Gissa vem?


Jag har lovat Lovisa att lägga upp en bild som jag ritade lite snabbt i min loggbok. Den är skitful, men jag får skylla på att jag inte ansträngde mig så mycket då, haha.
Det är en bild på min lärare, gissa vem? :)


Hunky Dory


Har hängt med Saga på stan i eftermiddag, sen några timmar senare mötte jag Lovisa och vi var i stallet.
Har varit så snäll och gjort en bild på en blus som Saga köpte idag. Är grön av avunsjuka nu, haha. Nu tänker jag spara pengar och köpa en likadan fast i röd typ. Så snygg, jag dör!!!!


Stig B

Klicka för att se nästa bild

Fi faskien va söt katt Masken har!! Kan inte sluta säga det. Är så himla avunsjuk, haha.


Fett coolt




Har gjort mina läppar rosa och redigerat bort min glugg. Fett coolt att man kan göra det här med picnik !


=(

Tja, haha.
Måste säga att det varit en ovanligt dålig dag idag. Jag brukar oftast tycka att skoldagarna är ganska så korta och roliga (ibland). Men gissa vad? Jo, en av mina favoritlärare har slutat undervisa oss!! Den lärare som jag lärt mig mest av i hela mitt liv och en av dem som jag verkligen såg upp till. Hon har bytts ut mot en P&%%¤#¤#/))(&#%&) lärare!! Började seriöst nästan gråta när min lärare sa att hon skulle bytas ut, fan fan fan.
Så nu tänker jag sitta och sörja resten av mitt liv. Hejdå.


Profildag


Herr och fru Arab, hahaha, skrattade så mycket när jag tog den här bilden :)

Idag hade vi Bowling, jag, Lovisa, Nicole och Siri var i samma lag. Gissa vilken plats jag kom på? TREA. Fan vad dåligt. Jävla mellanting, man ska vara först eller sist, det är bäst.
Nu väntar läxorna på mig, tyvär, äsch så farligt är det inte.

 


Bowling

Idag så ska jag och min klass bowla, yessss. Det ska bli jättekul :) Älskar profildagar, haha. Nu ska jag borsta tänderna, kram.

Sorry för att jag inte orkar lägga upp bilder, ska göra det ikväll, promise.


Såja

Nu är alla Bieber-låtar raderade från min spotify, ska riva sönder mina affischer nu också, det ska bli ett rent nöje. Kram ♥


Ullared

Har nyss sett på Ullared för första gången, haha, värsta svenne-stället ju ;)
Kollar på New York-fruar nu, rekomenderar er att kolla, rolig underhållning.


Hejhej

I helgen ska jag till landet. Fun. Så jag kommer inte skriva något på hela helgen. Hade tänkt lägga upp en jätterolig bild från idag, men jag hinner inte, ska tvätta håret. Får lägga upp den någon annan gång. :D
Ciao.


Skoldag

Idag var det skola, som vanligt. Har inget speciellt att berätta, faktiskt... :O

ELLER JO!! Juste!! Men läs inte det här om du inte vill, ok? Lova det. Jag står inte för att ni inte kommer gilla det jag skriver. Okej? Läs inte det här. Skrolla ner och läs några andra inlägg istället. Jag varnar dig. Seriöst, för nu ska jag berätta.. Seriöst, sluta läsa!! Sluta, nuuuu. Stäng ner sidan. Sluta läs, sluta läs!

Haha, har man inget att skriva om så får man väl vara påhittig. Ärligt talat så skulle jag inte ha slutat läsa, är för nyfiken av mig, hehe.

Kram ♥

 


Plugga



Håller på att skriva om vänster(f******)partiet, det är skittråkigt, det finns ingen information och det enda man hittar på google är såna bilder som den där ovan, hej IG, hehe.

Aja, better keep working, ses! :)


VMA


Är sjukt taggad, gissar att jag inte kommer vara ensam om att skrika av glädje när Justin vinner? Hihi.

Nille

                                 Är Nicoles nya smeknamn, gulligt va? :D


Hata vårat väder

Hejhej, vill bara klaga lite nu. Läs inte det här om du inte vill. Men jag hatar det här äckliga svenska vädret, bläääää ! Det regnar hela tiden och ja, man blir skitblöt och förkyld.
Någon, vem som helst, ge mig en flygbiljett till något varmt ställe.


12

Hejsan. Idag har mamma och pappa bokstavligt dragit med mig till något muséum med statyer från Kinas terracottaarmé (jag är bäst om jag stavat rätt) det var ganska kul, haha :)
Jag fick en jättegod japansk läsk med melonsmak. Tänker lägga upp en bild snart så att ni kan springa och köpa den ifall ni ser den. Den var iallafall farligt god.

