Preppy?


Hej! Tidsinställt bara så att alla vet. Jag fick bland annat en vit skjorta i julklapp för några dagar sen. Hoppas jag vågar använda den på samma sätt som jag gör på bilden (fast med lite mindre serious face än på bilden) , tycker det är så fint! Käner mig lite som Blair Waldorf då, tjejen med mest "preppy" stil i Gossip girl, haha! Kram.

Photoshop


Haha! Jag höll på lite med photoshop (fanns med när jag köpte min dator) igår kväll. Ser ni skillnaderna jag gjort? Bruna ögon, bättre hy, m.m. Lite läskigt hur mycket man kan ändra i photoshop, jag tycker att personen på bilden ser ut som en helt annan människa! Haha.

California

Tumblr_lwow6mhh9w1r808vro1_500_large
Idag åker min bästa Carro till det bästa landet, USA. Hon ska bila genom Kalifornien med sin familj. Jag gjorde samma slags resa för några år sedan. Troligtvis den bästa resan någonsin, jag tror att hon kommer ha jättetrevligt! ♥

Ingenting annat än en elak bitch

Alltså. Jag blir så himla ledsen. För några dagar sen (tidsinställt inlägg) gick jag spontant in på Kissies blogg. Kissie hade lagt upp ett klipp på en tjej som hon påstod att var mycket elak. Jag tycker personligen att Kissie inte är en bra förebild för fem öre, hon är ett typexempel på hur en dålig förebild för unga tjejer ska vara. Men i jämförelse med flickan på klippet hon la upp så är Kissie... jag vet inte vad. Nästan snäll.
Tjejen på klippet var verkligen elak. Jag vill inte att någon ska se det, för man blir så ledsen. Så ledsen för att hon är rakt igenom elak, och hon tycks inte ens förstå hur elak hon faktiskt är. Tjejen i videoklippet är helt besatt på något sätt.
Jag slängde in en kommentar på hennes blogg igårkväll, för jag var så himla arg och ledsen, besviken på hur en människa kan bete sig på det sättet hon beter sig.


Här är kommentaren jag skrev. Man märker verkligen hur förbannad jag var. Men jag hatar verkligen människor som henne. Om ni mot förmodan vill se något av hennes vidriga videoklipp så kan ni se på länken nedanför:

http://www.youtube.com/watch?v=kzgCdAobawA&feature=related

Here we go beautiful Kenya

Det känns liksom lite konstigt att det här kanske är det sista inlägget jag skriver på flera flera dagar. Vid tre på morgonen går en taxi till Arlanda, efter det mellanlandar vi sammanlagt på fyra (!) ställen: Köpenhamn, Frankfurt, Addis Abeba och vid Kilimanjaro, innan vi kommer fram till Kenya. Kommer hem om lite mer än två veckor, förhoppningsvis då med minnen för livet.
Jag kommer verkligen sakna alla vänner, varenda sekund, men det är endast två veckor som sagt, och det är inte så mycket!
Vad gäller bloggen så har jag tidsinställt några inlägg som kommer upp här lite när som helst. Har hotellen WiFi så kommer jag blogga varenda dag. Det kan ni räkna med!
Jag vill nu bara önska er alla fina ett superduperbra jullov, och god jul igen! Kram och puss!

den tjugofjärde december


Hej! Jag hoppas att ni haft en jättefin jul! Min var perfekt. Kände mig bara så glad hela tiden, och alla i min omgivning var glada och fina, vilket också leder till en bättre stämning.
Fick bland annat ett par vita urbanears, som jag har på mig just nu. Dem har inbyggd miktofon, så nu kan jag skypea med Siri utan att hon skriker "Jag hör inget Linnea, prata högre!" haha!


