Hej hopp. Ledsen för dålig uppdatering hörrni. Just nu så hänger jag med Carro och Axel på ungefär den bästa platsen i världen jag vet, mina grandiez hus här på landet. Solar, lyssnar på musik och snart ska vi bada tror jag. igår kväll (igår natt, rättare sagt) bakade jag och carrobarro cakepops, som jag visar bild på senare, riktigt fina blev dem. Och för några dagar sedan så slingade jag även mitt hår ljusare, det ska ni också få se bättre blid på senare. Puss.


She is here!

Nu är Carro här! Och mitt hår är blont. Bara så ni vet. Puss.



Frukost.

God morgon. Ursäkta för dålig uppdatering, har inte känt att det funnits så himla mycket att blogga om liksom. Nedanför ser ni min bästa sommarfrukost som jag ska äta nu innan jag pallrar mig iväg till jobbet. Äter alltid blåbär och smultron på morgnarna vid landet på sommaren. I alla fall, nu ska hinner jag inte skriva mer, puss!


Bicycles.

Hej alla fina. Idag så hade jag "ledig dag" från jobbet så jag tog en gammal rostig cykel och min lillebror ut på en cykeltur i solen ( jag vet att det ser mulet ut på bilden, men jag lovar att det var liiite soligt vid lunchtid i alla fall ). Många fler intressanta saker än det har inte hänt idag. Jag vet att ni vill leva mitt glamourösa liv alltså. Om ni vill veta så kan jag berätta att imorgon bitti så ska jag upp svin-tidigt ( halv tio, skjut mig. ) så nu ska jag försöka sova. Godnatt.


Sommar på riktigt.


__

Hej där. Kom hem från jobbet för någon timme sedan och har nu suttit och läst bloggar på iPaden ända sedan dess. Känns helt overkligt att ha internet på landet (Åland tillhör inte Sverige, fast att alla här pratar svenska, så mitt internet till mobilen fungerar inte. Har vant mig vid det) nyper nästan mig själv i armen ibland. Förresten, jag kände mig som vanligt för HET för att vistas på bild, så ni får en liten smygbild på Axel istället. Hejdå.


Trött.

Hej på er. Jag har skaffat mig ett sommarjobb idag. Det är därför som jag ligger halvt sövd i min säng just nu. På en liten restaurang/café i närheten av vårt hus. Mina arbetskamrater är jättegulliga och skojiga, så det blir förhoppningsvis rätt roliga kommande dagar. Förresten, om cirkus åtta dagar kommer Caroline hit och bor här i en hel vecka, och det ska bli skitkul! Längtar så himla mycket! Nu ska jag ner till stranden och bada, ( första riktigt varma dagen på typ hela sommaren, så man ska väl passa på antar jag ) puss och kram.


Jag och min padda.

Hej på er alla söta. Mina föräldrar är nog rätt spontana ändå. Dem köpte i förrigår den senaste iPaden med tillhörande internet till mig och min lillebror att ha här på landet i sommar. Blev jätteglad, det är verkligen inte alls typiskt mina föräldrar att ge någonting rätt dyrt "bara sådär" liksom, utan att låta mig och Axel förtjäna det. Men i alla fall, det betyder alltså: mer bloggning från min sida de kommande dagarna! Förresten, ingen bild på mig idag. Är alldeles för HET för att visas på bild (läs: osminkad och allmänt ful). Kram!


14:50

Hej på er människor. Jag är hemma i Stockholm nu. Gissa om jag är övertaggad på att ha picknik i Humlegården, åka ut till en brygga och bada på Lidingö, äta lunch på Södermalm, gå långa kvällsprommenader på Östermalms små gator... Jo det hade jag allt varit. Det vill säga om någon av mina kompisar hade varit hemma!!! Just nu så är jag helt jävla ensam ju. Ingen är typ hemma. Sitter framför min dator och tröstar mig med att ta webcambilder på mig själv som jag sedan redigerar i hopp om lite snygghet. Hehe.. Äsch, imorgon så åker jag ändå till några familjekompisar och sedan tillbaka till landet. Det är ibland rätt bra det här med att ha lantställe i en skärgård. Folk tror säkert att man är hurtig som seglar optimistjolle och går skogsprommenader mest varenda dag, fast egentligen är det bara en lögn, för mina två största intressen på landet är att sova och äta. Men det gör inget för folk tror att jag är hurtig. Nej hörrni, nu ska jag dra ner på stan själv för att inhandla lite presenter osv, och sedan så ska jag fortsätta ta flera egobilder med webcamen. My fab life alltså.
 
Hej tillgjort léende och en massa redigeringar, hahah.

Resten av bilderna.

Nu är det dags för resten av bilderna från min språkresa!
"Skolavslutning"
Och vi alla fick fina high school graduation-hattar som jag velat ha typ hela mitt liv.
Jag, Åsa och Matilda tog bilder i en fotoautomat.

