Nu vill man nästan att Michael kommer


Hahaahah...

Jag dör om inte du blir frisk tills imorgon ♥

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article13866503.ab 
Snälla snälla snälla, har velat se Rihanna sen jag var tio år, och så händer det här?!

Angelina, fast inte inte på riktigt


Ni kanske redan har sett det här, men det är en asiatisk tjej som helt själv endast med hjälp av smink får sitt ansikte att likna Angelina Jolie så sjukt mycket. Jag blev jättechockad när jag såg det första gången. För andra gången med, för den delen.

borka-fläta


Spanat in min snygga borka-fläta? Tror det heter så.
Idag har jag inte gjort så himla mycket mer än att läsa en av mina favoritböcker, planerat en kul grej med Saga, och försökt mig på spanska-läxan. Fast sen kom jag på att eftersom jag kommer vara internet-handikappad i flera dagar så måste jag få i mig en stor dos av bloggar och youtubeklipp och allt därmellan. Så hoppas ni får en kul måndag, gud vad jag älskar höstlovet! Kändes viktigt att säga, puss!


Återträff-söndagen


Idag träffade jag som sagt några kompisar, vi gick först till Wayne´s och fikade en stund.

Dem här känner ni allt redan!

Cecilia känner ni inte igen så mycket va? Vi hängde jämt i mellanstadiet. Alltså jag, Siri, Nicole, Viktoria, Saga och Cecilia var värsta lilla järngänget i vår rätt splittrade klass. Lärarna kallade oss tjejmaffian.

Mötte upp Saga vid NK efter en stund.



Nicole och Viktoria lite i bakgrunden.

Vi gick i alla fall runt lite var som helst.



Vi försökte oss på att ta gruppbilder, ungefär alla blev suddiga. Vicki behövde tyvär gå hem rätt tidigt, så hon är inte med på våra failade grupp-bilder, haha.



Vet inte riktigt varför jag lägger ut sådana här osmickrande bilder på mitt ansikte. Fast alla andra blev jättefina haha!

Fin!

Efter ett tag började vi gå hemmåt.

Efter att vi sagt hejdå till Siri och Cecilia (och svurit på att vi ska ses snart igen!!) gjorde vi ett stopp på bästa mataffären.

Nu förstår ni varför..

Saga har fått en vit iphone 4. Jag. vill. ha. NU!

Sen gick vi hem sista lilla biten. Åt middag och nu sitter jag här och bloggar. Och lyssnar på min nya favoritlåt. Alltså jag byter nog favoritlåt hela tiden, men den här som jag lyssnar på nu är så himla fin! Avgudar Chris Martin, pratar om honom hela tiden. Fast jag blandar alltid ihop honom med den här killen.



Nu måste jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt för att träffa några kompisar, varav en jag inte har träffat på flera år. Så godnatt allihopa. Och juste, bilderna har väl inte så mycket med inlägget att göra, men vad gör det liksom?


roströd stickad.


Den här röda stickade tröjan blev jag ägare till igår.

För ungefär 260 svenska slantar. Fint med lite färger ni vet. Det skulle bli fint med en vit skjorta under, så att det blir lite såhär (okej, lite svårt att få lika fint som angelica, men ni förstår). Det skulle vara rätt fint.

I fredags


Igår efter skolan träffade jag Siri och Nicole på stan.

Kollade i affärer. Köpte en tröja.

Så fina!

Väntade en stund på att bion skulle börja.

Och sen började bion och jag dog lite, alla tre skakade när vi kom ut från biosalongen.

Och sen var jag skiträdd när jag skulle sova (går alltid och lägger mig sist i min familj, så alla andra sov redan) för jag trodde att det skulle stå en demon vid min säng och stirra sönder mig. Haha.. Nu ska jag vara lite med mina släktingar som är här över helgen, puss.

Gissa om jag kunde sova inatt eller?!


Den här filmen såg jag och tjejerna på bio igår kväll. Troligtvis den läskigaste filmen jag sett. Alltså, trailern är ingenting emot hur den verkligen var. Om du vill bli mörkrädd för resten av livet, se den här filmen! Haha..

