komma tillbaka till Sverige som en helt ny människa".

så. himla. kul


Ungen på 2:52 är ju bäst! Hahah, hardcore!

Om bara en endaste liten månad

Nu är det visst så att man har en liten blogg här, och då är det väl meningen att man ska skriva lite då och då. Jag kan inte vara den enda här som saknar sommaren? Tänker på sommaren mest hela tiden. Även fast det är den bästa tiden på året om bara en månad. Julafton! Älskar älskar älskar julen, och dagarna innan jul.

Haha, gud vad arg jag ser ut  att vara på den här bilden. Det var i alla fall i somras, skolavslutningen! ♥ 


Emo-inlägg

Usch. Sitter och är sjukt arg över en massa småsaker just nu. Kom inte nära! Säger jag, och menar det. Nej, nu ska jag fortsätta med att sura, och sen göra matteläxan. FML.

Två bloggar jag läser.

6146188551_dbfde31807_b_large
Elsa Billgren. Har världens finaste hår, bor på söder, tar superfina bilder hela tiden, verkar så himla lycklig och positiv. Skulle kunna skriva en halv bok om vad jag tycker om henne och hennes blogg. Men jag tycker att ni ska börja läsa den själva istället, bilda er egen uppfattning.
Tumblr_lnfrgnbvow1qamv9io1_500_large
Sandra Beijer. Har det mest perfekta livet. Ni anar inte. På riktigt. Jag vill bli som henne när jag blir stor. Och hon skriver helt fantastiskt, har gråtit många gånger efter att ha läst vissa av hennes texter. Om ni inte klickar på länken nu är ni helt galna, hennes blogg är nog den bästa jag vet.


H. California


Jag har gjort som nästan alla andra tonåringar i vår vackra huvudstad. Köpt mig ett par jeans från Hollister. Och nu tror jag nog att jag förstår varför vi alla tjejer springer runt med likadana jeans denna säsong. Just för att dem är världens skönaste, väldigt fina och lukten som sitter kvar tills första tvätten påminner om alla perfekta killar som man hellre kollar på än på affärens alla kläder. Erkänn!

Lördagskväll


Jo, men jag och Nicole sov som sagt över hos Siri igår kväll.

Och vi kollade mest på filmer och åt en massa chips och godis! Somnade nog inte förrän vid fem, ni kanske inte märker att jag är trött, men det är jag. Alltså sjukt trött.

Så lätt värt det ändå, älskar filmkvällar! Och förresten, ursäkta blixt-bilderna, hatar bilder som är tagna med blixt nästan lika mycket som jag hatar att vara med på dem. Nu måste jag läsa klart en bok, jag har läst hälften ungefär. Segt. Men i alla fall, ha det bra!


So far, so good


Atrocious och The grudge. Nicole har bajsat på sig. Haha, nejdå, men godnatt ni som går och lägger er nu!

Lite finare


Mitt hår, nyklippt! Äntligen av med de slitna topparna. Jag har lite bråttom nu, för om någon minut ska jag skynda mig iväg till Siri. Jag, hon och Nicole ska ha filmkväll. Så himla kul!
Igår kväll var jag och några kompisar hos en jättesnäll tjej i min paralellklass, tror det blev lite för mycket cola i slutet av kvällen, för jag skrattade så mycket i Olivias vänstra öra att hon nog fick tinnitus. Haha! Det var jättemysigt i alla fall! ♥

fredag den artonde

Hej! Jag ska äta någonting nu, och sen ska jag gå till Carro en stund innan vi går vidare till några av henes kompisar! Det ska bli så kul. Fast jag är som vanligt rätt stressad, är man tidsoptimist så är man.

Såhär ser det ut i min skrivbok när man sitter med tunga ögonlock och pluggar inför ett prov fast man bara vill sova! Haha.

I can count on you like four three two..

Hej där. Jag är stressad till tusen just nu, för jag har ett stort prov imorgon, och jag kan inte mycket. Förlåt för att jag babblar så mycket om skolan, men jag måste bara berätta om en sak. Som var så pinsam. Jag dör. Ena halvan av vår fina lilla klass skulle i alla fall leda ett idrottspass i ungefär tre minuter idag på idrotten idag. Ni kan såklart gissa hur det gick för mig. Hade en liten pip-röst och ni förstår inte hur nervös jag var. Höll på att freaka ur på riktigt. Men nu lägger vi det bakom oss.
Jag ska dra mig tillbaka till skolan om en stund, för att ha samtal med min lärare, inte så jättekul. 
X_5a7e9d44_large
 Candice Swanepoel. Härifrån.


Finaste klänningen jag sett på länge


En sån här fast i någon ljus färg, till vårbalen. Snälla!

Gruppsamtal


Med Nicolez och Siriz, vi pratar definitivt mycket viktiga saker. Haha.