Igår var jag i Lovisas stall, bjuder på några jättesuddiga bilder från mobilen.










horse

Hejsan, vill bara säga att jag är jätteglad just nu. Guess why? Jag ska rida! :) Det ska bli jättekul, har varit peppad hela veckan. Eller det är inte säkert att jag får rida, men det blir kul ändå.
Btw, ingen skriver något typ. Nicole har inte uppdaterat på flera dagar! Ajja bajja. ;)
Ska stänga av datorn nu (och logga in på en annan dator), kram ♥



Ensambarn för en kväll

Igår var det tänkt att jag skulle vara med Siri och Nicole, men dem kunde inte, hepp. Haha.
Så jag hade planerat en Kardashian-kväll för mig själv, men sen ringer pappa och frågar om jag vill följa med han och mamma för att äta på älskade Vapiano och se en bio senare. Det erbjudansdet säger man inte gärna nej till, dessutom fick jag för en gångs skull vara ensam, min bror är på klassresa, god bless him, är faktiskt nästan liiite orolig, tänk om han drunknar lixom?! :O
Aja, glömde att ta bilder, sorry :(


Hade lixom lite brist på bilder, hehe.


Heeejee

Har verkligen inget att blogga om :( Ska försöka komma på något, hmm...


Pojk-Nicole

Hej hej.
Idag efter skolan följde jag med Siri och Nicole ut på stadens gator. Dem letade efter en plats att praoa på, vi stannade på donken för att äta. Då såg vi en kille som var läskigt lik Nicole, man skulle kunna tro att dem var bror och syster. Dock var han värsta bratzen, blää.

Jag kom inte tomhänt därifrån, en tröja från bikbok slank med, 149 :- bara.
Nu har jag den här tröjan i två färger, gillar´t.



Teenage dream




Let you put your hands on me in my skin-tight jeans be your teenage dream tonight.

Katy Perry får mig alltid att vilja sjunga och dansa, haha ;)


The funny truth

Lägger upp två roliga bilder från förra veckan.




Haha, den här bilden är obetalbar, Nicole "pushar upp sig", playboy nästa? Nej jag bara skojade!!! Nicole det var ett skämt, okej? :O haha ;)


Shoppa med mamma

Måste skriva lite snabbt nu, min störande bror ska ha datorn för att spela något skitnördigt worldcraft-spel typ. Jag har iaf varit på stan med mamma, vi letade efter ett par vinterstövlar. För att göra en lång historia kort säger jag bara att vi hittade världens snyggaste inne på Bianco.
Fick även med mig en finfin kofta, en tröja och lite underkläder.
Juste, inne på NK berättade mamma om att hon sett Saga och hennes mamma där någon gång men inte hunnit säga hej. Och det roliga var att samtidigt som hon berättade det så såg jag Saga, haha. Våra mammor pratade lite typ och jag visade mina stövlar m.m. Förresten grattis i efterskott Saga!!! Hoppas att du hade en jättebra födelsedag, även fast du var sjuk, stackare :(

Nu, suddiga mobilbilder.


Stövlar: Bianco

Tröja: Bikbok

Kofta: H&M

Underkläder: Lindex


Clothes

Hej hopp. Min mamma och min lillebror har varit på ute på stan och har med sig ett helt jävla berg av kläder. Gissa vem som sitter och kollar med stora ögon och fett avunsjuk blick, jo jag. Hehe.
Jag och mami ska iaf shoppa på lördag förmiddag så, längtar redan faktiskt.

Men imorn vet ni vart ni hittar mig. Femte dagen i veckan, kanal 5, klockan fem ♥


Bli friska Siri Nicole Carro

 

Sara Montazami


Måste verkligen tipsa om en jättebra blogg http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami !
Sara Montazami, Maria Montazamis dotter, jätterolig blogg läser den varje dag :)


Spanska <3

Hola mis amigos.
Idag hade jag min första riktiga spanskalektion! :D Älska spanska! Även fast vi inte har världens bästa lärare då, men men. Btw så hatar jag alla läxor jag drunknar i just nu. Har redan fått fyra läxor till nästa vecka. Lixom NU?! Hur många kommer det då vara imorn eller i övermorgon?! Loco (google translate är min bästa vän).

Har vårsta långa franskaläxan tills imorn, så det är bara att fortsätta plugga, despendida, haha.  


Gammal bild, redigerade den på picnik för ett dag sen.


RSS 2.0