Min eftermiddag

För någon timme sen fick jag veta någonting tråkigt. Såhär känner jag nu. 
Ungefär sådär var jag, Siri och Nicole i skolan. Jag längst till vänster alltså.
Så jag var ungefär såhär snäll mot alla.
Men det var bara för att jag ville göra sådär.

Nu ska jag ha det kul. För nu är det lov.
Och därför är jag skitglad nu! Puss! ♥


Söta


Panik ! Min blogg har blivit absolut sämst på sistone. Och det här är i stort sett första gången jag suttit mig vid datorn en stund som är över en halvtimme.. Idag skulle jag egentligen ha träffat några kompisar, men det var inte så många som kunde så vi ska träffas någon annan dag. Så efter skolan gick jag hem och bakade små cupcakes med kokosflingor och rosa glasyr på, dem ni ser på bilden. Nu måste jag förbereda min nyhetsbevakning, imorgon är det fredag, och jag är glad ♥

Snövit


Tjenare på er. Här har vi outfiten (och min helt helt bleka hud) för igår, då vi hade konfaträff, en återträff. Det kändes ganska konstigt på något sätt, vi i gänget hade inte setts på ett halvår tror jag. Jag hade saknat nästan (observera att jag skriver nästan, alltså alla förutom tre personer, ursäkta men jag hatar verkligen i alla fall minst en av dem) alla så himla mycket!
Nu måste jag börja skriva mer på min engelska-uppsats och träna inför mitt prov! Kul, hejdå.

Dag 10. En låt du inte tröttnar på

Nu blir det så svårt igen, så istället så lägger jag upp några olika låtar som jag gillar väldigt mycket och skriver lite om dem!

Big surprise? I hate this part har varit min favoritlåt sen hur länge som helst. Min favoritlåt skulle man nog kunna kalla det. Musikvideon är så fin. Fina kläder och smycken, fin miljö, fint ljus. Mycket fin låt.

Som jag skrev förut så var jag ganska galen i Rihanna när jag var yngre. Jag visste väl knappt vad texterna betydde, men jag sjöng med ändå. Lite pinsamt när man tänker efter. Umbrella var en så himla bra låt, gillade den väldigt mycket.

The Drums. Är. Det. Bästa. Som. Finns. Det bästa bandet i hela världen tror jag. Jag är helt kär i indiepop.

En av mina absoluta favoritlåtar. Alltså jag älskar den verkligen verkligen mycket, trots att det är omöjligt att sjunga med i den, så djupa/höga toner. Försök! Det är så synd att den inte har någon musikvideo, för den skulle bli så fin. Det är synd att inte alla lyssnar på Belle & Sebastian.

Det här är den gladaste låten jag vet, jag blir alltidhimla glad när jag lyssnar på den. Det är glädje i musik-version kan man väl säga.

Jag har skrivit förut hur mycket jag avgudar Luke Pritchards röst. Den är liksom på riktigt. One last time är den bästa The Kooks-låten enligt mig. Jag pratade faktiskt med Siri om det idag, haha!

Den här lilla låten är så rolig och så... jag vet inte. Men den är väldigt bra. Och jag gillar den väldigt mycket.

Nu får det här bli sista låten, jag skulle kunna lägga upp säkert hundra till för det finns så himla många jag gillar. Down by the water är The Drums mest sorgsna låt. Den har så fin melodi men framförallt fin text ♥

Dag 9. En bild på dig som barn


Här var jag kanske runt nio-tio år gammal, i min favoritstad för första gången. Jag minns inte så mycket från den resan, jag minns Hamely´s såklart och alla andra fina affärer och restauranger, men mest minns jag att jag aldrig mer ville åka hem. Stockholm blev aldrig riktigt lika bra efter den där London-resan som jag gjorde som barn ♥


I know I´m not always all that strong

Hej bloggen, jag sitter här vid mitt lilla skrivbord och lyssnar på min nya favoritlåt medan jag försöker plugga! Det var tänkt att jag skulle blogga jättebra och plugga jättemycket i helgen, men saker blir väl inte alltid som man tänkt sig antar jag, haha. Därför sitter jag med ett litet berg med läxor och har absoult slut på motivation. Nej men nu borde jag fortsätta med plugget, snart kommer dagens bild upp!