Hej hej hej alla

Nu har min fina mormor och min fina morfar kommit hit från Uppsala. Dem ska fira jul här med oss. Så nu ska jag mest äta en massa julgodis och öppna några paket. Dock ska jag gå och lägga mig och sova om nio timmar, för att om exakt femton timmar går taxin till Arlanda. Kommer vara trött som fan, men men! 
I alla fall, hoppas att ni får en jättemysig jul allihopa! ♥

Här är den finaste julsången (kanske inte en så typisk sång om julen) av alla jag vet. Har i stort sett vuxit upp med The Beatles musik, så jag känner mig som ett litet barn när jag lyssnar på den här låten!

Tummen upp för en mysig julafton!

God jul på er!



Nu är det jul!! Bästa dagen på hela året! Är så himla glad just nu! ♥

Fredag

Nämen hej allihopa! Jag är väl ändå inte den enda här som blir alldeles skakig av koffein? Mina fingrar har damp just nu! Ni skulle ha sett min mammas ansiktsuttryck när jag råkade säga nikotin istället för koffein, haha!
Men i alla fall. Idag har jag träffat kompisar mest hela tiden, jag tog med kameran som tur var, så jag kan visa några bilder.

Fikade på wayne´s med finaste Carro på tidig eftermiddag.

Det nog bästa wayne´s finns i Mio-affären på Sveavägen.

Caroline har gjort dipdye på sina hårtoppar. Med tiden har det blivit mer blekt. Lite mer mörkblått innan om ni ser på hennes iPhone.

Sen efter det så gick jag hem (min himla bussremsa var slut, och jag är inte den som gärna plankar. Fick låna mammas busskort när jag väl kom hem) för att sen möta upp Nicole.

Sen mötte vi upp Siri och försökte bestämma vart någonstans vi skulle gå. Alla vi tre har beslutsångest så det blir alltid jättesvårt att bestämma vad vi ska göra/var vi ska gå.

Classic. Donken blev det.

Prövade att ta bilder manuellt. Älskar ljusa bilder, dock blir allting väldigt lätt suddigt.

Som såhär, haha!

Så därför blev det jättestela miner när Siri och Nicole behövde sitta stilla i flera sekunder.
Får lite panik när jag tänker på att idag var sista dagen på mer än två veckor som jag såg Carro, Nicole och Siri. Det är väldigt tråkigt tycker jag, men det är trots allt bara två veckor! Puss.


American Apparel


Så. Himla. Fint.


Min torsdag, efter avslutningen


Idag efter skolavslutningen så bestämde sig vi tre tjejer oss för att dra oss mot ett mysigt café som heter Muffin Bakery. Det ligger på riktiga tant-med-knähund-östermalm, för er som har intresse för att veta var det ligger. Det var fint!

Här är Nicoles hand och hennes shot-latte som Siri kallade det. Väldigt liten latte, det var därför.

Och här är hon, inte bara handen längre. Vi två satt kvar en bra stund efter att Siri gått för att möta upp sin syster på stan.


Köpte en magtröja inne på BikBok, (flygtiderna har blivit ändrade, vi åker tidigt på juldagen, så jag kommer inte alls hinna med någon shopping på julrean som jag hade planerat, tyvär) dock ska jag nog fixa till den lite, och inte bära den till lågt skurna byxor.

Såhär road var Nicole av att sitta och vänta på mig, haha!

Ja. Och sen började vi dra oss hemmåt, såhär pimpat var plattan. Minus lastbilen då.

Och sen åkte jag och min familj till några vänner på Lidingö. Visste ni att jag egentligen skulle ha bott på Lidingö? Närmare bestämt i Hersby. Tur att det aldrig blev så, då hade jag inte haft lika fina vänner som jag har just nu ju!

Äntligen!


Nu är det jullov! Ska bli så mysigt med jullov, har längtat så himla mycket! Jag har gått runt och släpat på min systemkamera hela dagen, så bilder från idag kommer om en stund. Nu ska vi åka ut till några familjevänner på Lidingö, vi ses snart! ♥

Bilder från idag, onsdag


Ett inlägg kommer lastat med suddiga mobilbilder från min dag. Ursäkta för bilderna igen, men jag hade inte tid eller ork för att ta med mig kameran imorse. Vaknade tjugo i tio och vi börjar tio på onsdagar. Jag är mästare på att försova mig. En del av lunchrasten tillbringades i alla fall tillsammans med Siri på en bänk, och med en cola i handen.

