Hej du där.

Fredag mina kära vänner! Fredag fredag fredag. Lätt bästa dagen i veckan. Här kommer några bilder.

Fina Siri innan matten.

Och fina Nicole.

Efter skolan gick vi direkt till Åhléns för att träffa Kenza!

Hon hade ett litet event för att marknadsföra sina nya snygga jackor. Så vi köade i en liten stund.

Liket till vänster på bilden är jag. Det är så orättvist att jag som inte röker och tuggar whitening tuggummin varje dag har så hemskt gula tänder! Här är jag och Kenza i alla fall. Hon var världens snällaste, och jag var världens nervösaste. Trots det så lyckades jag säga några hörbara ord, att hon hade en bra blogg och så.
Nicole och Kenza! Det var en man som ville ta en "proffsbild" på båda dem för han tyckte att Nicole hade intressant utséende. Ta det som ett tecken Nicole, knacka på en argenturs dörr och skriv på ett modellkontrakt!

Siri och Kenza! Lägger upp resten av idolbilderna i ett senare inlägg så att Siri och Nicole kan kopiera. Vi tog nämligen bara kort med min systemkamera. Gud vad Kenza ser glad ut på den här bilden förresten!

Sen gick vi in i gallerian och träffade av en slump Carro och Masken. Dem hade köpt diet-glass från American cookies tror jag. Vi pratade en stund innan det var dags att gå vidare.

Jag drack en frappe från Espresso House. Något bland det godaste som finns. Tror att det är grädde, vanilj, is och mörk kolasås.

Ja, som ni ser så var vi lite överallt.

Köpte en söt t-shirt på monki. Hade väldigt gärna köpt den som hänger till höger men jag ville helst ha en blå eller biege.. Ska troligtvis ut på stan på söndag så jag letar vidare då.

Satt och pratade och filmade i över en timme på en bänk i kungsan.

Sen övertalade vi Nicole att pröva på någonting som alla utom hennes familj och min lillebror gillar.

SUSHI! Bästa maten ungefär, tror att Nicole gillade det ganska mycket, fint att hon prövade i alla fall. Jag och Siri tjatade i ett halvt dussin år så hon hade väl inget val. Förlåt Nicole!
Sen när dem stängde så drog vi oss hem i mörkret, jag och min familj kollade på idol. Jag höll på att börja gråta när Hampus inte fick det där himla wildcardet, han var bäst för tusan! Nej nu ska jag kolla lite bloggar och något tv-program tror jag. Godnatt i förväg ♥


Skolan nu


Går och möter Nicole nu! Efter skolan ska vi troligtvis gå på Kenzas lilla event. Och sen kanske vi äter middag på något ställe ikväll. Det blir kul, skriver nog mer ikväll. Kram.
Och nej, jag är inte sådär vit i ansiktet som på bilden..

Torsdag den tjugonionde

Hej alla. Idag har jag haft en jättebra torsdag. Om man tänker bort det sjukt jobbiga idrottstestet vi gjorde i slutet av dagen. Jag träffade i alla fall Saga efter skolan och det var superkul. Vi gick hem till mig en stund, åt mellanmål och jag bytte om. Sen gick vi på stan en stund och när affärerna började stänga svängde vi förbi ica och köpte en massa gott innan vi gick hem till Saga för en Gossip girl-kväll! Älskar Gossip girl. Serena är bäst.
Det är lite kul att jag läser om cannabis på NO:n och hade föredrag om det på SO:n, frivilligt. Har ingen aning om varför haha.

Jag provade Kenzas nya jacka! Pröva den inte, tro mig, ni vill aldrig ta på er en annan jacka efter det! Och juste, mitt ansikte. Blev inte så bra på bild.

Torsdagsmys!

Typ såhär ska mitt kök se ut när jag flyttar hemifrån. I mina drömmar alltså.

Här är min outfit som jag bytte om till efter skolan. Här är även en bild på mina minnetonkas som Siri och Nicole ville se bilder på. Tycker om dem, men vet inte om jag vågar ha dem i skolan. Dem är väldigt inne i USA så det lär ta några år innan trenden kommer till Sverige, annars är det kanske lite kul att vara först?

and tenderly you tell about the saddest book you ever red,it always makes you cry.