Åå vad lycklig jag blir av att tänka på mitt kommande matteprov!

Jag har gjort ett "prank" på Nicole



Så nu sitter vi framför våra dataskärmar och skrattar. Vill ni veta vad det var för något jag sa så får ni fråga mig i skolan, för det är för kul för att skrivas ner! Haha! Nu ska jag skratta resten av kvällen, godnatt!

Dag 8. En bild på någon du saknar


En liten liten del av mitt hjärta kommer nog alltid att sakna dig...

Min pappa är allt bra kul han


Jag är duktig, jag har godisförbud till skillnad från alla andra i min familj. Så som "godis" brukar jag alltid få mini mix eller mini fish. Fast min roliga pappa gav mig inte en, inte två, utan tre burkar idag. Nu vet ni vad jag ska äta i helgen hihi. God natt på er ♥

I´ll runaway with, you if you want me to


Jag lyssnar inte alls mycket på sådan här slags musik längre. Men den här sången fick mig att gråta så himla mycket att jag inte känner igen mig själv. Den hemskaste texten jag någonsin hört i en sång, och hemskaste musikvideon. Att det här är många flickors vardag gör mig så arg och ledsen.

Fredagar på waynes när det är höst


Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag möta upp tjejerna för en fredags-fika! Sagt och gjort. Frappes på Waynes såklart.

Tog några bilder.

Vid det här laget kan även alla som inte känner mig och läser min blogg namnet på den här tjejen. Siri!

Och det här är jag och Nicole. Taklamporna gjorde så att vi nästan fick samma hårfärg!

Obeskrivligt hur mycket jag skrattar när jag ser den här bilden! Vi skulle försöka oss på att göra samma min..

Fin!

Och nu får jag ångest över hur tidigt på kvällarna som det blir mörkt. Gud vad jag inte gillar mörkret.  
Och här har vi tjejerna igen.

Och sen gick vi hem, jag åt middag, såg på idol och nu sitter jag här! Nu har ni min fredagseftermiddag/kväll i text och bilder! Imorgon ska jag inte göra så mycket mer än att sova länge och plugga. Så jag bloggar nog rätt bra då. Puss.

Nämen heeej!


Konstig.. haha. Nu ska jag gå till Nicole, och sen ska vi tre (Siri är med för alla som inte hänger med i mitt liv) troligtvis gå ut på stan! Jag tar med mig en kamera så om några timmar blir det bättre bilder än från min usla webcm. Puss!

Dag 7. En bild från i somras


När jag och mamma åkte ut till vaxholm en fin kväll i somras. Sommarlov, bruna ben och allt var bara så himla mysigt ♥

Färga håret?

Vet ni? Vi jobbar med photoshop i skolan just nu. Det är otroligt svårt ibland, men väldigt kul. Jag har faktiskt photoshop på min laptop, så för en stund sedan gjorde jag en rolig bild som Nicole ville att jag skulle göra. Jag testade hur hon skulle se ut i brunt hår!

Nu är jag inte världens bästa på photoshop direkt, som ni ser. Men jag tycker att Nicole passade jättebra i brunt hår! Färga färga!


Dag 5. en bild på dig och en barndomsvän


Jag och Viktoria, runt två år gamla var vi nog där. Jag dör lite varje gång jag kollar på den här bilden, det är nog den sötaste bilden i hela mitt fotoalbum. Gud vad vi har kännt varandra länge, jag och Vicki! ♥

han är bara bäst i hela världen


Det finaste som finns är Luke Pritchards röst, som godis för öronen ♥

Ibland äger mitt liv...


Som när man kommer behöva sitta hela kvällen och plugga för ett dummt SO-prov.. Gud vad jag älskar mitt liv precis just nu!!

It´s not fair

Jag känner världens ångest just nu, söndagsångest och pluggångest! Hemskt att jag inte ens börjat träna inför mina två prov som jag har om några dagar. Nu undrar ni säkert varför jag sitter här och bloggar och klagar istället för att göra något vettigt. Ja hörrni, det undrar jag med! En timme till med datorn, sen blir det att dyka ner bland böckerna för resten av kvällen! Jag lovar..

