And think of all the stories that we could have told.

Hejhej. Ser att några fina människor hänger kvar här trots min kassa uppdatering som pågått alltför länge. Ledsen för det!
Jag har hursomhelst varit med om en hel del roliga och tråkiga saker under dessa dagar jag inte uppdaterat.
Gråtit, skrattat, varit stressad, varit glad, gjort förbjudna saker, gjort bra saker.
Hade på mig det på bilden ovan idag. Känner mig för i övrigt sjukt obekväm i kjol, men kjol är fint så jag har på mig det ändå! Puss ♥
 

ett två tre

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Det här har jag gjort de dagarna som jag inte orkat blogga:

Söndag: Sov tills klockan blev för mycket. Kollade på Gossip Girl-boxen som jag fått låna av Saga, (får dåligt samvete över hur länge jag lånat den, ska lämna tillbaka den snart Saga, lovar!) pluggade lite och gick ut och sprang! Hurtig som tusan.

Måndag: Hängde med bästa Åsa på eftermiddagen och pratade om lite allt möjligt, planerade inför på lördag då Matilda kommer hit till Stockholm!! Jag och Åsa gick och mötte upp Nicole lite senare på eftermiddagen också, det var mys. Efter att jag ätit middag hemma gick jag ut på en kvällspromenad med en rolig killkompis från min högstadieklass. Har inte träffat honom sedan i somras, så det var  jättetrevligt att träffa honom igen!

Tisdag: Skämde ut mig inför hela min franskaklass när jag kom tjugo minuter försent och inte förstod vad min lärare ville att jag skulle göra och satte mig på fel plats i klassrummet. Hej IG i franska liksom. Fick åka rollerblades/inlines hela idrottslektionen med några klasskompisar och paralellklasskompisar, alltså det var faktiskt jättekul! 
Blev typ hotad av tvåorna iför nollningen nästa torsdag också. Jag är rädd.
Sprang hem i spöregnet utan mitt paraply som jag lyckligtvis glömt hemma och var seriöst blöt från topp till tå när jag äntligen kom hem.

Så nu vet ni vad jag har haft för mig. Hejdå ♥

saturday.

Hej på er. Imorse vaknade jag äckligt sent och höll till råga på allt dessutom på att spy upp min frukost på bilden som fotografen på insparksfesten tog på mig och mina kompisar igårkväll. Seriöst, det skrämmer mig att andra människor kan se den bilden på mig, har nog aldrig blivit fulare på en bild i hela mitt sextonåriga liv. Hur som helst, min eftermiddag spenderades på stan med mamma. Köpte nya skor samt ny skinnjacka! Kanske visar bild någon dag framöver. Kom för en stund sedan hem från Café 60 där jag varit med mina finaste Nicole, Siri och Saga! Supermysig lördagskväll. Godnatt ♥

Freeeedag.


Idag (igår?) var det fredag! Och denna fredagskväll spenderades självklart på min skolas årliga insparksfest. Blev lite krångligt där i början av kvällen gällande en massa missförstånd och sådant innan vi drog till festen, men kan väl säga att det löste sig, och resten av kvällen blev verkligen jättebra. Ovan ser ni två himla korniga och fula iphone-kamera-bilder på mig och Jenny och Isabella från kvällen. Puss! ♥

Torsdag.

Hej dudz. Kom hem från plugget för en stund sedan. Idag hade vi spexfoto som ni ser på bilden nedan. Dock så står jag bakom ena pelaren, så inte ens min fot syns liksom. Fail.
Hursomhelst, ska alldeles strax springa iväg till några familjevänner vars barn jag ska vara barnvakt åt om en stund. Hade gärna sett Svenska björnstammen på gröna lund ikväll men jag vet inte om jag hinner! Puss.


Love life again.

En gång södra, alltid södra.


Down the road

Hittade för några dagar sedan mysigaste bandet någonsin. C2C heter dem. Tror dem är från Frankrike. Som en blandning mellan Daft punk och The xx, om man ska beskriva det med något. Lyssna här hörrni! Puss.




Skit-tisdag.


Tja. Såhär bra tycker jag att dagen har varit hittills. ↑

Denna tisdag har jag:
- försovit mig och tvingats springa osminkad till skolan.
- haft världens bad-hair day.
- inte fått någon fucking biljett till Östra reals insparksfest imorgon eftersom att de sålt slut!!
- behövt genomlida ett över en timmes långt idrottspass på (helt seriöst!) militär-nivå.
- fått veta att min älskade gulliga kompis Siri ska byta skola från Södra latin!! Är helt säker på att hon kommer få det bäst i nya skolan, men jag är ändå så himla himla ledsen just nu. Kommer sakna henne varenda minut ♥ 

Måndag.


Fy fan vilken bild. Men jag tog ingen annan bra bild idag, så det får väl duga. Jag har i alla fall hängt med Nicole och Vendela efter skolan idag. Har verkligen varit supertrevligt. Det blev ingen vidare uppdatering i helgen förresten, men för er som undrar så var jag hos Carro i fredags och hade väldans mys, och på lördagen var jag tvungen att hänga med min familj till några släktingar som har lantställe i Öregrund.
Nu är det dags för mig att göra klart lite läxor som jag har inför de kommande dagarna. På onsdag ska jag på Östra Reals insparksfest! Weeho, welcome to the brat-paradise!! Haha, nej men det ska bli jättekul faktiskt! Kram ♥

16:07

Nämen hej på er. Har bokstavligen kutat hem från skolan denna fredagseftermiddag, för att hinna med en del saker jag behöver göra här hemma innan jag ska till bästis Carros lantställe! Ska bli skitkul som vanligt, Carros lantställe kan nog troligtvis vara en av de bästa platserna på jorden enligt mig. Nu ska jag packa, puss!




Hahah sista bilden.. Love you maaaan! ♥

Ibland saknar jag det lite.




Men bara ibland.

Trivs ju rätt bra såhär också. Hejdå.

onsdag.


Hejhejhejhej. I eftermiddags har jag hängt med dessa bästa ↑
Mötte upp Nicole på hennes nya skola (suger att vi inte går i samma skola längre.. men men.) och sedan gick vi alla tre och käkade innan vi kollade lite i affärer osv. Känns som sagt rätt konstigt att inte längre hänga med mina bundisar varenda dag i skolan, men det är hursomhelst tur att vi träffas ofta på fritiden. Nej hörrni, nu ska jag fortsätta att läsa mina franska-glosor, hejdååå! ♥

19:17


Hej på er. Ledsen för dålig bloggning! Är nog snart ändå färdig med designen till nya bloggen, informerar om den nya bloggen när den är klar hade jag tänkt. I helgen bodde Siri och Saga hos mig i min lägenhet när mina föräldrar var på landet, och det var bäst!
I eftermiddags så fikade jag med finaste Åsa på något random men bra söder-café en stund. Det var supermys! Det är inte så långt kvar nu tills Matilda och resten av alla "klasskompisar" från språkresan kommer hit till återträffen! Misss theeem! Ska faktiskt ringa och snacka med Matilda ikväll, vi brukar höras ungefär en gång i veckan nu, det är himla bra! Kram ♥

RSS 2.0