Historien om tröjan


Hej på er igen. Det här är en t-shirt som jag sover i just nu. Den är från Carro, hon i sin tur fick den från en slags familjevän som hon hatade (haha, skrattar samtidigt som jag skriver det här) rätt mycket. Sam hette han tror jag. Det står Minnesota eller något i den stilen på tröjan. Jag tycker den är gullig, så det så! Haha, gud det här blev ungefär lika flummigt som min mattelärares lektioner, skojade bara. Godnatt ♥

Blue birds fly

Arg, alltså ni skulle veta hur arg jag var för en liten liten stund sedan. Kinderna blir liksom röda och jag spänner ihop munnen och det blir blir bara allmänt PMS-bitch över hela mig för stunden. Det kan Nicole intyga. " Mer då?! Ska du ta med dig hela skolan eller?!"
Fast nu är jag ganska glad igen, haha. Åå jag älskar den här låten! Finaste på länge. Fast ni alla har säkert redan hört den, lyssna igen i så fall!


Hahah


Gud... En knäpp bild från igår som är tagen med Siris webcam, hahah!


Söndag.


Idag var som sagt Siri och Nicole här för att träna på vårat träningspass vi ska ha på idrotten på torsdag.

Vi höll också på med min nya macbook. Nej. Det är Siris, jag vet -.- jag är avunsjuk.

Jag får nöja mig med min CP/PC-dator, gud va kul.

Det togs inte mycket fler bilder idag, men jag kan berätta att vi nästan inte tränade någonting alls. Haha. Det slutade med att jag och Siri sprang runt och jagade Nicole runt halva lägenheten, gömde oss bakom dörrar och hoppade fram och kittlade henne, Nicole är nämligen världens kittligaste!
Gud, nu måste jag göra en massa viktiga, tråkiga saker. Bildanalysen till exempel. Usch. Ha en fin kväll alla!

Vi tränar på för fullt här!


Inte riktigt. Men vi ska börja nu, pepp!


Familj-lördagen


Idag åkte jag och min familj till mormor och morfar i uppsala för att fira min fina mormor som fyller 80 år!

Och mina kusiner var också där, alltid lika kul att träffa dem.

Inte för att jag tror att jag har några läsare från uppsala, eller några andra läsare än folk i min omgivning, haha, men om det nu är så- så känner ni väl till restaurangen Paris?

Det var där vi åt lunch idag! Så mysigt ställe, och mormor blev så glad.

Jag åt en maträtt som kallas parisare, väldigt gott!

Sen efter sen stund, när vi kommit hem till morföräldrarna åt vi tårta och pratade. 


Sen kollade jag och mina kusiner i fotoalbum på gamla bilder, här är jag, haha.

Och efter det kollade vi på TV en stund, innan det var dags att åka. eftersom att jag och min familj åker utomlands vid jul så ses vi inte allihopa på juldagen som vi brukar göra varje år. Så vi sa hejdå och vi ses väl inte förrän nästa år. Väldigt fin familj-lördag i alla fall.

Nu ska jag fixa några saker tills imorgon, tjejerna kommer hit vid tolv, då ska vi träna på vårat träningsprogram som är på torsdag, skönt att ha det avklarat så man kan fokusera på andra saker i veckan. Puss!
 

Den elfte i elfte tvåtusenelva

Först och främst- ursäkta för att min blogg är som den är just nu. Tråkig och handlar mest om samma saker hela tiden. I eftermiddag gick jag, Nicole och Siri ner på stan. Åt mellanmål, gick i affärer och sen fikade vi på Wayne´s. Just nu är det lite ensamt här hemma, för alla i familjen utom jag är på middag hos en familjevän. Men det är rätt skönt att vara hemma ensam på kvällen, för er som inte vet det så går jag alltid runt och sjunger när jag är hemma ensam. Tur för er att ni inte behäver lyssna, haha!

Bild på mig och min knäppa lillebror i somras. Mina föräldrar är inte värsta hippiesarna som låter oss åka på taket på bilen varenda dag, det var faktiskt EN gång, på vår egen lilla väg på landet, jag lovar! Haha!


Skolan, skolan och skolan igen

Jag och tjejerna sitter i datasalen just nu och försöker ta igen lite skolarbete och träna på en engelska-redovisning som vi ska ha om en liten stund. Och för er som vill veta, jag fick ett himla G på mitt NO-prov, fick lusten att riva av mig mitt eget skinn i den stunden!! Alltså jag hatar NO från och med nu!
Tumblr_lufbyg0nnh1qeyp36o1_500_large

Gröna muffins


Idag efter skolan var jag och Siri hemma hos Nicole, vi skulle baka muffins till deras mentorsgrupp som ska ha en fest imorgon kväll.

Så Nicole agerade smörstekare.



Lyssnade lite på spotify samtidigt.

Hoppas ni inte spyr nu, men såhär såg det ut innan Nicole fick nog, och tog fram elvispen. Vilket inte gick så bra, för Siri råkade vispa ut en massa smet i hela köket, Nicoles kök blev vit-brun fläckigt, haha!

Blev godare sen.