Dag 5. En bild på någon du inte varit med på länge

Bssemcwi-oqj7syzhuu1rzl72ejkfbmt4t8yenimkbu8nzmxdbey6a_oozmjjetc_largeBssemcwi-oqj7syzhuu1rzl72ejkfbmt4t8yenimkbu8nzmxdbey6a_oozmjjetc_large
Alltså, det är många jag inte sett på länge. Människor man bara vill glömma men inte kan glömma, men även barndomsvänner som betydde väldigt mycket. Det mesta är troligtvis möjligt, så att ta upp kontakten med en person man inte sett på flera år är inte så svårt som man egentligen tror ♥

Nattmänniska


Jag är vad man kallar en nattmänniska. En männsika som kan stanna uppe hur länge som helst på kvällarna men som man aldrig kan väcka en helg innan klockan blivit halv elva på förmiddagen. Imorgon ska jag hinna med vad som känns som tusen olika saker, jag slår vad om att jag i bästa fall hinner med hälften av dem! Ska sova nu. Måste sova nu! Godnatt ♥


You make me run away


Hejsan hoppsan! Nu har jag kommit hem från middag+fika (=dejt? hahaha) med tjejerna.

Pizza

Efter någon timme tror jag, så gick vi vidare.

Okej döda mig inte nu Nicole, jag vet att du inte gillade den här bilden men den var väl ändå lite fin?

Gud vad suddig bild, i alla fall så gick vi vidare till ett mysigt café som heter Café 60.

Sämst bild igen, men det var värt det, för det var världens mysigaste belysning.



Och så efter en lång stund började vi gå hem.

Nicole var en riktig bad boy, försökte putta omkull Siri när hon knöt ena skosnöret.

Här är jag, ser dock ut som en kort liten mupp på den här bilden.

Nu ska jag kolla på film och äta chips med min lillebror, godnatt på er!

En fem-timmars-fika


Igår eftermiddag gick jag och Nicole och Siri nästan direkt till Wayne´s coffee efter skolan. Det som ligger vid Mio, en våning ovanför gatorna och alla bilar.

Frappe! Eller jag beställde en annan dryck men fick en frappe. Det gick bra det med.

Muuums!



Hej siri!



Ser ni, det är nästan samma bild som i headern? Nicole är stolt fotograf hihi.



Sen blev det ganska mörkt utomhus.

Så då gick vi hem, efter en fem timmar lång fika! Om en timme ska jag träffa tjejerna igen, då ska vi äta middag på nåt ställe. Ni får helt enkelt kolla in snart igen, för jag tar såklart med mig kameran. Puss!

Lite mer höst och vinter över det hela

Hej och välkomna till min.. indieblogg? Lite annorlunda men det bara blev lite såhär. Och om jag någonsin lär mig så ska jag försöka göra så att själva bloggen blir "genomskinlig" så att själva bakgrunden lyser igenom. Och om min bloggdesign var en låt så skulle det vara Hard med Rebecca och Fiona. Haha älskar deras platåskor i den här musikvideon! 

Dag 4. en bild på dina favoriter

Nu är det nämligen så att jag inte riktigt förstår vad som menas med favoriter, så jag lägger istället upp bilder på sådant som jag gillar. Håll i hatten, det blir mycket bilder! Här är några saker som jag gillar:

Att vara med världens bästa familj och vänner. Att ha många vänner som tillochmed nästan känns som syskon och som man kan skratta i timmar med eller vänner som man alltid pratar hemlisar med tills klockan blir halv fyra på morgonen. Vänner är det finaste man kan ha.

Att fylla femton år och äta en godis-tårta är bra!

Att veta att sommaren alltid kommer, förr eller senare.

Att lyssna på musik som man inte förstår hur man skulle klara sig utan.

Att baka någonting på en vardagseftermiddag.

Att få nöta ner ett par svarta converse tills dem blir alldeles slitna och personliga.

Att sätta sig på hästryggen på en häst som för en halvtimme sen försökt slänga av en och sen förstå att den inte alls var lika farlig som man trodde att den var.

Att ligga och läsa en bra bok i sängen innan man ska sova.