En stor kopp som mamma fick av mig igår, som Siri ville att jag skulle visa. Tycker den är rätt fin. Ni anar inte hur stressad jag är över mina läxor som jag har till imorgon, jag har inte börjat med en enda och jag har tre stycken. Lägenheten är föräldrarfri ikväll dessutom, så jag har ingen läxhjälp heler. Gud vad bra.. :/

Hollister

Hej där. Tänkte börja med att säga tack för länken sötaste Fanny, har faktiskt fått några fler besökare. Lite pinsamt också, om det är folk från klassen dvs, men men.
Minns ni när jag sa att jag köpte en tröja från Hollister? I söndags ni vet. Här är den i alla fall.

500 :- Värd varenda krona, ska ha på mig den hela tiden ungefär. Hade på mig den idag!

salut des chaussures.



Jag har köpt ett par nya converse! Eller. Mamma köpte ett par i New York som kostade hälften så mycket. Jag är ledsen conversen ifall ni hade hoppats på att få gå på breda gator på Manhattan, eller hoppats på att få spela fotboll i Central Park, eller hoppats på att få snöras på innan en kväll i Brooklyn. Jag är i alla fal hur glad som helst över er, nästa vår ska vi gå tillsammans ofta.

Söndag den tjugofemte


Vi åkte till Irak över dagen, skojade, inte kul. Nej vi gick förbi ett trasigt hus när vi skulle till Gallerian för att shoppa på Hollister!

I omklädningsrummet. Om ni undrar varför vi inte tog bilder med dem snygga killarna utanför så var det för att Siri och Nicole inte ville. Buy sea skär ten. Jag köpte en jättefin tröja i alla fall! Och ett par mjukisbrallor, fast dem var från Cubus.
 
Vi stannade på Wayne´s och tog en jättegod frappe. Kaffe+is+choklad+mint+kolasås+grädde=Underbart.

Vi satt precis vid fönstret och gjorde ett litet "skådespel" varje gång det gick förbi någon.

Där Siri tryckte in Nicoles huvud mot väggen, hon vifftade med händerna och jag pekade och såg jätteförvånad ut. Det sämsta var att nästan ingen skrattade, fast det var för att vi skrattade jättemycket samtidigt som vi gjorde scenen. Jag har det på film men jag vet inte hur man lägger upp det!

Nu ska jag lägga mig och läsa en riktigt juicy amerikansk skvallertidning. Fick den av mamma som kom hem från New York igår. Godnatt ♥

Lördag den tjugofjärde


Igår var det lördag alltså. Jag skulle egentligen ha träffat Saga på dagen, men det får bli en annan gång. Många andra gånger rättare sagt. Jag cyklade ner till stan och köpte en försenad present till mamma, som gick sönder (panik!) på vägen hem. Ska köpa en ny i veckan.

Åkte hem till Carro efter det. Jag hade en fläta i håret för ovanlighetens skull.

Vi gick till den lilla parkeringen som var tom till vår glädje. Carro lärde sig att åka skateboard och hon var faktiskt jätteduktig.



Sen åkte vi hem till mig, vi skulle ha skräckis-kväll!

Och Carro hade roligt nog en bild på min kille på sin T-shirt. Jag vet att bilden blev lite sne, men det är bara för att alla inte riktigt ska förstå vem det är. Haha..

Vi såg på The Resident, inte The Outsider/Insider som jag råkade säga till Siri och Nicole idag. Filmen var i alla fall väldigt obehaglig, speciellt i slutet.

Sen drack vi cola och åt chips innan vi drog upp täckena till öronen och släckte lampan i taket. Idag var det söndag och jag hängde på stan med tjejerna. Äsch, det får bli dubbelinlägg ikväll. Om några minuter får ni ett inlägg om vad jag gjorde idag. Håll ögonen öppna.


Veronica Maggio i fredags


Bättre sent än aldrig som man brukar säga!

Innan vi gick till Gröna Lund stannade vi till hos Siri en sekund. Här ser ni hennes fina hall och en kul tavla ovanför pianot.