Nicole var pepp på att testa söta öronmuffar inne på Urban outfitters, dit vi bland annat gick efter att skolan slutat.

Och jag testade Docks inne på en skoaffär som jag inte minns vad den hette, men jag minns att jag ville ha de här skorna så himlahimla mycket! Bästa skorna tror jag! Ifall någon vänlig själ vill vara så snäll och köpa sådana här, så har jag storlek 37 på bilden, men kan nog trycka ner fossingarna i ett par 36:or...

Gick till tomten på NK:s julskyltning och berättade att jag väldigt gärna ville ha ett par Dr. Martens. Haha, nej, men julskyltningen var fin som vanligt.

Jag och Siri satt och väntade på Nicole inne på Bikbok. Hoppas dem har rea på juldagen inne på Bikbok, för jag ska gå upp tidigt den dagen och springa in i alla affärer och fynda, innan planet går senare på eftermiddagen!

Vi gick senare in i en del affärer för att handla bra julklappar och så. Jag älskar alla badbomber i olika färger inne på Lush! Gör mig så glad. Puss!

hejsan bloggen


Nu är alla julklappar inhandlade! Äntligen!

Jag måste bara säga hur glad jag blir över att statestiken på bloggen har höjts rätt så mycket, (okej för mig så är det mycket) blir verkligen jätteglad, hoppas att ni nya läsare stannar! Det var väl det jag ville säga i stort sätt, godnatt!


Tisdagen den tjugonde december, återstår fyra dagar kvar, pepp!


Skratta inte åt vår lilla dvärg-gran, haha! Faktiskt så är det så att det blir för mycket torkat barr på golvet med en stor gran, när man kommer hem efter två veckor.. Det är mitt försvar! Om ni undrar vad jag har gjort idag när jag kom hem från skolan så kan jag berätta att jag inte gjorde någonting. Tog en burk pepparkakor och satte mig framför teven. Haha.. meningsfull eftermiddag. Nu ska jag laga lite middag, fritt fram att äta vad man vill, föräldrarfri kväll! Puss!

Axel

Den nittonde december är faktiskt en rätt speciell dag. Det är min lillebror Axels födelsedag! Tretton år närmare bestämt. Axel, alltså, jag vet att du troligtvis aldrig någonsin kommer läsa det här, men om du gör det så tänk. Tänk på hur bra du är, hur duktig du är, hur otroligt obeskrivligt mycket du betyder för oss andra. Jag vill att du ska tänka efter varför jag alltid frågar dig hur dina klasskompisar behandlar dig. Minns du när du fortfarande var liten och helt och hållet sårbar, då ett av de äldre barnen på dagis brukade slå dig? Jag minns att jag var så arg. Jag brukade dra med mig han som slog dig ut. Ut på gården och skrika svärord rakt i ansiktet på honom. Jag brydde mig inte om att oroliga föräldrar hörde, dagisfröknar som kom och ryckte mig i armen, för storasystrar ska beskydda sina småbröder. Så är det bara. Nu är du tretton år, och vare sig vi vill bekänna det eller ej, så kommer du snart att bli både större och starkare än mig. Men glöm aldrig att även fast du snart blir både större och starkare än mig så kommer jag alltid att dra med mig dem som gör dig illa ut. Ut på gården och skrika fula svärord rakt i ansiktet på dem. För det är sant att storasystrar ska beskydda sina småbröder. Alltid. Så är det bara.