Att gå på en konsert och stå och trängas bland en massa folk men tänka att det inte gör någonting eftersom att man längtat så länge efter just den här stunden.

Att äta god mat såklart!

Att ta de knäppaste webcambilderna med sin bästa vän.

Att resa utomlands är också en favorit.

Att leta runt efter ett engelskt band en vecka innan skolavslutningen och när man sen sett dem inser att det var timmarna man spenderade letandes eller sittandes utanför skivstudion med sina vänner egentilgen var det finaste.

Att ha den bästa dagen hittills i sitt liv, Att komma ihåg att det var för första gången man pratade med en person den dagen som man gillade väldigt mycket just då och att allt bara var så perfekt just den dagen.

Att veta att alla problem har en lösning som man med tillräckligt mycket vilja kan lösa ♥


Nu blir det idol mina vänner!


Alltså, inget av det här hade jag egentligen tänkt blogga om, men i alla fall, nu blir det idol för min del. Jag röstar såklart på den enligt mig mest talangfulla tjejen i idols historia, Molly. Och det kanske beror lite på att jag och hon gick på samma självförsvars-kurs för drygt ett år sedan. Och då kan jag allt säga er att hon var välrldens roligaste och snällaste, så hon är helt enkelt galet bra. Kram ♥

14-10-2011


Hej alla som läser min blogg! Hoppas alla har en jättebra fredag och har roliga planer inför helgen! Själv ska jag hänga med min mattebok hela helgen, eftersom att jag har ett rätt så hemskt matteprov nästa vecka. Dock skulle jag kunna göra ungefär lite vad jag vill, eftersom mina föräldrar åker till landet i helgen, men vill man ha bra resultat på proven antar jag att man måste kämpa lite.
I alla fall, nu ska jag äta middag (nachos, jag vet att ni vill vara mig just nu, erkänn!) och efter det kan ni allt förvänta er mycket blogginlägg.
 
(Och juste, jag använde min nya tunna dunjacka idag. Fast, jag hade inte shorts till som ni kanske förstår.)

Dag 3. En bild på dig för ett år sedan


Ser nästan likadan ut, men men. Den här bilden är bäst eftersom att det ser ut som om turisterna nedanför står och kollar på mig och sen ser man knappt slutet på den bästa gatan, Via Condotti. Bilden är tagen i Italien där jag var förra höstlovet, för ni som kanske undrar. Nu ska jag äta middag, ciao.


Ceux fois la vie est dure. Regarder le ballon et sourire.


Ikväll blir det att plugga franska hela kvällen. Jag har första franskaprovet på terminen imorgon bitti. Jag sitter här och peppar med att lyssna på lite fransk musik. Ångrar inte en sekund att jag valde att läsa franska, så himla fint ♥

Hej hej alla


Såhär såg jag ut idag i alla fall. Blekare än någonsin. Tre månader kvar tills jag ska ta på mig bikinin och lägga mig på en solstol med en kall cola och en bra bok. Tills dess får man se ut som man gör. Inte så himla kul. Inte kul alls faktiskt :/

Det här hade jag på mig idag:

T-shirt: Monki
Shorts: avklippta Cheap mondays
Halsduk: Gina Tricot
Skinnjacka: H&M
Skor: Minnetonkas

Dag 2. En bild på någon i din släkt


En hel drös med släktingar istället! Min lilla knäppa, gulliga, roliga lillebror Axel, och mina två bästa kusiner. Och en kille som jobbade på vår favoritrestaurang i Spanien i somras, så han får väl bli som en fusk-släkting på den här bilden då.

tisdag den elfte


Hej på er. Idag är det tisdag, vilket är den segaste dagen på hela veckan. Fast det som är bra är att jag inte behöver göra några läxor tills imorgon, för dem har jag redan gjort! Den du! Läxfri hela kvällen!
Och på tal om bilden ovan. För någon vecka sen fick jag ett konstigt brev, där det stod när vårat lilla konfagäng ska ha återträff! Och ja. Det är vår präst som redigerat bilderna. Fina, jag vet.


Dag 1. En bild på dig


Här har vi mig, hejsan.


Varning för konstig bild.


