mvg i geografi, någon?


Måndag 30

Hej! Nu är jag hemma igen. Eller, jag kom hem igår kväll närmare bestämt. Då träffade jag Nicole en stund, och glömde att blogga när jag kom hem lite senare på kvällen. Idag kanske jag träffar Viktoria en stund. Annars går väl mest hela dagen åt till allt plugg jag lovat mig själv att göra under helgen. Vi får se. Puss och kram!

cousins.



Jag kommer inte kunna skriva så mycket mer det närmaste dygnet, för om en liten stund ska jag åka till mina kusiner Felix och Victor! Träffar dem i stort sett aldrig eftersom att vi bor i olika städer, så det blir alltid extra kul när vi väl ses. Hejdå!


Lånat av Nicole.

Vilka är dina tydligaste karaktärsdrag?
För personer som inte känner mig så bra är det väl förmodligen blyg, tråkigt nog. Men annars så vet jag inte riktigt.. Kanske glad?
Vilket är ditt största beroende?
Tror jag svarar som Nicole på den här frågan, musik. Lyssnar på musik ungefär hela tiden förutom då jag går i skolan.
När är du lycklig?
Första vårdagen på året då man kan snöra på sig ett par converse istället för att gå runt och dra fötterna i ett par varma Ugg´s eller ett par Hunters.
Vad beställer du oftast som dryck?
Alltid alltid alltid coca cola när jag äter på restaurang med min familj.
Vad står det i ditt senaste sms?
"Jag kommer nu!!:)"
När sa du "vet du inte vem jag är?" senast?
Ingen aning faktiskt. Haha!
Vilken är din största fåfänga?
Har ingen speciellt fåfänga kanske. Men jag hatar dessa dagar då håret och huden inte vill sammarbeta med mig, om man säger så. Haha!
Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Svordomar. Det tycker mina föräldrar i alla fall. Hehe.
Vad är ditt starkaste minne från barndomen?
Kommer ihåg sanslöst mycket från min barndom faktiskt. Har nog inget speciellt minne som väger mycket starkare än något annat.
När googlade du ditt namn senast, och varför?
Jag har pinsamt nog gjort det några gånger faktskt, men det var som tur var några år sedan jag gjorde det sist. Haha!
När ljög du senast?
Ljög för Siri och Nicole på bussen tidigare ikväll när jag svarade på en "antingen eller"-fråga som vilken annan annan tjej i hela världen förutom jag skulle kunnat svara på utan ens någon betänketid.
När skäms du?
När jag gjort någonting som jag egentligen inte hade tillåtelse att göra.
Vad gör dig rasande?
Racism, djurplågeri, miljöhot, vidriga människor, osv.
Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
Är inte mycket för modetrender faktiskt. Jag har liksom på mig det jag själv vill ha på mig.
Vem är den mest kända människa du talat med?
Har faktiskt pratat med Robyn när jag var yngre. Whitney Port har jag också "pratat med".
Vad gör du när ingen annan ser?
Sätter på musik på högsta volym och dansar tills jag blir andfådd.
Berätta om en tvångstanke du inte kan bli av med.
Kan få lite "ryck" ibland och verkligen känna att jag måste hinna över övergångsstället innnan det blir röd gubbe till exempel. Annars så är jag nog rätt befriad från tvångstankar för tillfället.
Vad för skäms-tv njuter du av?
Jag ser seriöst aldrig på tv längre. Jag ser på Desperate housewives och ibland Vakna med The Voice på morgonen. Det är exakt allt.
Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Hmm.. Jag vet inte riktigt. Hoppas mest på att jag inte tvingas lida av någon pykisk sjukdom längre fram i livet.
Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom.
Kanske en och annan skolbok man inte riktigt hunnit läsa klart tills läraren frågar.
Vad irriterar människor sig på hos dig?
Jag blir ibland lite nedstämd/dryg när jag inte får min vilja igenom. Det är säkerligen väldigt störande för min omgivning, haha!
När skrek du besinningslöst senast?
Tidigare ikväll när jag såg det här klippet. Roligaste youtubeklippet i världen.

Fredag 27


Hej! Jag ioch Siri tog en fika på Moccos uteservering i eftermiddags. Det var vår utomhus i Stockholm idag! Lycklig är jag!