Den nittonde december


Hejsan! Idag är det måndag och måndagar är vanligtvis ganska tråkiga, men förutom att min PMS-franskalärare hatar mig just nu så var den här dagen helt bra. Efter skolan drog jag och tjejerna ner på stan för att leta julklappar och pröva mössor inne på topshop. Efter detta tog jag och träffade min familj i Gamla stan för att äta på min lillebrors favoritrestaurang, Taco bar såklart! ♥


Peppar peppar pepparkakor


Hejhej! För en stund sen gjorde jag lite pepparkakor, som ni ser på bilden. Lyssnade på en massa mysiga jullåtar samtidigt. Det börjar väl bli tjatigt vid det här laget, men jag längtar verkligen så mycket till julafton! ♥

Julias blogg


Hej alla, jag har ett länkbyte med Julia som är en jättesöt tjej i min paralellklass! På hennes fina blogg skriver hon om lite allt möjligt som, outfits, tips, shopping osv. Jag tycker att alla borde besöka hennes blogg, HÄR

Still waiting for the snow to fall

Hejsan allihopa. Nu är det bara några få dagar kvar till jul, jag längtar så himla mycket! Har längtat till julen jättejättelänge, tiden innan julafton är verkligen den bästa tiden på året. Det är synd att det inte är någon snö bara. Fast det gör inte så mycket, bara det kommer snö till sportlovet så man kan åka slalom, då är jag glad.

Här är en bild jag tog förra sportlovet. Min familj och några familjekompisar åker alltid upp till Orsa Grönklitt på skidsäsongen, det har vi gjort några vintrar nu. Det är verkligen världens mysigaste lilla ställe. Den här vinterna har vi bokat skidsemester i en annan del av norra Sverige, sorgligt nog, man måste väl prova nytt, annars blir livet rätt lame antar jag.. Men Orsa var väldigt fint i alla fall.


Julklappstips!

Något som nästan är lika svårt varje år är att hitta julklappar till familjen! Det är svårt att köpa till kompisar också för den delen, haha. Jag är en person som alltid är ute och julhandlar sist, jag har i stort sett inte köpt en enda julklapp än så länge. Så det här inlägget är till för er som just nu också sitter i denna jobbiga sits och behöver lite tips på vad ni ska ge era nära och kära:

Body butter! Jag ska ge ett body butter till mamma tror jag, det är alltid uppskattat och det kommer verkligen till användning.

Happy Socks är en rolig julklapp som man kan köpa till sin pappa. Dem har nyss öppnat en butik på en sidogata till Biblioteksgatan. Dem kostar runt en femtiolapp bara. Det är lite brat/gay jag vet, men se det som en kul grej bara!

En kul DVD-box är en mysig present till mamma. Köp en serie som du själv dessutom gillar, så är halva nöjet på din sida och mamma slipper sitta själv och se på TV.

Böcker! Det är nog den bästa presenten som du kan ge. Fungerar i alla lägen. Jag ska troligtvis köpa boken Hungerspelen till min lillebror i julklapp. Dels för att det är den mest spännande boken i världen, och för att jag tycker att han läser alldeles för lite, haha.. En kokbok är annars mycket fint att ge till föräldrar och släktingar.

Ladda ner några låtar och bränn en skiva med blandade favoritlåtar och ge bort. Det är superbilligt och uppskattas kan jag nog lova.

Mamma kan man alltid skämma bort med lite smink eller något fint nagellack.

Man kan ge bort en iphone, nej jag bara skojade hahah. Men man kan ge bort ett iphoneskal om ens föräldrar eller ens syskon har en iphone.

Ett par hörlurar är nog väldigt bra att ge till syskon/föräldrar, Urbanears är världens bästa hörlurar, dem är så himla snygga också. Det finns mycket säkert väldigt bra hörlurar till ett rimligare pris på Elgiganten eller Expert också.

Tvålar, doftljus eller en god spray till huset/lägenheten är fint.

Te eller någon god choklad är en fin present. Till mamma, pappa eller mor- eller farföräldrar.

