Indien imorn!

Åker till Indien imorgon bitti! Ska bli jättekul. Hotellet i Goa har tydligen internet, så ifall det funkar så skriver jag säkert! Yeeey. Måste lägga mig snart, vi ska upp svintidigt. Ha det bra. ♥


Jag är korkad

HÄJ.
Gissa vad jag har gjort idag? Jo precis det jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra. Vaknat för tidigt, sprungit och solat, sprungit hem, träffat mina fina vänner. Korkad som jag är så hade jag frågat Saga om hon ville träffas och jag hade skrivit torsdag. Det är tisdag idag, great va? Jag måste vara världens mest korkade person, seriöst.


Gammal bild, kopierad från siris blogg, I guess.


Bättre sent än aldrig

Hej alla! Förlåt för att ha uppdaterat uselt. För det första, Nicole ifall du ser det här så ska du bli rädd, för jag ska spöa upp dig imorn! Den ungen har slutat blogga!! :´( 
Imorn ska jag som sagt träffa några kompisar, innan det ska man lyckas klämma in en frukost, en promenad till solariet, sola, gå hem från solariet och äta lunch. Hur?! Haha, för er som inte vet så är jag världens tröttaste på morgonen :p
Juste, det kanske låter lite konstigt att jag ska sola när jag ska åka till ett ställe där temperaturen är 28 grader i skuggan och sol, men vi solar i förebyggande syfte. Så att man inte får värsta chocken och blir röd som en kräfta och dör i cancer. Okej, det där var inte kul.


Bjussar, ni behöver inte tacka.


Merry christmas

Har haft en underbar julafton med min familj! Fick många fin presenter, bland annat två berlocker till mitt Thomas Sabo, en jättesöt Odd Molly-blus, en locktång, pengar, m.m. Är jätteglad, hoppas att alla soom läser det här nu har haft det lika mysigt, för på julen ska varenda unge vara glad :)


Lay down your arms, give up the fight


I know what the world fights for. And I know it´s not worth dying for.


23 december

Hello guys! HaHar inte berättat vad jag gjorde igår, var med Siri och Nicole. Det var tänkt att vi skulle ner på stan och bara kolla runt efter juklappar osv, men vi bestämde oss helt random för att åka till knivsöder. Haha, när jag sa det på tunnelbanan så var det en kvinna som kollade jättekonstigt på mig, meh, det heter väl det?!
Nejmen Döder-Söder var skittråkigt så vi bestämde för att utmana oss själva och tog en buss ut till Nacka Forum. Det var mycket bättre att vara inne, man frös inte händerna av sig ifall, haha.

Nu ska jag snart pynta granen med min familj, sent, jag vet. Men det är inte alls lika mysigt på julafton ifall man pyntar flera dagar innan! ♥


Julpynt i Atlanta. World of coca cola.


Nicole

Product PictureProduct Picture
Kollade in på forever 21´s hemsida för en stund sedan och såg jag Nicole från top model (gammal säsong). Ganska coolt ändå! Hon var en av mina favoriter när den säsongen gick på teve.


India


Kollade lite på google-bilder på blider från Goa, dit vi ska efter jul. Det ser nästan lite för bra ut, haha. Jag tror inte att det kommer vara såhär fint vatten när vi är där, men hoppas får man väl! :D
Jag dör lite, det ska bli läskigt kul, har nog aldrig längtat så mycket efter en resa som jag gör nu!

Här är en bild från Mumbai, där vi också ska vara i två dagar. Ser väldigt mysigt ut, men det är troligtvis väldigt mycket folk. När jag googlade på Mumbai fick jag bara upp en massa bilder på översvämningar. Får hoppas på att det inte är monsunregn, hehe.


Skolavslutning imorn

Som ni ser på rubriken så är det skolavslutning imorn! Wihoo! Det ska bli fett skönt att bara få ta det lungt i några veckor, skolan kommer jag inte sakna för fem öre, det kan jag i alla fall säga.
Idag så hade vi mentorsdag. Vi städade och resten av förmiddagen så fikade vi och spelade kort. Det var mysigt.
Efter skolan hängde jag och Siri med Nicole för att hon skulle handla julklappar till hennes syster Melissa.
Orkar inte skriva så mycket mer, ciao ♥




Hola a todos sus amigos

Sista riktiga skoldagen på terminen! På tisdag är det jullov, och om några dagar är det julafton! Jag tycker att jullovet är det bästa lovet. Det skulle vara helt perfekt om det var lite längre, men det är bäst ändå. Sen blir det ju Indien några dagar efter jul. Det ska bli bäst har jag bestämt.

Annars så försov man sig såklart imorse. Great. Rusade in så tyst jag kunde på matten, såg inte förrän efter halva lektionen att vi hade bestämda platser, pinsamt, tur att inte läraren märkte något.
Lovisa gick hem efter matten och jag och Siri och Nicole (kalla dem Barro och Barro förresten) blev rädda att hon var kidnappad typ, haha. Hoppas att hon kommer på måndag i alla fall.