Fast någonstans däremellan blev det lite för mycket skratt och smet-mustacher.

Tycker dem blev rätt fina tillslut.

Ännu finare med lite grön glasyr på! Hoppas dem blev goda, åt nämligen bara smet, haha.
Nu är jag så sjukt stressad, så jag vet inte vad! Jag borde verkligen börja plugga nu, puss!

Sparar tid



Genom att borsta tänderna samtidigt som jag läser lite bloggar. Jag har suttit och skrivit på en himla samhällskunskaps-grej från att jag kom hem från skolan tills middagen. Gjort spanska-läxan. Blivit förhörd. Kollat på Desperate housewives. Gjort lite mer spanska, och nu är jag läxfri för den här kvällen! Jag är rätt långsam när jag skriver hemläxor, jag vet, har väl dyslexi eller något åt det hållet. Kanske?


Måndag 11/07


Hej hej på er. Gud vilken ångest jag känner just nu. Jag har inte pluggat någonting, och jag hinner inte med mycket nu heller för jag ska upp halv sju (!) imorgon bitti. Det är verkligen plågeri att skolan tivingar oss att gå upp så tidigt, jag hatar det. Jag och Carro har i alla fall nästan bestämt en jättekul sak, hoppas bara allting löser sig nu! Godnatt ♥

Favoritlåtarna


Min bästa spellista är nästan helt slut. Måste verkligen skaffa mig premium NU!

Här är hemläxan Pommelinn!



Som jag lovat, bilderna från Rihanna ♥


Om vi tar det ganska långt från början. Vi hängde på stan ett bra tag efter skolan.

Här i Gallerian.

Jag måste beräta en viktig sak för alla. Min kamera som jag tog alla bilder med till det här inlägget är en gammal jobbig trash-kamera. Jag kan inte säga att jag är något vidare på det här med foto, men en sak vet jag- och det är att dem här bilderna blev suddiga!

När vi kom dit var det vi och några andra som satt och väntade.

Såhär många ungefär.

Nicole ställde upp på en och annan bild.

Det var nästan helt fullt med folk när Calvin Harris, som var kvällens förband, började spela.

Det blev en hel del remixer, man fick nästan lite lust att dansa, fast vi hade sittplatser, så det var ju inte så smart.

Sen blev det paus en stund till.

Så vi passade på att ta några roliga bilder under tiden.

Och sen började det!!

Rihanna!!!



Sämst kvalitet på bilderna, ursäkta.



Sen spelade hon Umbrella, som sista låt.

Det var en så bra konsert, och med tanke på att hon var så pass sjuk att hon ställde in spelningen dagen därpå så var hon helt... jag vet inte vad, men det var galet. Vill göra om det igen! ♥


Helsingfors

Under de närmaste dagarna har jag..
Åkt på en ful båt fylld till större delen av fulla människor utan bättre framtid, bott i vår lilla ljusa lägenhet med badkar som är format lite som en stol, ätit lamm på en fin restaurang, varit utanför sjukhuset där pappa föddes, varit utanför flickskolan dit min fina lilla farmor gick varje dag när hon var i min ålder, köpt några fina saker, varit på små cafén, längtat efter kompisarna, åkt hem på en ful båt fylld av till större delen av fulla människor utan bättre framtid- nu är jag hemma igen!




Historiskt ögonblick, linneas första mobilblogg!

Hej på er, hoppas ni har det fint var ni nu är. Jag har nyss ätit en macaron på något litet café och snart ska jag och min familj vidare till pappas favoritrestaurang om jag nu har rätt. Fy vad onödigt inlägg, jag vet, men jag har hittat ett trådlöst nätverk och då ska man väl passa på! Puss! Och alltså, någon som vet hur man lägger upp en bild via mobilblogg haha? Så svårt!

Hej hej bloggen!

Jag har egentligen ingen tid till att blogga just nu, för om en stund åker jag och min famlij till Helsingfors. Inte för att jag vet vad vi ska göra där, vi har en lägenhet någonstans inne i stan och vi var alltid där en vecka på hösten när jag var liten. Jag har dock glömt bort hur allting såg ut och hur allting luktade och smakade. På söndag kommer jag hem igen! Och då ska jag visa alla bilder från Rihanna som vi såg igår. Konserten blev av till slut, det var så bra att jag dog lite av lycka ♥
6253999867_7946be9bf4_z_large

2009 2010 2011

459845551_3f63b1722f_z_large
För exakt ett två år sedan var jag och några andra kompisar i världens bästa stad. New York.  
Tumblr_lt2dpx8n171qb0bzxo1_500_large
För exakt ett år sedan var jag och min familj på en veckas resa i Italien, i den fina staden Rom. Tumblr_ltydrycsg31qidzyko1_500_large
Och exakt nu... sitter jag i mitt rum och vet inte om jag ska få gå på Rihanna-konserten ikväll.
Känner för att slå någon bara sådär om jag inte får veta snart. Hoppas ni har det lite roliagare i alla fall ♥

RSS 2.0