Skitful bild på mig som vanligt. Men helt sjukt bra att man faktiskt en rätt bra stund på eftermiddagen kunde sitta i bara t-shirt utan att frysa.

Vi mötte lite senare upp Nicole på Karlaplan. Hon hade varit med Vendela en stund efter skolan. Om några minuter ska jag faktiskt möta upp tjejerna igen för en kvällsprommenad på fina Södermalm. Haha! Vi ses senare! ♥

Torsdag 26

Hej hej. Imorgon vankas det omprov i matte för min del. Väldigt kul om jag får säga det med egna ord. Pågrund av mina ytterst utmärkta kunskaper inom matematik så hade mina föräldrar bokat en privatlärare till mig som var här i eftermiddags någon timme och visade mig lite om ungefär allt möjligt inför mitt kommande prov. Förlåt för att min blogg är supertråkig förresten. Önskar lite att jag var en av alla dessa bloggare som kan skriva ett inlägg med endast bild och rubrik och ändå lyckas få läsare som gråter blod om bloggaren inte uppdaterar ungefär varje sekund. När jag börjar gymnasiet så ska jag starta en ny och fin blogg där jag ska uppdatera sjukt ofta och lägga upp en massa outfit-bilder och annat fancy shit. Bästa bloggen ska jag ha. Hejdå!

Eftersom att jag har lite bildbrist för tillfället så får ni en halv-konstig bild på mig och min lilla lillebror i Indien förra vintern. Haha!


Onsdag 25


Nämen hej där. Jag tror att många av er tror att jag kommer plåga er med mitt snack om vad som händer i mitt plugg-liv för tillfället. Det stämmer. Engelska, matte och fysik ska jag ägna kvällen åt, för att vara korrekt. Och för att mitt för tillfället tråkiga liv ska bli ännu tråkigare så har jag gjort havregrynsgröt till mellis som jag sitter och äter just nu. Nej för tusan, nu ska jag försöka slita mig från datorn, hejdå!


"bekännelser"

Håll i hatten, för nu kommer fem bekännelser som inte handlar om mig, utan om Siri och Nicole!

- Siri har en rätt udda, men samtidigt väldigt bra musiksmak.
- Nicole tar faktiskt en hel kvart på sig att sminka sig på morgonen. Haha!
- Siri tycker att både jag och Nicole är sjukt störande som jämt oroar oss för provresultat. Förstår henne.
- Nicole är kvarts norsk.
- Siri har en storebror som är en enligt mig och Nicole, exakt kopia av henne.
- Nicole och Siri har båda spelat basket på fritiden, dock inte tillsammans eller samtidigt.
- Siri och jag har känt varandra bra i över hälften av våra liv.
- Nicole skrattar åt ungefär allt.
- Siri och Nicole är båda två riktigt stora fan av världens sämsta tv-serie som heter Big brother. Dem snackar seriöst om den tv-serien varenda dag. Helt sjukt hur någonting så extremt meningslöst kan vara så himla "spännande". Nu har jag äntligen dessutom fått chansen att uttrycka mitt innan detta, outtalade hat mot denna tv-serie. Bra. Haha!


Let´s go study!

Gå till skolan... Gå hem från skolan... Gå tillbaka till skolan... Gå hem från skolan igen... Nu hoppas jag att jag äntligen har med mig alla papper och böcker som krävs för min ultimata pluggkväll jag ska ha denna kväll. Jag har tilloched laddat upp med huvudvärkstabletter, det ni! Teknik-uppsats, svenskaläxa, matteprov bara för att nämna lite av det jag ska syssla med. Önska mig lycka till! Haha!

Classic...

Under det senaste dygnet har jag:

- Fått reda på att jag kom in på mitt förstahandsval Södra Latin. Hurra!

- Glömt att blogga. Förlåtförlåtförlåt!

- Haft skräckfilmskväll hos mig tillsammans med Carro.

- Nästan dött av skräck för att några skitfulla killar (det var hemmafest hos mina grannar..) i min och Carros ålder ringde på min dörr precis    när en av de absolut läskigaste scenerna i filmen spelades.

- Sovit till klockan ett på eftermiddagen.

