LOVE YOU

Till er besvikelse kanske, så är det inte Linnea som bloggar från någon sandstrand i Marocko, utan det är hennes buddie Nicole. Hoppas det är okej för både er och Linnnea att jag gästbloggar lite grann. Tänkte nämligen passa på att berätta för er hur grym denna tjej är. Hon är en utav mina bästa vänner, och jag har ytterst svårt att inte få min dagliga dos av henne. Därför så suger det rent utav att inte se henne varje dag. Jag tänker ofta att hon är en sådan vän som betyder så otroligt mycket för mig. En sådan vän som jag alltid vill ska vara min bästa vän. Det ska alltid vara jag, Siri och Linnea som sitter där på donken och äter två cheeseburgare och vatten, som pratar om livet och får våra sjuka skrattanfall då vi låter som skrikande åsnor och delfiner, skrattar så mycket så att tårarna rinner och bankar i både bord och händer som glada sälar åt saker som ingen annan kan förstå. Ni är två av mina bästa vänner och ni ska alltid vara det. Jag älskar er, eran Nicodemuuus. (Lol, Linnea kallar mig alltid det. Så fult, haha.)
 
Hoppas du har det bäst i Marocko-hohooh. Sola lite åt mig för jag bleknar bort i Svedala. Klappa någon elefant också om du stöter på en, eller nåt. Puss!
 
 
 

Iväg.

Skitful bild jag vet, men jag vill mest bara säga hejdå för nu blir jag borta en vecka framöver. Kommer sakna mina fina vänner sjukt mycket men förutom det så ska det bli jättekul att få lämna kylan för en stund. Hade tänkt lägga upp lite bilder från bästa tjejmiddagen hos saga jag var på igår kväll men jag hade inte någon tid, får göra det när jag kommer hem igen. Hoppas ni alla får ett bra höstlov, kram.


torsdag.

Hejhej. En dålig sak är att det snöade för en stund sedan. En bra sak är att jag åker till Afrika (Har aldrig tänkt på att Marocko ligger i afrika egentligen, men det är väl trevligt. Kanske finaste världsdelen egentligen enligt mig) i övermorgon. En till bra sak är att det är fredag imorgon. Godnatt.
trött, osminkad, ful

Min kväll.


helg.

Hallå där. Har ni haft en bra helg? Min fredagskväll hade väl kanske minst sagt kunnat varit bättre, men igår var ändå bra! Fikade med Åsa på eftermiddagen och träffade favoriterna Nicole, Siri och Saga på kvällen. Vi gick först och såg Paranormal activity 4 (en av de läskigaste filmer jag sett någonsin, sov i samma säng som min lillebror igår kväll för jag var så jäkla rädd, haha) och efter det drog vi till Vasastan och träffade Vendela! Nu väntar allt plugg jag skjutit upp under veckan eftersom jag "ändå ska plugga jättemycket på södag". Kan nämnas att jag inte ens börjat med en enda hemläxa än så länge!!

Lundi, Mardi, Mercredi.

♥ Måndag: Var på mitt första möte med SLC. Södra Latin Cheerleaders!
♥ Tisdag: Tog en mysig kvällsfika med Saga på Café 60.
♥ Onsdag: Hängde med mina bästa Siri och Nicole på stan efter skolan.
 Jag och Saaaga!

Imorgon är det fredag ♥

 
Och förresten det var Jenny och inteee jag som skrev det förra (sjukt konstiga) inlägget!! Nu vet ni det! Puss.

Hej

Hej bloggen sitter i skolan nu har tråkigt!! Älskar mina vänner och min katt. Puss


Can't wait.


sorgligaste men bästa serien jag sett.


chaussures.

Här är ett par nya skor som jag köpte förra veckan. Måste vara de oskönaste skorna jag någonsin ägt, men men. Lär mig väl säkert gå i dem en vacker dag. Nu ska jag plugga franska nästan resten av kvällen och dö. Hejdå.

when the sun goes down.

Hej hej. Nu var det länge sedan jag skrev på den här lilla bloggen. Hursomhelst, nu är jag här igen. I helgen har jag mest haft filmkväll med bästis Carro, varit barnvakt åt gulligaste ungen i världen och hängt med finaste Saga.
I alla fall, nu ska jag sova. Godnatt ♥
Såhär preppy var jag klädd i fredags. Är liksom inte varje dag det händer så det är väl bäst att föreviga dessa få stunder med hjälp av en rätt suddig mobilkamera tänker jag.

måndag.

Hej hej. Denna måndag mötte jag upp Nicole ungefär vid lunchtid innan vi hoppade på ett tunnelbanetåg mot Norra Reals skola där vi skulle träffa lite fina vänner som jag saknat hur mycket som helst. Verkligen jättekul att träffa dem igen! Hursomhelst, efter att vi varit på skolan en stund så åt vi lunch på ciao ciao. Himla bra måndag ju! ♥

saturday.

Hej hej hej. Igår kväll hade jag och några tjejkompisar planerat att dra ut lite till Lidingö, men det blev tyvärr inställt så jag, Siri och Nicole hade myskväll med chips+godis+skräckfilm hemma hos Siri istället.
Denna lördag har jag mest varit tvungen att följa med min familj ut till bromma för att kolla handla lite nödvändiga saker och sånt. Rätt trist dag. Imorgon ska jag nog hänga med Saga! Puss ♥

Fredag.

Hejsan. Nu är det fredag! Bästa bästa fredag. För tillfället sitter jag dock på min samhällslektion och pratar om socialism. Somnar seriöst snart.
Igår eftermiddag så var jag barnvakt åt världens gulligaste Ludde. Åt kanelbullar och spelade lite TV-spel. Hejdå!


Marocko

Tumblr_m8834ndtxi1rd0ptno1_500_large
Tumblr_m8t41itmhj1rdyckwo1_500_large
Tumblr_ls49n7rslc1qc28ioo1_500_large
Tumblr_lqef6sodll1qa2txho1_500_large
Tumblr_maejsuxnjz1rdyckwo1_1280_large
Tumblr_lnegpd9xr71qazzkto1_500_large
Bara 26 dagar kvar nu, längtar såhäääääääär mycket!! ♥

Några förevigade minnen.

Hej där. Länge sedan nu. Tänkte att eftersom jag inte bloggat på en vecka nu så kan jag lägga upp några suddiga mobilbilder som tagits de närmaste dagarna. En blandning av eftermiddagar hemma hos klasskompisar, lördagskvällar, nollning, nollningsfest, hemmakvällar och avocadomackor. Nu har ni liiite större aning om vad jag har haft för mig under de närmaste dagarna. Puss! ♥

RSS 2.0