Såhär kunde ett typiskt bostadsområde där man bodde se ut..
Åsa och Matilda utanför Matildas hus. Har sagt det förut, men alltså jag saknar dem verkligen. Speciellt nu när man kollar på gamla bilder och filmer. Vi kommer i alla fall förhoppningsvis ses ibland alla tre under året. I september till exempel, då EF har återträff!
Hela gruppen åkte till en stad som heter Bath en av de sista dagarna.

Matilda, Ellinor, Maja, Amanda, Alexandra och Åsa.
Matilda somnade på tåget hem. Har typ tusen bilder från alla tillfällen som hon somnade på allmäna platser, hahah!
Två sjukt söta små pojkar som stod och spelade/sjöng på gatan en dag.
Sista bussresan in till Oxford från bostadsområdet. Längst fram på överväningen på dubbeldäckaren!
 Emma.
Sista kvällen.
Och så var det dags att åka hem helt plötsligt och det var hur sorgligt som helst att säga hejdå till min värdfamilj, men ännu sorgligare att säga hejdå till min språkresegrupp när vi skiljdes åt i Sverige. Rekommenderar verkligen alla att åka på språkresa nu, det var miljoner gånger bättre än vad jag förväntade mig att det skulle vara och jag har fått hur många obetalbara minnen som helst ♥

En sommarhälsning.

Hej i stugan. Ja, det är precis var jag är någonstans. I stugan. På lantstället. Mina kusiner har bott här i några dagar nu, och det är rätt bra i alla falI. I förrigår så badade jag i havet för första gången i år. Till skillnad från alla icke-badkrukor så brukar mitt årliga första dopp i havet tråkigt nog inte äga rum förren i slutet av juli typ. Då temperaturen är runt tjugo grader celisus på ett ungefär, alltså inte så kallt att man fryser till is på en halv sekund. Nu ska jag avsluta det här lilla bildlösa ipad-inlägget. Nu vet ni var jag håller hus någonstans i alla fall. Skulle ni ha långtråkigt någon dag så är det bara att komma och hälsa på.

Några bilder.

Tänkte visa några bilder från min språkresa för er som fortfarande kollar in här på bloggen. I den engelska staden Oxford bodde jag om jag inte berättat det innan. Det var hur mysigt som helst, och jag rekommenderar det verkligen till alla.


Mitt lilla rum (bodde i ett typiskt engelskt radhus, så alla rum var rätt små) som jag delade med två italenare. Bästa rumskamraterna man kan tänka sig, saknar dem.

Karaoke en kväll. Hon i röd jacka var en av dem som jag bodde med förresten.
Madde.
Mattias.
Hittade ingen bra bild på det, men samma dag som midsommarafton ägde rum så lärde vi i alla fall engelsmännen och italienarna hur man firade midsommar på svenskt vis. Vi dansade kring en lyktstolpe och sjöng små grodorna, haha!

Såhär såg en del av vardagsrumet ut.
Och såhär kunde en rätt typisk middag se ut. Mina italienare som jag bodde med tyckte förresten att precis all mat var för kryddat och stark. Skrattade lika mycket vid varenda måltid.
Vi åkte till London en dag!
Shopping. Först Hollister och Gilly Hicks en stund.
Mina finaste Åsa och Matilda. Och en Hollister-kille.
Vinkade till två killar på Abercombie and Fitch.
Åkte till en outlet med några personer dagen därpå.
Bowlade.
Och Maja slog strikes hela tiden.
Fikade med Matilda. Saknar henne så himla mycket, vi hängde varenda dag på resan och nu kommer vi inte ses på ett bra tag eftersom att hon bor i Skåne. På riktigt, gråter när jag tänker på det. 
En dag (samma dag som jag fyllde sexton år!) så åkte vi båtar i floden.
Matilda, Amanda och Elvira.
Jag, Amanda, Matilda, Åsa och Maja gick ut och firade min födelsedag! Visar fler bilder någon annan dag. Vi ses snart ♥
 

Sommar.

Hej igen min lilla blogg. Idag har jag hängt med Nicole. Sista gången på över en månad. Det känns ungefär så roligt som det låter. Hela juli spenderas som vanligt på mitt lantställe, så bloggningen kommer från min sida tyvärr inte att vara på topp under de närmsta veckorna. Ha en fin sommar allihopa!

Tillbaka.


Nu är jag hemma i Stockholm igen. Känner ingenting annat än enorm saknad när jag kollar igenom gamla bilder från språkresan i England jag varit på i två veckor nu. Jag saknar alla. Fick så himla fina vänner och en hel drös med obetalbara minnen tillsammans med dem. Att inte få träffa dem imorgon, övermorgon eller de närmaste dagarna och veckorna, gör ont. Saknar dem redan.

RSS 2.0