Live från sängen:

Har ätit middag för fort som vanligt så jag ligger i min säng med magkramper och orkar inte resa på mig för att skriva ett riktigt redigt inlägg på datorn. I eftermiddags mötte jag i alla fall upp min mamma för lite sista-minuten-bal-shopping! Fick med mig både klänning och ett par heels. Måste tacka mamma för hennes givmildhet mot lilla mig förresten, hehe.. Är lite halvt avundsjuk på alla människor som står i publiken till Timbuktu för tillfället, men det gör inget, eftersom att jag ska på Rebecca and Fionas spelning imorgon! Längtarlängtarlängtar!
Förresten så ser ni mina shoppingpåsar och GAMLA klänning på bilden nedanför. Vet att ni behövde veta det, puss!


Live från tv-soffan:

Att se på Vänner samtidigt som man käkar pizza och dricker cola är enligt mig ett rätt bra sätt att fira "lill-lördag" på.


alva.


Ni har väl inte missat att min fina kompis Alva äntligen skaffat sig en blogg? Läs den här!


.


Måndag 28


Hej på er. Sådär glad och fin som jag ser ut att vara på bilden är jag inte för tillfället. Eftersom att jag fått veta att jag har två stora prov tills senare i veckan, (tack och lov de två sista proven innan sommarlovet!) och därför att jag därmed inte kan träffa Saga (som jag för i övrigt inte träffat på tusen år) imorgon pågrund av det. Fml.. Snart är det i alla fall sommarlov, kan knappt vänta!!

Söndag 27

Tjenare. Idag är det som sagt söndag. Och mors dag. Förutom att plugga teknik har jag därför idag bakat en tårta till min fina lilla mamma, som jag tror att hon blev jätteglad över. Det bästa är att jag kan äta upp resterna av tårtan i veckan när jag kommer hem från skolan! Hehe..

Har förresten klippt upp mina nya shorts också. Tycker att det är så himla fint när shorts inte är "uppvikta" liksom.

Vi vann!


Lördag 26

Hej hopp. Idag har jag och mina homiez hängt i Humlan (Humlegården för att vara korrekt) hela eftermiddagen. Jag försökte mobilblogga men av någon anledning så kom inte inlägget upp på bloggen? Vi hade jättemysigt i alla fall. Solade, pratade och gjorde upp en liten hemlig "tävling" (som jag för i övrigt kommer förlora, jag lovar!) inför i sommar, för att nämna lite. 
Senare på kvällen hängde jag med min lillebror ut för att åka skateboard i en park en stund. Ibland så är nog småbröder det bästa som finns, i alla fall min lillebror, som gör mig så himla glad för absolut ingenting vid vissa tillfällen ♥

Bild på fina Siri i humlan, fast förra sommaren.


We all want to change the world.



It's friday

Solade i gräset lyssnandes på svensk sommarmusik medan jag och kompisarna pluggade inför religionsprov på lunchrasten. Just nu sitter jag och Nicole och vilar fötterna i smockfulla Kungsträdgården. Fina bästa fredag!


Tröttnar aldrig. Aldrig.







Världens snyggaste kille, på riktigt. Den som inte håller med mig har grova synfel. Hehe..

Slitna som tusan.


Första dagen med shorts idag! Jag invigde ett par nya slitna shorts från gina tricot. Gillar dem rätt mycket. Hurra hurra för sommaren!  

När livet stannar för en sekund.

För en stund sedan berättade min pappa en enormt tragisk sak som hänt inom familjen. Någonting som inte berör bloggen så mycket, eftersom att jag i stort sett aldrig skriver om min familj i bloggen, men fortfarande någonting som gör ont. Jag har i alla fall haft turen att få växa upp tillsammans med en stor och fin släkt, varenda sommar i mitt liv, och kommer aldrig glömma hur mycket det betytt för mig. Ens familj är tryggheten, det är någonting som inte går att förneka. Älskar min familj över allt annat i världen.

Någonting som däremot gjorde min kväll till det bättre är att nu är två biljetter till Hultsfredfestivalen bokade! Kan knappt tro det. Jag och Siri beger oss ner till Småland om endast några veckor. Längtar så himla mycket! ♥


You just need to remember.


Onsdag 23

Sitter hemma hos Nicole, pluggar amish-religion och dricker juice. Livet leker.


Håll ut!

Säger jag till mig själv som drunknar i havet bland läxor, och till er som tvingas stå ut med en supertråkig blogg pågrund av just denna anledning. Jag har i alla fall en marabou chokladkaka att äta på medans jag skriver uppsatserna. Tur är väl det.

Någon som tänkt på att ett stort antal av mina webcambilder är tagna medan jag visar upp någonting jag håller på att äta?


Och ännu ett inlägg som visar sig vara en mobilblogg..

Denna måndagskväll kommer till mestadels spenderas tillsammans med en dator och en godispåse. Varför? Jo därför att jag har en gigantisk uppsats om amish att skriva tills på onsdag. Och jag kommer inte hinna skriva någonting imorgon kväll eftersom att då ska jag se det näst sista avsnittet av desperate housewives (jag vill inte att det ska ta slut, gråter nästan för tusan!!) och GCB. Så var det med det. Och mitt internet på datorn är väldigt väldigt väldigt segt, därav mobilblogg tyvärr! Nu ska jag börja med uppsatsen, kram.


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

När jag blir arg och jobbig efter några dagar på lantstället brukar mina föräldrar köra in mig till "stan" här på ön och dumpa av mig vid biblioteket där jag får sitta och vara uppkopplad på internet i några timmar innan dem kommer och hämtar upp mig igen. Det är sant! Och jag kan lova er alla att internet är något man verkligen värdesätter högt om man lever på mitt lantställe mitt ute i ungefär ingenstans, haha! På tal om ingenting så har jag förresten fått ett stort hål på mina gamla favorit-levis-jeans. Ser inte så himla fint ut på dessa jeans faktiskt.