Haha, förlåt för att jag terrar er med konstiga bilder ibland. Men jag kände mig tvungen att visa all svamp som mina föräldrar plockade i helgen på landet. Helt sjukt. Och det roliga är att jag och min lillebror i stort sett hatar svamp. Smakar konstigt, om det inte är helt färska kantareller. Då är det ganska gott.

A perfect pleated skirt please!

Hej ni få där som är kvar på min lilla blogg. Jag svär på att jag skulle kunna krama alla er i en och samma kram, så få är ni just nu. Fast jag har inte uppdaterat särskilt bra heller. Ajaj.

För att ge er alla en liten "uppdatering" om vad som hänt under de närmaste dagarna:
Jag har hängt på mitt lantställe i helgen och skrivit en himla uppsats om cannabis. Det tog tid kan jag säga er.
I skolan idag skrev jag världens bästa novell! Kan knappt vänta på att få tillbaka den. Är för första gången i mitt liv nöjd med ett skolarbete. 
Och i eftermiddags satt jag och Nicole på mongo-matten igen. Kult. Och jag räckte upp handen ungefär tio gånger för ovanlighetens skull. Jag räcker aldrig upp handen på lektioner, något som jag måste ändra på antar jag. 
Gud vilket långt inlägg! Hoppas ni inte somnade ♥

Och en sak till. Jag vill ha en sån här kjol. Fast i svart, och en i biege/ljusrosa. Visst är den helt sjukt fin? Jag älskar den!

Hoppas det var okej att jag lånade det här nicole! Hihi

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - En bild på någon i din släkt
Dag 3 - En bild på dig för ett år sen
Dag 4 - En bild på dina favoriter
Dag 5 - En bild någon du inte har varit med på länge
Dag 6 - En bild på dig och en barndomsvän
Dag 7 - En bild från i somras
Dag 8 - En bild på någon du saknar
Dag 9 - En bild på dig som barn 
Dag 10 - En låt du inte tröttnar på

We found love.

Har ni hört Rihannas nya låt? We fuond love. Jag sitter här och sjunger med jag! Haha. Nej men nu är det bara några veckor kvar tills hennes konsert som jag och tjejerna ska gå på. Det bli galet kul. Jag var helt galen i Rihanna när Good girl gone bad kom ut. Alltså galen. Hon var verkligen min förebild. Jag klistrade upp tusen bilder på henne i min bänk i skolan och alla afficher jag kunde hitta tejpade jag upp på väggarna i mitt rum. Skrev hennes namn med tuschpenna på mina armar. Det var tider det.
Och det här var min favoritlåt fram tills jag blev 12-13 år gammal. När jag tänker efter så tycker jag att det kanske var en lite... konstig låt att gilla när man precis tappat alla sina mjölktänder. Inte något som små barn ska lyssna på kanske. Alltså ni fattar vad jag menar.


Hej på er

Jag åker till landet över helgen. Men jag kommer strax tillbaka! Söndag närmare bestämt. Ha en bra fredag, gör någonting kul ♥

Och juste, jag har ett tidsinställt inlägg tills imorgon! Kult va?


Siri

Hej bloggen. Steve Jobs har dött, för er som inte vet det. Jag och min iPod touch (och min framtida macbook som jag ska skaffa någon gång) är ledsna. Det sista dem lanserade innan han dog var Siri. En funktion på deras nya iPhone. Siri! Som min kompis heter!


Vi såg Whitney Port


Nu kanske ni tror att jag har blivit wild and crazy, men rubriken stämmer.

Whitney Port, känd från The Hills och The City var på besök i Sverige, troligtvis för att gör PR för sin kollektion med Bik Bok.

Pepp pepp. Nicole och Melissa var änglar som lät oss "glida på en räkmacka", dvs att vi fick ställa oss med dem i kön. Hade vi inte gjort det så hade vi nog inte hunnit se henne. Så tack igen!

Ett roligt sammanträffande var att Kaji, Louise och Bianca från vår klass stod precis framför oss också.

Hej Nicole!

Så, vi väntade en ganska lång stund, det var rätt lång kö inne i själva affären också. Jag praoade faktiskt på Bik Bok för ett år sen tror jag. Jag såg mina "kollegor" men dem kände inte igen mig. :( ajaj

Helt plötsligt var vi nästan längst fram.

