17

Året jag tillbringade som sextonåring var kanske det bästa men samtidigt mest hemska året någonsin i mitt liv. Började en helt ny skola efter att ha gått i en och samma gamla trygga grundskola i tio år av mitt liv. Var rädd mest hela tiden att jag skulle tappa kontakten med mina bästa vänner. Hade lite för höga krav på mig själv ibland.
Året jag tillbringade som sextonåring var också det året då jag lärde känna många nya människor som jag idag inte ens kan föreställa mig mitt liv utan. Upplevde en massa saker som jag aldrig tidigare i livet förväntat mig att jag skulle uppleva. Gjorde saker jag egentligen inte riktigt vågade.
Igår fyllde jag sjutton år. Älskade tiden som sextonåring, hoppas året som sjuttonåring blir minst lika bra ♥
Jag, Amanda, Matilda, Åsa och Maja när jag fyllde sexton förra året.

sommaaar

Hej hej, tidigt imorgon eftermiddag lämnar jag Stockholm och flyttar ut till landet och bor förmodligen där ända tills slutet på juli. Har i alla fall haft några jättefina senaste dagar i stan med fina vänner, kommer sakna alla så himla mycket. Men mitt lantställe är ändå rätt bra det med på sommaren, ska sommarjobba och sedan så fyller jag även 17 år i övermorgon så hoppas på att allting i alla fall blir rätt kul haha.. Godnatt!
 

23/06

Hej hej hörrni, hoppas ni haft en fin midsommar. Min midsommar spenderades med Carro på hennes lantställe, bästa platsen jag vet! Vi hade så himla mysigt, första midsommaren jag firade i Sverige på väldigt väldigt många år faktiskt. Kom hem igår kväll, träffade Cassandra och drog till skinnaviksberget en stund på kvällen och träffade lite nya människor, så det var trevligt. Träffade Nicole och Vendela en stund idag, sedan så mötte jag upp Åsa som precis kommit hem från USA, senare på kvällen och åkte ut till Lidingö. Vi köpte med oss mat och käkade middag på Torsviksberget, hur mysigt som helst! Godnatt ♥
Hahah känner mig alltid som en robot när jag har på mig moppehjälm..

so wake me up when it´s all over, when I´m wiser and I´m older.

Känns fortfarande helt overkligt med sommarlov. De senaste dagarna har flutit förbi snabbare än vad jag ens kunde ana. Nätter då man inte snubblat innanför ytterdörren förrän himlen blivit ljusblå igen. Dagar man suttit på en brygga i bara bikini. Kvällspromenader. Nätter man råkat bli berusad innan klockan ens hunnit slå åtta. Luncher på uteserveringar. Utomhusfester med människor man aldrig trodde man skulle få se igen. Stunder man skrattat tills man gråter. - älskar sommaren.
Och så en rätt somrig men sönderredigerad bild från i förrigår.

2013-06-03

Heeej heej. Long time no see hörrni. Så.. jag har tänkt nu att jag ska börja blogga lite mer "seriöst" i höst när skolan drar igång igen så lämna inte min lilla blogg nu bara för att uppdateringen kommer vara sämst i några veckor frammåt! Hursomhelst,  dem senaste veckorna har jag inte gjort nånting annat än att plugga känns det som.. Varit med kompisar och gjort roliga saker på helgerna, men nästan drunknat bland prov och inlämningar i veckorna. Om några dagar är det sommarlov i alla fall! Ska vara hemma lite i början av lovet, sedan spendera några veckor på landet där jag även ska jobba, och efter det åka till Spanien med Jenny, Jessica, Linnea och John! Kanske blir att jag åker till skåne i slutet av lovet också, men vi får se. Vi hörs snart igen nu allihopa, puss ♥

RSS 2.0