- Blivit ganska sur på mina föräldrar.

- Sms:at och skrämt upp Nicole. Haha! Förlåt Nicole..
 
20120420-233609.jpg
En rätt konstig bild på mig från igårkväll. Hejdå!


Torsdag 19

Hej på er! Har alla haft en bra torsdag? Min var bra! Endast två lektioner på hela dagen, varav den ena var idrott. Och jag säger bara, jag, Siri och Nicole kommer vara bäst på orienteringen i sommar! Är till och med så pepp på ett för en gångs skull bra orienteringsbetyg att jag faktiskt ska ut och springa nu sähär lite spontant efter middagen. Vi ses senare, puss! ♥

Gif som är gammal och lite wierd, haha!

Photographs

När jag var liten var min högsta önskan, förutom att få en liten hundvalp, att äga en alldeles egen kamera. Efter nästan två års sparande av veckopengar som bestod av tre små guldtior som jag fick varje fredagseftermiddag, hade jag äntligen råd att köpa min allra första riktiga digitalkamera. Då var jag tio år gammal. Min kamera blev min käraste ägodel. Den fick hänga med lite överallt genom åren då jag gick i mellanstadiet. För en stund sedan hittade jag en stor bunt av alla dessa fotografier, längst in i en av mina skrivordslådor. Här är några!  

Bilder från första London-resan, stranden och hundvalparna på Kap Verde-öarna i Afrika.

Bilder på mina kompisar när vi var mindre än vad vi är nu, min gamla hamster som hette Vilda för att hon rymde hela tiden och bet alla som stack ett finger i hennes bur, och bilden i övre vänstra hörnet som Siri skrattade ihjäl sig åt när hon såg den för första gången.


Tisdag 17

Hej hopp! Idag gick jag och tjejerna hem till Siri efter skolan och såg på världens gulligaste film! What´s Eating Gilbert Grape heter den. Rekommenderar alla att se den, för den är så himla söt. Här är trailern förresten!

Mobilkamerakvalitet på denna bild, men bättre än inget antar jag. Hade en alldeles skinande rosa tröja från Zara och ett par jeans från Hollister på mig idag. Haha! Nu ska jag för en gångs skull se en film i sängen innan jag somnar. Tycker det är så mysigt, men gör det nästan aldrig. Puss! ♥

Tips kommer lastat!


Små äppelbitar med honung eller bananskivor med kakao/oboy är jättegott om man kanske blir sugen på någonting sött mitt i vardagen! ♥

Lilla bloggen.



Haha! Älskar William Spetz, nog den roligaste människan jag någonsin sett!

I´d rather be his whore than your wife.

God kväll människor. Kom hem för en ganska lång stund sedan. Filmen var skitbra som vanligt, dock så såg jag och tjejerna säkert helt allmänt retarded ut när vi hoppade på bussen hem, med rinnande smink och uppsvullna ögon! Haha! Nej, men det var det värt. Som sagt, bästa filmen av alla. Imorgon ska jag kanske träffa Saga eller gå en sväng på stan med min lilla mamma. Vi får se. Godnatt!

Tog inga bilder ikväll, men här är en bild på oss från i somras! Samma dag som skolavslutningen faktiskt.


Ni håller med mig nu va?


I figure life´s a gift, I don´t intend on wasting it.

Hej igen. Om en stund så ska jag åka och möta Siri på stan för att äta lite middag och sedan hämta ut biobiljetter till Titanic 3D, som vi ska se senare på kvällen tillsammans med Nicole! Min absoluta favoritfilm, älskar älskar älskar den! Har liksom varit kär i Leonardo DiCaprio (den yngre versionen för guds skull, inte nutidsversionen med skägg och kagge, haha!) ända sedan jag såg den för första gången. Kanske var runt åtta-nio år då. Sedan dess har jag nog sett filmen ett tiotal gånger, haha! Kan alla repliker utantill, men ser den ändå utan att tröttna ♥

Lördag 14

Jävlar vilken dålig bloggning det har varit här på senaste tiden. Det är inte så bra, jag ska bättra mig hade jag tänkt. Förresten, hakar på blogg-trenden om att skriva om vårat för tillfället underbara väder som just nu förpestar våran stad. Jag menar, det är nästan sommar om två teckor. Hur kan då detta hända? Inte så logiskt. Hejdå!

