Haterz gonna hate.


Hej hej hej. Idag har jag fått veta att jag har fått min officiellt första hater i Södra Latin. Och bara för det så tänker jag aldrig mer ta på mig ett enda hipster-plagg och gå runt i Hunters varenda dag like a östra-brat!!! Hejdå.

Tisdag.

God kväll hörrni. Har haft en rätt bra tisdag med ganska chill lektioner som innefattat mest bara förberedelser inför kommande prov och så. Efter skolan så mötte jag upp bästa Carro för mysig fika på Fåtöljen en stund. Skulle egentligen ha pluggat när jag kom hem tidigare ikväll men det blev inte av liksom så nu har jag världs-panik inför redovisningen och provet jag har imorgon. Hoppas hoppas det går bra ändå. Godnatt!
Eftersom att jag haft fuldag idag och därmed inte fastnat på en enda bild så bjuder jag på en gammal bild som Siri skickade till mig häromdagen. Själv ser man ju ut som ett sjukt obehagligt mini-pervo med en milslång panna, men Caroline och Siri är ju hur söta som helst!


Hej hörrni.

Måndag och ny vecka från och med nu. Den här veckan ska kännas bättre än föregående.
Tidigare idag träffade jag fina Nicole för en fika på Fotöljen en stund innan vi åkte vidare och mötte upp Vendela och hennes kompis Emma på deras skola. Vi kollade runt lite i olika affärer och avslutade med pizza på Pizza Hut! Bra måndag! Puss ♥

november.


Hej hej. Här är några bilder från veckan som gått.
Kollat på saker att önska mig i julklapp. Varit med Caroline som visade mig finaste lilla hemliga affären där dem sålde collegetröjor och cheerleading-kjolar. Testat mössor på American Apparel på lunchrasten. Haft cirka en miljon skrattanfall med Siri och Nicole på donken en eftermiddag och fortsatt kvällen hemma hos mig med pasta carbonara och tjejsnack.

Har för i övrigt haft en rätt ledsen vecka med lite alltför för många morgnar då man känt för att försvinna men istället lutat huvudet mot tunnelbanefönstret och gråtit för allting som bara känts fel.
Är så himla gald och tacksam över att mian vänner är BÄST, och att dem alltid finns där när man känner att allting håller på att gå sönder.
Puss till dem och alla ni andra som också är fina!

.


en sådan dag.

Hej. I eftermiddags träffade jag Caroline för fika på finaste cafét och shopping i bästa affärerna en stund. Kunde verkligen inte ha kommit mer lägligt att ha lite bästis-tid än just nu. Känner mig så himla nedstämd över en massa olika saker och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre. Att ha en bästa vän att prata ut med om viktiga saker är så himla obeskrivligt bra, alla borde ha en Caroline i sina liv. Ville mest bara säga det, nu ska jag göra min matteläxa och sedan ringa Matilda, puss! ♥
Saknar sommaren!!!!!

Måndag.

Hej hej. Så himla skönt att bara behöva gå halvdagar på måndagar, stannade kvar en stund i skolan för att göra ett grupparbete med några klasskompisar men sedan tog jag och mötte upp Nicole och hennes klasskompis Wendela på stan. Vi åt glass, pratade och gick i affärer och så. Jättetrevligt! Kram ♥

söndag.

Hej hej, idag är det söndag och som vanligt internationella pluggdagen som gäller. Igår kväll träffade jag Åsa en stund och snackade om lite allt möjligt, som att Matilda kommer hit nästa helg till exempel. Ska bli kul, saknar henne jättemycket! ♥

långt inlägg för er som orkar läsa.

Hej hej, det var inte igår man loggade in här direkt.. Ska bli bättre med att uppdatera och sånt! I alla fall, min närmaste vecka har varit ganska bra och lugn med tanke på att vi i stort sett haft lika lite plugg som man hade i grundskolan de närmaste dagarna, vilket är fett ovanligt för att vara plugg-Södra..
Igår eftermiddag träffade jag först Carro och Masken en liten stund och sedan gick vi vidare till Nicoles skola (där jag för i övrigt stötte på hur många som helst från min gamla skola, vilket var lite kul!) och mötte upp henne. Fikade med Siri och Nicole en rätt bra stund innan jag gick hem för att sedan möta upp Jenny som skulle sova över hos mig! En himla bra fredag med andra ord. Nu ska jag ut och förhoppningsvis handla lite nya kläder tilsammans med min lilla mamma. Hatar allting i min garderob just nu. Kram ♥
Rätt kornig bild på mig och Jenny från tidigare i veckan.

02:18

Idag (igår?) är det freeedag! Tidigare ikväll jobbade jag en stund som barnvakt innan jag sedan mötte upp mina favoriter Nicole, Siri och Saga. Älskar när vi träffas alla fyra i gänget, vilket dessvärre inte blir så himla ofta eftersom vi alla går i olika skolor m.m. men det är alltid lika kul när det väl händer. Har de bästa vännerna man kan tänka sig. I alla fall, nu ska jag sova för jag DÖR snart här framför datorn. Godnatt ♥

So grab on to desire and run away.

 

salut tout le monde.

Igår eftermiddag mötte jag upp bästis Carro och tog en mysig fika på Fotöljen innan vi senare åkte hem till henne för att äta pasta och kolla på Just my luck. Så himla bra, önskar varenda tisdag vore så! Denna onsdag har för min del dessvärre spenderats i soffan framför gamla avsnitt ur olika tv-serier pågrund av att jag vaknade upp med världens huvudvärk imorse som liksom gjorde det halvt ovärt att gå till skolan. Sånt är livet. Nu mår jag bättre i alla fall. Ha en fortsatt bra eftermiddag hörrni!


nio bilder.

Hej hej. Nu har skolan startat igen och jag är hemma från varma bästa Marocko. I eftermiddags träffade jag Nicole en stund, har saknat henne och resten av alla fina vänner så himla mycket. I alla fall, nu tänkte jag visa några bilder och berätta lite om vad jag haft för mig förra veckan.
Kom fram till Marocko efter två jobbiga mellanlandingar varav den ena var i Tyskland. Hade rätt mycket tid innan nästa plan skulle lyfta så några timmar spenderades i kalla men fina Berlin.
Det största och kändaste torget i Marrakech där man bland alla tusentals människor ibalnd kunde se en och annan ormtjusare.
Och där fanns även marknader för bland annat torkad frukt.
I den gamla delen av Marrakesh spenderades också väldans mycket tid. Sjukt smutsiga gator men ändå så himla fint och annorlunda mot här hemma.
Allt från dyra smyckes- och klädaffärer till mörka små kryddhandlar.
På en marknad såg jag en minimal bur med säkert fyrtio små stackars sköldpaddor som var till salu. Vet inte om man använder sköldpaddor inom matlagning i Marocko, men efter att jag gått förbi buren tre gånger så kunde jag liksom inte låta bli att köpa två stycken som jag senare släppte ut i det fria. Bästa köpet jag gjort på länge.
Obligatorisk bild på hotellfrukosten. Bodde för första gången i mitt liv på ett all inclusive-hotell. Har fan inte ätit såhär mycket på en resa sedan jag var i USA.. Haha..
Gick till poolen och badade och solade de få stunder det faktiskt var sol. Det var väl det största minuset med den här resan, att det var alldeles för lite sol.
Så, nu vet ni lite mer om hur jag spenderade min höstlovsvecka i Marrakech. Puss.

RSS 2.0