Till mormor och morfar ska jag ge en fotobok med en massa bilder från i somras. Det finns hemsidor där man själv får redigera och ordna, och sen tror jag att man får hela fotoalbumet hemskickat och klart. Det kostar ganska mycket, men det är väldigt upskattat i min familj i alla fall.

En gullig present att ge till föräldrarna är en god frukost på sängen. Det är helt gratis dessutom! Så, det var nog ungefär allt vad jag kom på för julklappstips just nu, hoppas ni fick lite inspiration i alla fall. Puss!


Something good can work


Hej där, sitter vid mitt skrivbord och försöker komma på lite bra julklappsrim, vilket inte funkar så värst bra för tillfället, hahah. Jag och min bror har köpt ett fint ljus idag, som vi ska ge i julklapp till farmor och farfar som är här för att fira "tidig jul" eftersom vi inte hinner träffa dem efter själva riktiga julafton. Och för att fira Axel som fyller tretton år den nittonde december!

Längtar efter julen!



Är trött på att vara hemma om dagarna! Var hemma från skolan idag också, och jag låg bara i soffan och såg på film hela dagen, kände mig ensam och deprimerad nästan hela tiden. Känns som om det var tusen år sen jag träffade mina kompisar nu. Sällskapssjuka jävel, haha. Imorgon bitti ska jag och Axel gå ut på stan för att leta efter julklappar! Och senare på eftermiddagen kommer farmor och farfar hit hem till oss. Har saknat dem jättemycket! Nu ska jag nog sova, godnatt!

KENYA

Tumblr_ls1m0vwcqs1qb6t6wo1_500_large
27084_1201314525445_1606031204_442544_583593_n_large
Cnv00011_large
Arroyodiego02_large
Lioness-yawn-kenya_28391_990x742_large
Tortue-mer-vague_large
3751983585_33b82c9c61_z_large
445267544_992df924aa_z_large
3476458929_a3c866a117_z_large
Kenya-9_large
Kenya-6_large
Behöver jag säga att jag längtar? Jag har ju aldrig varit i "riktiga" Afrika förut. Eller jo, på Kap Verdeöarna när jag var tio år. Jag hade nästan fyrtio graders feber, och mådde jättedåligt. En natt då jag på riktigt inte kunde sluta hosta ringde mina föräldrar en doktor som kom åkandes på sin moppe mitt i natten och skällde ut min pappa för att han inte hade tagit mig till doktorn tidigare. Fina minnen alltså. Den här resan kommer bli väldigt mycket bättre kan jag nog säkert säga haha.. 

Sjuk-torsdagen

Hejhejhejhej. Imorse vaknade jag upp med jätteont i halsen och huvudet, så det blev ingen skola för mig idag, och blir troligtvis ingen imorgon heller. Lite synd, för nu får jag göra mitt dumma fysik-prov nästa vecka istället. Det hade varit skönt med en pluggfri helg. Hmm..

Här är en bild på vårat luciatåg (härifrån) som vi hade nu i veckan. Jag syns nästan inte, Siri står däremot längst ut till höger, med en vit gloria på huvudet. Ser ni?

Och ifall någon undrar...

...så solar jag inte solarium (det är farligt, man kan få hudcancer och dö i förtid) för att jag försöker bli brun. Det skulle man kunna tro med tanke på hur mitt skinn ser ut. Men så gäller inte detta fall. Jag solar för att bygga upp ett "skydd" för huden inför två veckor i ett land där det nästan aldrig regnar, där det lever farliga djur och där solen skiner betydligt starkare än vad den någonsin gör på en svensk sommar. Dit jag ska på jullovet. Jag berättar mera om det snart, för nu ska jag plugga!

Dumma solariebränna


Ja ni förstår rubriken. (Och ser på bilden, även fast det inte syns så värst tydligt). Jag har fått en ful röd solariebränna i ansiktet, nu kommer det se ut som att jag rodnar hela tiden och alla kommer att stirra så himla mycket imorgon. Och jag rodnar dessutom jättemycket när folk stirrar på mig! Gud vad jobbigt! Haha..