Fin bild från i somras på åland, jag och Carro!


Conor Maynard


Tänkte ta och ladda upp det här fina lilla klippet på Conor Maynard (Leo) när han sjunger lite Bruno Mars-låtar. Nicole gillar Bruno Mars så, haha :)
Juste Conor är från Storbrittanien, cute?! Man hör det i slutet när han pratar.


1 november 2011 ♥

 


Hallojsan

Jag kom på (igen) att jag inte berättat vad som hänt i helgen. I lördags hängde jag på stan med fina Saga, efter ett tag så joinade Carro oss. Det var kul, som vanligt! Köpte lite nödvändiga saker, bland annat vantar! Det behövdes.
På kvällen så sov Caroline över hos mig, vi hyrde Rec 2. Den var faktiskt fett läskig, men den var bra ändå.
Vi kollade på en gammal serie som gick på nån random kanal, Huset fullt! Det var fett kul, väldigt gammalt, men lilla Mary-Kate och Ashley var så himla gulliga. Carro har lagt upp ett jättegulligt klipp på dem, kolla! :)
Juste, i lördags såg jag Alex Schulman och hans familj. Har visserligen redan sett Amanda förut. Men jag såg lilla gulliga Charlie, aww ♥


Jocke

Kom för en stund på att jag suttit vid datorn alldeles för länge. Känner mig nästan som min vän Jocke. Jadå. Han sitter vi datorn hela tiden. Inte kuuuuel!!


Haha..


Spice

Hej alla!
Sorry för mycket dålig uppdatering, ajjabajja! Har som sagt haft mycket prov. Man blev inte glad när man fick tillbaka sitt matteprov och det står att man ska göra OMprov på delar av det. Det är inte kul, så ikväll måste jag verkligen plugga som en... jag vet inte vad. Visserligen fick jag inte omprov på hela, men ändå. Första omprovet. Första och sista.

Hahaa, jag är fett modig som vågar hålla en spindel. Bildbrist.


il neige

Hejhej. Guess what. Jag har ett jobbigt litet spanskaprov imorn som jag måste sitta och plugga ikväll. Har redan pluggat ett tag nu, men ska man kolla på favoritprogrammet klockan nio ikväll så får man hålla på ett tag till. Men sen är jag FRI! Inga fler prov på en två hela veckor, alltså hela terminen!
Stackars Nicole fick gå ensam till konfan idag, och hon sitter säkert fast i snökaoset just nu.


True

A black man walks into a bar, a white man says, "colored people aren't allowed in here!" The black man replies, "I was black when I was born, I'm black when I'm cold, I'm black when I'm sick, I'll' be black when I''m dead. You're pink when you're born, blue when you're cold, green......when you're sick and purple when ...

Roligt


Fy fan vad bra. Spola en bit in i klippet. Dem är verkligen skitduktiga, det skulle ta år för mig att lära mig.


Dancing darlings

Hej allihopa, måste skriva väldigt snabbt nu, har ett stort prov imorgon. Idag hade vi dans-redovisning. Det gick... Dåligt. Vi tappade bort oss i slutet, haha. Men jag är fortfarande skitsur. Min lärare verkade gilla det i alla fall.
Nu måste jag plugga, ses!


Todays

Kopierade en liten "dagens" från Carro! Hoppas det var okej ;)

Dagens humör: Trött.
Dagens borde: PLUGGA.
Dagens frisyr: Utstäppt.
Dagens klädsel: Pyjamas -.-
Dagens planer: Plugga, kul va?
Dagens vill ha: allt på önskelistan såklart! :D
Dagens längtan: Tills på torsdag, inga fler prov, hehe.
Dagens beroende: Ingen aning.
Dagens tråkigaste: Söndagar är alltid tråkiga.
Dagens personer: Kenza, haha.
Dagens låt: Lollipop.
Dagens dryck: Juice.
Dagens middag: Ingen aning.
Dagens sämsta: Skola imorn! :(


This is a dream


Jag kan fortfarande inte fatta det! Jag träffade min favoritbloggare Kenza idag!!! Jag skakar bara jag tänker på det, haha :D Synd bara att man ser skitful ut men, men, hon ser ju helt perfekt ut. Jag såg dessutom hennes pojkvän, det var också kul. Måste bara tillägga att hon är jättetrevlig, förstår mig inte på alla som säger att hon är dryg :O

Här är en fett suddig bild på Siri och Kenza, hon ville att jag skulle ladda upp den :)

Aww, fint! ♥


När man inte trodde att dagen kunde bli bättre så vem stöter på då? Jo självaste Tyra. Ni skulle ha sett oss. Jag ba "Shit det där var Tyra!" så vi började springa efter dem, Siri tyckte att det var jättepinsamt, haha.
Men sen så tog frågade jag om vi fick ta bild, dock verkade hon lite strassad, men hon var också jättetrevlig. Har redan sett henne två gånger, så jag tänkte tredje gången gillt liksom, haha :)


RSS 2.0