En av många suddiga bilder som togs en bit från grönan.

Dem kollade i väskorna efter alkohol, jag sa knäppt nog utan att riktigt tänka mig för "Jaha, jag trodde att ni letade efter bomber i väskan"

Vi satt i alla fall och väntade i två timmar ungefär.

Som många andra. Såg Pommelinn och en tjej från paralellklassen. Dem hade en vän som stod längst fram som dem skulle ta sig fram till.

Nicole var nog gladast av alla, hon älskar Veronica Maggio.

Smilegropar! <3

Vi fick väldigt bra platser för att bara ha väntat i två timmar. Dock tryckte folk på som tusan, från alla håll och kanter. Kastade vatten och var allmänt oroliga.

Sen började det! Och alla var jätte pepp, man kan säga så ibland, för att ens favoritbloggare säger det.  


Såg Chloé Schutterman och hennes vänner, Ebba von Sydow och en massa andra i VIP-delen.  Kändes lite kul att berätta bara.

Sen var konserten slut. Såg Emma också när vi nästan var utanför området.

Det pinsammaste på hela kvällen var nog när vår musiklärare kom fram och pratade med oss. Vad ska man säga liksom? Hej jag var på Veronica Maggio, det var bäst. Vad gör du här? Haha.

Sen kom pappa och hämtade oss. Det var min fredagskväll ungefär. Hoppas ni hade det bra också ♥


Internt


7:04 " Ja, så kan det låta. Innan man får tinnitus av en kastrerad gosskör från Barcelona"

I don´t know how to love

Hej hej. Nu ska jag precis springa iväg för att möta upp Siri och Nicole, vi ska som sagt på Veronica Maggio ikväll! Här kommer dagens outifit, har dock bytt om till lite bekvämare kläder nu. Kameran hänger med som vanligt så imorgon får ni förhoppningsvis se en hel del bilder ♥


Blus: Odd Molly
Jeans: Bikbok
Armband: Thomas Sabo

+ converse och skinnjacka

Hej hej konstiga torsdag

Jag har inte mycket tid att skriva det här inlägget på eftersom jag har slappat ända sen jag kom hem. Jag vet inte vad som är med mig? Jag kan bara plugga i sista minuten. Så jag borde nog sätta fart, har inte ens läst igenom hälften än. Imorgon blir det Veronica Maggio på grönan också! Det blir kul, hoppas vi ses där!
Jag har lite bildbrist just nu, så ni får se den sötaste bilden jag vet. Så himla gullig.

2 mycket viktiga saker

En jättebra sak som hänt idag är att The Drums album Portamento kommit ut på spotify! Jag tycker att du ska lyssna på det, för jag vågar nästan säga att dem är bättre nu än vad dem var innan. Och dem var bäst innan. 
En annan viktig sak som jag tycker att alla borde veta är att min mamma fyller år idag. Jag skrev världens knäppaste lilla dikt till henne imorse, men hon blev jätteglad och nästan tårögd. Jag älskar dig mamma ♥

Jag och mamma i England i slutet på 90-talet, älskar att säga att jag föddes på nittiotalet, det låter så kul.

Just another rainy day


Jag tror att den här dagen var den regnigaste på hela året. Och jag var naiv nog att välja bort mina Hunters och knöt på mig ett par converse.

Siri, jag och resten av klassen gick på en riktigt lång promenad från Universitetet till Solna (?)

Det var väl okej när det bara blåste lite och duggregnade ibland.

Men inte okej när man gick igenom ett stort fält som var alldeles blött. Skorna blev blöta på två sekunder.

Vi åt i alla fall i ett hus som var ganska fint. När vi ätit klart regnade det så mycket att lärarna bestämde att vi skulle sluta några timmar tidigare. Så vi tog bussen tillbaka.

Sista biten gick jag tillsamans med Carro, vi pratade om jobbiga prov, paraplyer som var regnbågsfärgade och filmkvällar som vi ska ha. Helst snart.