Knitwear


Jag har kommit på att jag nog önskar mig en stickad tröja i julklapp. En likadan som modellen till höger har på den här fina bilden. I mörkblå tror jag skulle vara bra. Skulle kunna ha en vit skjorta där kragen sticker ut under den stickade tröjan. Det är  himla fint!

Den trettonde december

Idag var som det som sagt den trettonde december, Luciadagen. Vår skola har som alltid ett årligt luciatåg där man sjunger lite gamla vanliga jul-låtar osv. Uppvisningen var idag, och den gick nog bra i alla fall. Här kommer fyra små mobilbilder. Jag, Siri och Nicole var änglar som sagt, och Masken var paket! 

Lyteskomik

Hahaha, det finns inte mycket som är roligare än att skratta åt roliga youtube-klipp när man har tråkigt!
Hahah, en tjej som säger att hon heter Nicole och som sjunger någon Taylor Swift-låt.
Cathymay15, klassiker säger jag bara... Alltså jag menar inte alls att jag är bra på att sjunga (ska sjunga upp en himla Adele-låt för min musiklärare imorgon och dör när jag tänker på hur det kommer låta) men tillochmed jag är bättre än dessa två ibland! Det känns bra att veta haha..


It´s just another manic monday

Hej hej! Just nu sitter jag och äter mandariner och pepparkakor vid mitt skrivbord. Idag hände det inte så mycket mer speciellt än att vi hade luciaträning i kyrkan, och när vi skulle gå tillbaka till skolan så såg vi Tyra Sjöstedt komma åkandes i sin rosa fina bil. Vinkade glatt till henne (Nicole och Siri tyckte att jag var så pinsam, haha) och hon vinkade tillbaka, tyckte det var så himla kul! Gjorde nog min dag lite, haha. Nu ska jag snart göra en skitjobig teknik-läxa. Puss!

Bilden är tagen härifrån. Jo jag kanske ska köpa ett par palladium. Känns dock lite onödigt eftersom att jag redan har flera par converse.. Men palladiums är så söta!

Fy vad söndagar är tråkiga ibland

Söndag igen. Jag och mamma skulle ha gjort en superkul grej imorse, men dock ställdes planerna in, så istället utnyttjade jag tiden till att sova till klockan tolv.. Hmm, duktigt. 
Jag har nu i alla fall en del tråkiga läxor att göra idag, så jag kan inte säga att den här dagen kommer bli min bästa på länge. 

Sorry för att ni får en bild på en anorektiker i himla fin Lanvin-klänning istället för en webcam bild på mig. Haha.. 

Lördag

Hej hej. Har nyss kommit hem från en fika+tjejsnack med Siri och Nicole på ett café som heter Baresso. Väldigt mysigt, precis som jag hört att det ska vara. Dock kände man sig lite vilse bland alla pälsbollsmössor och monclaire-jackor, haha. Om en stund kommer några familjevänner hit på middag, så jag borde stänga av datorn nu. Puss.



I can´t make you love me

Tja. Jag är supertrött just nu, har sovit väldigt dåligt den här veckan. Hmm, behöver nog inte säga varför. Jag sitter här och skriver en liten önskelista just nu. Kommer verkligen inte på något att önska mig förutom pengar och kläder. Antar att jag i alla fall kan stryka hundvalp efter att den stått högst upp på önskelistan sen jag var ungefär fyra. Haha..

Åh fy fan vad fin den här låten är. Så sorglig, Bon Iver sjunger med så mycket känsla att det inte är sant.

when she took you away

Hej. Hoppas ni har haft en bra fredag allihopa. Min har inte varit den bästa kan jag säkert påpeka. Men men, småsaker bara. I eftermiddags så var jag och tjejerna en runda på stan innan vi satte oss på donken, där vi satt i säkert flera timmar! Här är dagens outfit, ett praktexemplar hur en av mina jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig-outfit ser ut.