Ser ut ungefär såhär utanför fönstret. Summer feelings någon?


fredag 13

Hej hej! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just för tillfället. Har nämligen proppat i mig alldeles för många chokladbollar på för kort tid, så jag mår illa som tusan just nu. Inte kul. Vädret här i Stockholms stad ser inte lovande ut för stunden heller. Känns nästan som om jag befinner mig i Finland när jag tittar ut genom fönstret. Det ska krävas mycket till att jag ska ut och träna idag som jag hade planerat.

Funderar nästan på att gå i dvala och inte vakna förrän solen vaknar.

Clubmasters


Ray Ban Clubmasters är så himla fina. Jag har ett par wayfarers och ett par aviators, (mina aviators köpte jag på en strand i Spanien i somras, så de är till hundra procent fake, haha!) trots att jag tycker att clubmasters är den utan tvekan finaste modellen av alla. Tycker att det är fint att dessa solisar inte är lika vanliga som till exempel vanliga aviators. Längtar tills man kan börja använda solglasögon!

Hey guys.


Oj min hand ser ju inte konstig ut.
Nu drar jag ut och möter Nicole för en kvällsfika tror jag. Har inte sett henne på drygt en vecka, vilket känns som ungefär tio år, eftersom att vi ses i stort sett varje dag i vanliga fall. Haha! Puss ♥

Good morning sunshines.


En sak jag älskar med två av mina favoritbloggare Elsa Billgren och Sandra Beijers bloggar är att de vid vissa tillfällen ibland lägger upp jättefina bilder på mat. Och eftersom att deras bloggar är just favoriter till mig så vill jag självklart inte försöka vara sämre, och därför får ni nu en liten bild på min frukost jag åt imorse. Mums!
Idag skulle jag ha träffat Saga en stund, men hon är förkyld! Senare denna torsdag blir det dock kvällsfika med Nicole. Puss!

Onsdag 12


Hej bloggen! Idag har jag mött upp min snälla pappa på stan för en fika på ett av mina från och med nu bästa cafén, där dem har magiskt god latte (tänker inte säga vad stället heter för det ska bli mitt alldeles egna smultronställe har jag bestämt, hehe). Vi brukar göra det några gånger om året, ta en fika, bara jag och pappa. Mycket bra tradition tycker jag.
Senare ikväll hängde jag en stund med Alva och hennes fina kompis Alice. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Puss! ♥

Har Siris brorsa fått skivkontrakt?


Nej men seriöst. Jag minns för några år sedan då jag såg en Conor Maynard-cover på en låt jag gillade, och kunde inte sluta tänka på hur lik han var Siris storebror. Verkligen identisk. Det verkar ha gått bra för grabben, för nu har han tydligen ett vevo-konto och allt. Inte illa!

cheerleading.


Jag är nog ingen sportmänniska, rent ut sagt. Haha! Jag gick på gymnastik ett rätt bra tag som liten, och jag spelade även tennis för några år sedan. Ungefär så ser min tränings-historia ut genom åren. En sport jag däremot tycker verkar jättekul (som jag dock aldrig skulle kunna börja på för att jag skulle säkert bryta nacken på en sekund) är cheerleading. Skulle kunna göra vad som helst för att få vara lika bra som tjejerna i klippen ovan. Vad som helst.

"bekännelser"

- Mina föräldrar funderade på att döpa mig till Ella, Beata eller Elsa, innan dem bestämde sig för namnet Linnea.
- Från det att jag var tio till ungefär tolv år så var Rihanna min absolut största förebild.
- Mitt favoritämne i skolan är svenska.
- Jag ska till England en halv månad (språkresa) i sommar!
- Det tar mig alltid galet lång tid att skriva dessa "bekännelser"-inlägg.

wääää

Hej och hå, upp och stå!


tisdag 10

Hej hej hej bloggen. Jag skulle troligtvis träffat Nicole idag men hon har gått och blivit sjuk, den stackarn. Så nu sitter jag här i min ensamhet och äter muffins. My fab life. Ha ha ha. Jag ska ut och springa snart också tror jag. Vi ses!