Mina skor såg som förväntat ut såhär. Efter en friluftsdag i regnet kan man inte hoppas på bättre. Jag hade i alla fall ett par sockor som min farmor stickat. Så jag slapp bli förkyld igen. Hoppas jag..


Tisdag 20:e

Hej på er. Jag kom hem för en stund sen, tisdagar är den värsta dagen, tillochmed värre än måndagar då vi slutar vid halv fem. Jag ska strax springa ner på stan för att möta upp mamma. Vi ska titta på Ugg´s åt mig. Älskar älskar älskar mina svarta "fake" ugg´s (Bearpaw, äkta skinn men ett annat märke) men de börjar bli lite slitna efter nästan två vintrar, får väl använda dem när det är snöslask utomhus, vill inte slänga dem haha.    Womens-ugg-boots-classic-short-boots-5825-sand_large
Gillar den här modellen, men jag är inte helt säker. Mycket dålig skärpa på bilden, aj aj.

Piazza, New York Catcher-


En av de få sakerna jag och Siris bror har gemensamt är att älska Belle and Sebastian. fina låtar ♥


Imorse fick jag minst sagt en chock. Nicoles hår var så fint! Och annurlunda, fick nästan tårar i ögonen, det kändes som om jag kollade på en annan människa. Hon har klippt sig alltså.

Sen fortsatte vi vidare till NO:n, en av anledningarna till att uppdateringen kommer vara lite dålig fram tills på torsdag är ett jobigt no-prov. Pluggade två timmar idag och jag minns ingenting.

Knäppte ett sista kort fort som fan, för att inte den stränga matteläraren inte skulle se något. Gillar inte att bli tillsagd. Förlåt för de deprimerande bilderna (gör de vanligtvis trista måndagarna ännu tristare), ljuset blev galet dåligt så då gäller det att använda nödlösningar som svartvitt. Nu kollar vi alla på Svenska Hollywoodfruar och blir på bättre humör tycker jag! Puss.

Time to pretend.

Hej hej hej. Kolla ut genom fönstret och skåda denna vackra syn av sol och stekande hetta. Not. Riktigt blåsig och mulen torsdag har vädret att bjuda på idag, men det har varit en bra dag ändå. Trots att Nicole varit hemma från skolan idag också! Kom tillbaka nu!

Fin pose, jag vet..Nu vet jag inte hur kul det är att veta vad jag har på mig på dagarna. Men jag tycker outfits är ganska kul så det kanske blir lite sådant i fortsättningen när jag inte har mycket bilder att visa. I alla fall så...

Jeans, Bik Bok
Tröja, Tommy Hilfiger
Klocka, Regal (present från Carro)
+ Converse och jeansjacka.

Portamento


Kan säga att jag blev väldigt glad när jag imorse vid frukosten såg att Svenskan skrivit om favoritbandet The Drums. En fyra, inte illa! Jag längtar himla mycket tills albumet kommer ut på spotify, med tanke på hur bra Money var så lär Portamento vara mycket att hurra för.

Moi je joue


Hej igen lilla bloggen, jag sitter här och försöker plugga medan jag lyssnar halvt på Brigitte Bardot. Och förstår mig på texterna i hennes låtar, det gör jag inte mycket trots att jag läst franska i flera år. Måste i alla fall fortsätta plugga en stund till nu, jag börjar sent imorgon bitti så jag kan sova länge. Onödigt inlägg, jag vet haha.
Mv5bnjg1odm5mdawmv5bml5banbnxkftztywnjk2nji2._v1._sx450_sy384__large
Jag flyter med strömmen och erkänner att jag skulle göra precis som alla andra, vad som helst för Brigittes hår. För att det är så extremt fint och löjligt perfekt.

Tisdag den trettonde.


Hej hej. Det finns inte mycket annat att säga än att dagen varit lite konstig på grund av att cirka en fjärdedel av klassen varit sjuka. Och att en till fjärdedel var "sjuka". Men ganska lugn också, vilket var ganska skönt ibland. Gillar min klass så himla mycket, tror jag kommer sakna den lite när vi alla börjar gymnasiet. Nu blir det plugg och sen tror jag att jag ska se en film och äta glass.