Blus: Zara
Jeans: Hollister

+ converse och dunjacka.


Ännu mera stressad

Alltså, jag är väldigt stressad vi det här laget. Gissa varför? Inte så himla svårt.  Jo jag har inte tränat på mina prov som jag har tills imorgon såklart! Ska sluta tjata om skolan någon gång, jag lovar. Men tänk efter nu, hur är det ens möjligt? Det är väl bara att öppna boken och sätta sig och läsa? Tydligen inte har jag märkt. Nej gud, jag ska stänga av datorn nu! Hejdå hejdå hejdå!

Torstagen och outfiten

Hejsan, jag är  glad över att det är fredag imorgon. Fast vi har dock två prov imorgon, och jag dör lite när jag tänker på att det ena av dem är matteprov. Nej fy fan, matteprov är jobbiga! Jo juste, jag tänkte att det kanske är ganska kul att ha lite outfits här på bloggen? Jag tycker i alla fall att det är väldigt kul att läsa om på andras bloggar, men jag brukar aldrig orka ta egna bilder! Men men, här har vi  min outfit för idag. Har vanligtvis aldrig kjol på mig, även fast det är så himla fint. 

Tröja: Monki
Kjol: Monki
Strumpbyxor: H&M
Armband: Present..

cheers!


Hej där, sitter i mitt rum och dricker oboy och äter mandariner.
Jag blev äntligen klar med provet idag (tack för hjälpen igen nicole!) på lunchrasten, nu är det inlämnat, och allt är bra. Nu har jag cirkus tjugo minuter på mig innan jag och min familj sak iväg till ett ställe och ta några himla vaccin för gula febern. Fy, gillar inte sprutor. Fast jag antar att ett stick i vänstra armen är bättre än en massa sjukdomar. Ses senare, kram.

Stress


Som jag sagt förut så håller jag på med ett sjuhelsikes jopbbigt hemprov, som om jag känner mig själv rätt, kommer ta ungefär hela kvällen. Alltså, jag måste börja göra mina prov och läxor i tid i fortsättningen! Dock går nog skolan rätt bra ändå. Min bildlärare var väldigt imponerad över min photoshop-bild och ska tydligen ställa ut den (och en till tjej i min klass arbete, fast hon är kick ass på allt som har med photoshop att göra, så det var väl ingen nyhet, haha), så det gjorde min dag lite! Nu ska jag fortsätta, puss.

Måndagsinlägget

Tjenare, jag försöker plugga lite på min skitjobbiga inlämning medan jag lyssnar på MGMT. Dem är så himla bra, hoppas dem kommer till någon festival i sommar. Inte för att mina föräldrar gärna släpper iväg mig på en festival. Curlingföräldrar *hosthost* .Men men. Gud vilket tråkigt inlägg, ursäkta. Nu borde jag nog fortsätta, puss.
Tumblr_luweh88qfc1qcebqo_large
Tumblr_lvggooonbc1r1l6xwo1_500_large
Tumblr_lf5kckw9c31qcrb5to1_500_large


When you're still waiting for the snow to fall, it doesn´t really feel like christmas at all


Hej där. Glad andra advent! Idag har jag och mina föräldrar gjort jättegoda macarons med hallonsmak, som hela familjen år framför brasan för en stund sedan. Jag måste tyvär tjata om hur mycket stress det här hemprovet medför. Jag har inte alls kommt så långt som jag förmodar att alla andra redan har gjort. Nej fy. Nu måste jag fortsätta. Puss.

Ängel



(Vingar vridna år fel håll, fail, haha)I min skola har vi varje år ett fint luciatåg, vanligtvis ett ganska tondövt soch oseriöst sådant, haha. Men ändå. Det är rätt fint ibland. Jag och några andra har bestämt oss för att vara änglar. För tärna har i alla fall jag varit ganska många gånger i mitt liv redan. Är himla rädd för att någon halvt bichig präst ska säga att min klänning är för kort, men men. Nu ska jag jobba på min inlämning, inte så kul söndag.