Hemma!

Hej hej, nu är jag hemma igen! Jag har som sagt firat påskhelgen på mitt lantställe tillsammans med min familj, en bra tradition vi haft så länge jag kan minnas. Men i alla fall, nu är jag hemma som vanligt, och det är påsklov!! Inom de närmaste dagarna ska jag mest träffa kompisar tror jag. Det blir jättekul! Puss! ♥

Jag har inte tagit så många bilder de senaste dagarna, men här är en somrig bild från den stökiga verandan på vårat hus. Snart är det sommar!

skepp o hoj!


Nu ska jag åka båt till landet. Båt och båt... färja heter det egentligen, men men. Jag blir kvar på landet tills måndag bara så ni vet. Bloggar när jag kommer hem. Ha en bra påsk, hejdå!

Dans

Snart ska jag på bal i blå hallen och dansa vals. Som alla andra innerstads-kids i Stockholm. Nu ska jag laga middag. Hejdå!
Ungefär såhär kul ska det bli.

Nej jag bara skojade. Det blir nog rätt kul ändå! Haha!

Tisdag 4.

Hej hej! Bra med er? Efter skolan idag så åkte jag och tjejerna ner till stan och gick lite i affärer. Inne på Beyond Retro såg  jag även Jenny från Top Model Sverige, jag tog mod till mig och gick fram och pratade med henne lite och önskade henne lycka till. Haha! Jag är knäpp, jag vet. Jag är dessutom inte den första som går fram frivilligt och pratar med människor jag inte känner. Men ibland får man väl våga göra saker man inte riktigt vågar. Nej nu slutar vi här. Jag ska äta middag, puss!

Köpte en svart tygpåse inne på Beyond retro också. Kan vara bra om man inte får plats med till exempel idrottskläder när man ska till skolan!

Acne


Mycket konstnärlig bild va?! Haha! Systemkameran var inställd på manuellt läge, men det blev rätt fint (dock rätt suddigt?) ändå tycker jag.
I alla fall. Här är mina nya Acne-jeans. Helt vanliga och svarta blev det. Gillar dem! 

fem.

- Jag tror starkt på karma. Det är sant, haha! Tror verkligen på uttrycket "What goes around comes around".
- Jag skrattar alltid åt mina egna skämt.
- Jag önskar att jag vore en mer morgonpigg person på vardagar.
- Den finaste hårfärgen som finns är absolut lätt rött hår, enligt mig. Fast jag skulle aldrig passa i det, men det är fint på andra!
- Jag har inte ätit godis på snart ett år! Hurra för mig och min självdiciplin, haha!



Leeeedig!


Hej hej! Jag är ledig just nu och fram tills klockan slår ett, eftersom att jag får "jobba på valfri plats" på tekniken och missar biologin pågrund av ett halvklassarbete som jag inte deltar i idag, och därmed alla lektioner innan lunch! Ganska bra för att vara måndag va? Haha!

I heard she broke your heart again.

Hej igen! Kom hem för en stund sedan efter att ha spenderat en bra en heldag tillsammans med mamma och lillebror i olika affärer runt om på stadens gator. Jag blev förresten också lurad flera gånger av Nicole, (första april idag såklart!) som jag sedan snabbt träffade helt spontant utanför Hollister i Gallerian där hon hade varit och letat kläder till "balen" i Blå hallen på onsdag, tillsammans med Vendela!

Jag köpte ett par nya jeans idag också förresten! Dem ska sys upp några centimeter först, så det tar några dagar innan jag kan hämta dem. Älskar älskar dem, kände att ni behövde veta det. Puss och kram!


Good morning.


Hej! Förlåt för urdålig bloggning igår förresten. Igår kväll träffade jag tjejerna för en mysig fika på Wayne´s coffee Kungsgatan (dem har öppet till midnatt på helger tror jag, tipsar!) tills klockan blev rätt mycket och hela Stureplan var proppat med människor. När jag kom hem såg jag någon halv-konstig men rolig komedi tillsammans med mamma. Idag ska jag gå på stan och förhoppningsvis inhandla ett par nya jeans och kanske lite annat fint! Ha en bra söndag nu allihopa ♥

RSS 2.0