I fredags


Hej bloggen. Nu kommer de halvt suddiga men ändå ganska roliga bilderna från i fredags.

Vi kom in på lilla fina Grönan.

Vi kom fram till scenen där en massa folk redan paxat platser.


Vi gick runt en sväng vid vattnet och kollade på båtarna, köpte Ben & Jerrys och åkte uppskjutet.

Sen såg vi Kissies brorsa i sina röda byxor. Sen började vi gå mot scenen.

Sen satte vi oss och väntade. Nicole har för i övrigt tagit ut sin tandställning idag. Nu har hon dem snyggaste tänderna i hela stan!

Siri var jätteglad.

Väntade länge länge på att konserten skulle börja.

I kanske tre timmar, mer eller mindre.

Här börjar den, och här börjar även alla suddiga bilder.

Och vi hade sämsta personerna framför oss, som hela tiden trampade oss på fötterna och knockade oss i ansiktet med deras bakhuvuden.

Tror att det här blev den bästa bilden, Håkan kysser gitarristen ser det ut som haha. Hade jag kunnat klippa och fixa så hade jag klippt ihop ett filmklipp och lagt upp. För jag filmade mycket. Men det kan jag inte. Tyvär.

Och sen var det dags för alla tusentals människor att gå ut. Det var en bra kväll, och en bra konsert som jag kommer minnas jättelänge. Nästa konsert blir i november, bästa barndomsidolen Rihanna, i Globen! Längtar så himla mycket. Nu ska jag göra lite läxor, gör något kul ni som är läxfria.


Två steg från Ferdinand

Hejhej. Nu är jag hemma från en så bra konsert med Håkan Hellström! Jag hinner tyvär inte lägga upp bilderna från ikväll just nu, och imogon bitti åker jag till landet för troligen den sista gången på året. Kika in på måndag vettja. Då blir det bra med bloggning. Puss.

Better run, better run



Två fina covers på ungefär världens bästa låt, som Siri la upp på sin blogg för ett tag sedan. Den första har bäst kvalitet, men den andra är enligt mig lite bättre. Haha, det är lite kul att jag nästan bara tänker på Nicole när jag hör en akustisk cover.

Och vi går ut och brinner upp i natten

Hej bloggen som för tillfället är hur tråkig som helst. Förlåt alla ni fina som läser ändå. Jag kan i alla fall ge en god nyhet, jag skulle nog kalla mig själv helt frisk nu, lite nysig (man säger väl så? Det låter lite gulligt) men jag låter inte som en man längre. Det är bra. Och imorgon är det Håkan Hellström på Gröna Lund. Behöver jag nämna att jag längtar supermycket?

Några blommor som står på den öppna spisen i vardagsrummet. Jag är helt kär, dem är så galet fina. Japanska lyktor tror jag att dem kallas.

Den sjunde september.

Hej på er. Jag är hemma från skolan idag igen. Hatar det så mycket. Och som om inte alla nysningar vore nog så har jag fått hosta som leder till att jag nu pratar som en man. En man, en killröst har jag fått. Så himla kul. Inte.
Nu ska jag göra några läxor, ha det kul nu resten av den här onsdagen.


Call it what you want

Nu blev det helt enkelt så att jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Dumma förkylning. Men med lite te och några avsnitt av Lost blir det säkert bättre. Jag hoppas på att jag är frisk tills imorgon i alla fall. Hatar att vara hemma från skolan, det känns som om man missat en hel termin när man bara missat några dagar.
Tumblr_lp1r8wosuq1qjrmczo1_500_large
Alla ni där ute som också älskar Lost, visst är Boone den bästa i hela serien? Min favorit, lätt ♥

Update: fuuuck, jag kom nyss till avsnittet där Boone dör. Jag gråter. Vill inte leeeeevaaaa utan Booneeee!!

Keep calm and drink tea

Hej söta bloggen. Idag hängde jag med Carro efter skolan en stund och det var supermysigt. Jag känner dock att min hals och mitt huvud sakta börjar må allt sämre. Jag får gå och lägga mig extra tidigt ikväll om jag över huvud taget ska kunna gå upp imorn bitti. Nu måste jag springa ner till köket och göra en kopp te. Kram.