Saga och Whitney!

Jag och Whitney!

Siri och Whitney!

Söta Whitney.

Melissa och Whitney. Dock tog jag från helt fel vinkel märker jag nu. Inte mycket att göra åt nu, men men.

Sen var det dags att dra sig hem i mörkret. Någon som lagt märke till att jag skrivit Whitney tjugo tusen gånger i det här inlägget? Jag märkte det när jag läste igenom allt, haha!

Litet extrameddelande till finaste Carro: Min dator kan inte logga in på din blogg så det är därför jag skriver inför allas ögon. I alla fall. Jag vet, sötaste klipet i mitt liv, såklart att du kan ta det! Gör det, gör det! Haha ♥

Onsdag den femte

Nämen hej där! Om en liten stund ska jag möta Siri, vi ska gå till Gallerian för att se Whitney Port. Från The Hills, ni vet. Vi stannar förmodligen inte så himla länge eftersom att det sägert kommer att vara sjukt många där.
För att prata om någonting helt annat: Jag måste bara säga att jag dör lite här! Seriöst sötaste ungen i hela världen. Kolla bara!


Hej igen bloggen


Allihopa, lyssna noga. Ikväll börjar Desperate housewives! Man skulle kunna tro att jag får betalt för att skriva om det här men nej nej, förklaringen är att det är mitt favoritprogram.
Jag hade på mig en ny randig T-shirt från Monki idag. För alla som vill veta. Och en rosa klocka också, men den syns inte på bilden. Nu blir det plugg, ses senare! ♥

Smoked pot with the principal

Hej hej. Varning, måndagsinlägg blir aldrig roliga. Läs: Vi gjorde pannkakor på hemkunskapen, alla i min grupp valde recept åt mig så jag fick göra ryska plättar (?) med rödlök på! Mums! eller inte..
På extramatten, eller mongomatten som vissa kallar det (nej jag är inget mongo, jag går eftersom att mina föräldrar tycker att det är så viktigt) fick jag för en gångs skull lära mig lite vettiga saker, jag har lärt mig att lösa uppgifter som skulle kunna komma på svårare delen av matteprovet. Och det bästa, det var inte ens svårt! Jag kan se ljuset! Jag kan se ljuset!!

Roligt, ironiskt klipp med Andrew och Ben från MGMT. Kommentarerna till klippet är nästan lika roliga.. Fast lite halvt elaka, naaaj.

Söndag den andra oktober.

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag hatar mitt internet just nu. Jag hinner väl somna innan det här inlägget publiceras. Idag har jag i alla fall varit på stan med mamma för första gången på hur många miljonder år som helst. När man var liten gick man på stan med sina föräldrar var och varannan helg, men det blir aldrig så ofta nu, någon som känner igen sig?
Jag köpte bland annat världens mysigaste militärgröna halsduk! Det ska nog bli ganska kallt i veckan så då ska jag börja använda den. Jag längtar faktiskt lite.
Rolig bild va? Och mitt hår ser alldeles rött och fint ut!

Det årliga oktoberhelvetet.

Jag kom på imorse när jag vaknade att idag är det första oktober. Den tredje sämsta månaden förutom november och februari. Oktober, då det börjar bli kallt med converse men då det fortfarande är för varmt för tjocka halsdukar virade fem gånger runt halsen. Och mörkret som kryper fram vid middagstid, det ska vi inte prata om hur deprimerande det är. Men när jag slog upp loggboken så såg jag tre små ord och ett hjärta på datumet fjärde oktober. Nu börjar hösten på riktigt, men det blir så mycket roligare när man har något att se fram emot varje vecka ♥


Kenza Kenza och Kenza

Hej hej! Idag är det varmt och soligt utomhus, och jag sitter inne framför datorn, lyckat haha. Här kommer resten av bilderna med favoritbloggaren och oss.

Gud vad jag är blek! Ska sluta klaga, jag vet. Gud vad jag skulle vilja se ut som Kenza haha..





Det här var alla bilderna, och dem i förra inlägget såklart. Kopiera nu Siri och Nicole! ♥

RSS 2.0