Dem bästa av dem bästa.


Så heter min absolut bästa spellista på Spotify. Jag har helt enkelt plockat ut mina favoritartister/favoritband och dem bästa låtarna (enligt mig) dessa har gjort. Dem bästa av dem bästa alltså!

Tisdag 15


Kära bloggen och ännu kärare bloggläsare, (som till mestadels försvunnit från den här bloggen efter min usla uppdatering under de senaste dagarna) för tillfället sitter jag framför min laptop och äter på ett äpple. Min bloggning har varit fruktansvärd under de senaste dagarna, jag vet. Men nu är jag tillbaka! På riktigt. Dock så åker jag till lantstället imorgon, så det blir uppehåll under några dagar då också, men efter det, då ska ni få se på bra bloggning! Nu ska jag äta middag, kram! ♥

Helg.

Bilden nedanför säger nog rätt så mycket om hur jag känner för stunden. Sitter i bilen på väg till mitt lantställe, där jag kommer tvingas plugga sjukt mycket inför nationella skit-proven i matte. Inte så himla roligt. Ha en bra helg ni andra i alla fall, kram.


A hard working girl.

Hej hej allihopa. Nu har jag paus i arbetet. Ligger och halvsover i soffan i personalrummet. Nu vet ni det. Här nedanför ser ni min bästa lunch jag åt förut förresten.


Nyinköpt:


Två par shorts, Iphone 4S och ett skal till min nya mobil. Är så himla glad med mina inköp! ♥

Back on track.

Mitt internet är nu fixat och lagat, vilket betyder att nu är det fritt fram för mig att blogga igen! Haha! De senaste dagarna jag inte uppdaterat någonting har jag varit på mitt lantställe, och nu på vardagarna här jag varit på min prao på Vapiano Stureplan. Verkligen en himla bra prao jag har valt tycker jag. Mina roliga arbetskamrater är bättre än bäst. Nu vet ni det. Puss!

Suddig bild från mobilkameran som vanligt. Min lunch från idag i alla fall. Får välja vad jag vill från menyn att äta till lunch. Man tackar!


Internet mitt är sönder, därav himla dålig uppdatering, är verkligen ledsen. Ska försöka fixa det snarast. Kram.

.

Fredag 4

Snö? Idag? Jag ser det i alla fall inte. I och med att vädermänniskorna hade fel om dagens väder som vanligt så kanske dem även hade grovt fel när dem sa att det skulle bli mulet och kallt i helgen. Hoppashoppas! Hade nämligen föreställt mig hur jag skulle ligga på en solstol på terassen till mitt hus under en stekande sol, och komma tilbaka till Stockholm som en riktig liten brownie. Drömma kan man. I alla fall, nu ska jag till landet över helgen, men jag är tillbaka snart. Puss!

Torsdag 3


God morgon. Jag bloggar nu lite snabbt eftersom att jag inte kommer hinna någonting annat än att plugga tills ögonen blöder, när jag kommer hem i eftermiddag. Förresten, igår hängde jag med några av personerna i mitt gamla konfagrupp. Roligare konfagrupp får man leta länge efter. Nu måste jag springa till skolan, puss!

Siri


Idag är minsann ingen vanlig dag! För idag fyller ingen mindre än min fina vän Siri år! Grattis, älskar dig ♥



Haha! Minns ni förresten "dikten" jag skrev till Siri på hennes förra födelsedag? Tycker jag var rätt fyndig då alltså.

Wake up, there´s a beautiful morning.

Hej. Jag dog inte, bara så ni vet. Matteprovet gick nog ändå rätt bra om jag får säga det själv. I eftermiddags passade jag faktiskt på att promenera ner på stan och inhandla ett par nya skor som jag är tvungen att ha på mig nästa vecka då restaurangen jag kommer att praktisera på (i min skola har vi i regel en vecka om året praktik/prao på valfritt ställe för att få lära oss mer om "arbetslivet") har speciell "dresscode".
Förresten, herre vad fint väder det var idag! Mera sådana här dagar framöver, tack snälla!

Ledtråd till restaurangen där jag kommer spendera hela min nästa vecka!


onsdag 2


Hej och godmorgon mina vänner. Just nu sitter jag här och äter frukost och dricker te från mina kära och trogna mumin-mugg. Fast just så glad och lycklig som jag ser ut att vara på webcam-bilden är jag dock inte pågrund av nationella proven i matte som vi ska ha om en liten stund. Nationella proven. Jag får rysningar och vill mest lägga mig under täcket i mina säng och strunta i hela skiten. Matte och jag är inte bästa vänner direkt. Nej nu ska jag bara dö av all nervositet, R.I.P mig själv. Hejdå! ♥

Bloggtips:


Tänkte tipsa om en jättebra blogg som jag började läsa för ett par dagar sedan. Sandra Pentner heter tjejen som nyss flyttat till Kina för att jobba därifrån för Tyra Sjöstedts företag Style by Tyra. Väldigt intressant och spännande blogg faktiskt, haha! Här är en länk!

Tisdag 1

Första maj!! Sista dagen på "lovet" och jag har ungefär ett halvt ton läxor att ta itu med. Igår kväll var det valborg som sagt, och jag hängde med mina bundisar i Vasaparken en stund, (där det såklart inte fanns en endaste liten majbrasa som vi trodde) träffade några bekanta, tog en kvällsfika och sedan gick vi hem. Nu vet ni det. Puss!

Screenshots från en film från igår. Haha!

RSS 2.0