Bästa bilden ju! Och den beskriver dessutom hur jag känner just nu. Fuck you förkylning-som-kanske-är-påväg. Behöver jag förklara att hösten är min hat-årstid? Förkylningar, regn, I just hate it.

Lova mig att se på det här


Till många bra tillfällen


Min nya väska. Jag är så himla glad över att jag hittade en som var fin men som samtidigt hade ett sjukt bra pris.

Från H&M för 199:- Vill bara använda den hela tiden nu.

Igår sms:ade Nicole mig och undrade om vi tre tjejer skulle göra något.


Vi hoppade på tunnelbanan och glömde att stiga av så vi hamnade i Liljeholmen. Lyckat.

Så vi fick åka tillbaka några hållplatser innan vi kom fram till medborgarplatsen dit det var tänkt att vi skulle åka.

Björns trädgård.

Bästa stället om man vill kolla på sjukt duktiga söder-killar som åker skateboard.

Förutom några alkoholister är det här den finaste lilla parken. Det tycker alla andra också, fast igår var det regn i luften och blött gräs, så det var nästan inga där.

Synd att vädret inte var det bästa, men Nicole var fin ändå.

Vi hoppade på tunnelbanan igen och steg av vid plattan där alla bra affärer finns. Vi träffade Carolina från vår konfa som vi pratade med en stund. Galet hur mycket jag saknat henne och Vanessa. ¨

Vi köpte goda frappucinos och drack så mycket att vi började frysa.

Och dagens roligaste var lätt när vi såg Random Making Movies-killarna. Jag blir helt glad när jag tänker på det, haha.. Nu blir det matte-plugg för en stund framöver,  jag är ganska peppad. Vill ha bättre betyg i matte. Hoppas hoppas.

Do what you feel now.


Den här låten bor i min hjärna från och med nu.
20090119160032

Fredagen den andra september.


Hej söta bloggen. Idag är det den bästa dagen på veckan, fredag. Som ni alla säkert förstår.

Efter skolan gick jag, Siri och Nicole hem till mig en stund.

Åt mellanmål och pratade lite.

Innan vi letade efter Stockholms förhoppningsvis ödsligaste plats. No matter where. Vi skulle ju ut och åka skateboard!

Letade..

Tills vi hittade en öde parkering.

För vi ville inte att någon skulle se oss när vi åkte. Vi är nybörjare. Väldigt mycket nybörjare faktiskt.

Siri visade sina skills.

Och jag försökte visa mina tricks, som bestod av att åka fram och tillbaka utan att ramla.

Nicole tog lite egobilder.

Wiihoo.

Nicole tar en liten paus i åkandet och posar lite med brädan.

Jag joinar henne. Gillar ni våra fina mössor vi hade på oss förresten? Fast det var rätt så varmt. Vi ville få fram den riktiga skate-looken. Haha ja vi är löjliga. Typ.


Kul att sitta på brädan också.. Haha.

Och att ta två brädor och lägga sig på rygg.

Det tyckte Nicole var kul i alla fall.



När vi kände oss färdiga med skateboard-åkandet (som faktiskt gick väldigt bra haha) så knäppte vi på oss cykelhjälmar och började cykla vidare.

Till den bästa bryggan på hela Djurgården. Det är en bit att åka men det är definitivt vär det. Alltid lugnt och fint.

Vi hade köpt chips, läsk och ostkrokar som vi satt och åt tills vi fick ont i magen.

Ankor. Änder.



Vi satt kvar tills det blev mörkt och jättekallt.
Återligen en bra fredagskväll. Nästa fredag kan till och med bli ännu bättre för gissa vad vi ska hitta på då? Håkan Hellström såklart ♥

Yes girls, we can


Nu är i stort sett hela veckan avklarad. Och imorgon är det fredag. Jag och tjejerna brukar alltid göra något roligt på fredagarna. Gissa vad vi har bestämt oss för att för att göra imorgon? Vi ska lära oss åka skateboard! Haha. Önska oss lycka till. För vi lär behöva det ifall vi inte ska bryta benen av oss..

RSS 2.0