En bloggares kollektion.


Hej alla. Tidsinställt, förlåt. En sak som kanske några av er vet är att Tyra Sjöstedt har designat en egen klädkollektion som finns ute på hennes hemsida. Här är tre saker som enligt mig nog var det finaste. Tycker inte att Tyra har världens finaste stil direkt, men hennes kollektion var väldigt bra! Hade jag varit längre och lite modigare, skulle jag köpt kjolen i mitten.

Två och två-bilder-inlägget om...


Det här inlägget handlar om vad jag gjorde igår. Då var det fredag, och jag träffade Carro efter skolan, och vi gick och hyrde två filmer. Ser ni skillnaden på skräckfilm/komedi-hyllan? Efter det promenerade vi vidare till buttericks (visar sen vad jag köpte) och jag kan säga att känslan jag får när jag går in där är så himla obeskrivlig. Den affären, fylld av knäppa fusk-mustacher, halloween-kostymer och andra skämtprylar var det bästa jag visste när jag var liten!

Vi kollade såklart lite i andra affärer, den här transparenta skjortan var perfekt, i både färgväg och prisväg, bortsätt från att den räckte mig ner till knävecken. Så himla typiskt. Det är väl inte så många som använder knälånga transparenta skjortor förutom de småstads-fashion-brudar som alltid kollar ner i marken och plutar med läpparna när de tar outfitbilder, att dem behöver massproduceras? Kul att tänka på alltså..

Jag och Carro tog en kvällsfika på Wayné´s. Ignorera förresten bilden på mig, ser ut som en riktig sneaky bitch. Fy. Vi pratade i alla fall om allt och inget, och att Carro över jullovet ska till The land of opportunities som det så fint ibland kallas. Amerika kan man också säga. Kalifornien ska hon till, och jag tipsade om bra ställen och lite affärer. Var där för nästan exakt tre år sedan, någon dag ska jag tillbaka dit igen.
Vid åtta (efter att ha varit hos mig en stund och hämtat och lämnat några saker) så kom vi hem till Carro, och började med middagen, som bestod av kyckling, makaroner, och en väldigt god sås. Det var en jättemysig kväll, det blir aldrig att vi ses så mycket nu när vi båda har prov och läxor nästan jämt så varenda tillfälle är superkul! Nu måste jag dock börja med en hel del saker som jag skjutit upp till sista stund. Jag är en typisk sista-sekunden-människa. Ha en bra lördag, hörrni!

Little secrets

Oj oj, nu har klockan blivit lite väl mycket för att vara mig. Vår klass börjar åtta imorgon bitti, som varenda fredag, så då måste jag gå upp strax efter halv sju, vilker suger. Ikväll har jag inte gjort så värst mycket, tiden bara rann iväg, jag gjorde en superbra spotify-lista och sen jobbade jag ytterst lite på so-provet. Jag är verkligen så stressad över det just nu. Och sen planerade jag och Carro inför imorgon, jag ska nämligen sova över hos henne då! Ska bli så kul!
Säger godnatt med den här låten, hörde den för första gången idag, och den är bra tycker jag.


Torsdag den absolut första december

Vilken jobbig torsdag. Föredraget gick inte bra för fem öre, stakade mig på orden, blev avbruten av elevrådet, blev totalt röd i ansiktet när jag märkte hur jag tappade bort mig, och skrattade på fel ställen. Fy fy fy, nu glömmer vi det. Förlåt för weheartit bild nedan förresten, haha.. 

Denna skådespelerska hade jag som sagt presentation om. Temat var A person I admire, och det gör jag verkligen fortfarande, hon är nog den bästa skådespelerskan bland många. Dock väljer hon ofta rätt dåliga filmer, tyvär.


RSS 2.0