day before.

Hej hej kom nyss på att jag har en blogg som jag inte skrivit i på hur länge som helst. I alla fall, jag har hittills haft ett rätt bra jullov som spenderats med fina vänner och familj. Imorgon är det nyår och jag och tjejerna ska hem till Wendela på kvällen, ska bli jättekul! Har en miljon saker att fixa imorgon innan kvällen så jag kanske borde fundera på att sova snart. Godnatt.

Sjukt suddiga bilder från någon gång i veckan då jag hade ff och jag och mina bundisar hade sleepover hemma hos mig.

oh christmas lights, keep shining on.

God jul på er hörrni. Nu var det ett tag sedan jag kikade in på den här bloggen senast. De föregående dagarna jag inte uppdaterat har jag väl mest bara stressat ihjäl mig med sista-minuten-plugg och julklappsköp. Har spenderat rätt mycket tid med/hos fina vänner också för den delen, och så får vi inte glömma att jag chillade i sisådär fem minuter av mitt liv i fotöljen mittemot Anglelica Blick på espresso house en fredagseftermiddag och snackade kill-bloggar, bara lite sådär liksom. Fint. Godnatt.

onsdag.

Hej hej hej. I eftermiddags skrev jag världens sämsta matteprov men gick sedan och mötte upp bästa Saga och hängde med henne en stund och fixade lite saker. Mys! Just nu är det tänkt att jag på något magiskt vis ska hinna läsa ut en hel jävla bok på franska tills imorgon, men det är sjukt svårt när det finns så himla mycket annat att göra i livet. Att söka runt på internet efter Douglas Booth-bilder till exempel..

Dör dör dör dör dör ♥♥♥

måndag.


Tjenare. Här sitter jag denna lväll med min Origo-mattebok och försöker plugga till mitt matteprov som jag har i övermorgon.

Känns inte sådär jättekul. Men om en vecka så är det julafton i alla fall, tur. Hejdå.

fredag.

Hej hopp. Denna kväll har spenderats först ute på stan och sedan hemma hos mig, med Siri, Nicole och Vendela. Vi köpte med oss en massa gott hem och såg på en jättegullig film och bara pratade och så. Mysig kväll med fina kompisar! ♥

torsdag.

Hej på er. Idag var dagen då jag tog ett jätteviktigt beslut. Gråt säkert tre gånger under loppet av några timmar. Men det är bestämt nu i alla fall, och det är ju bra. Idag är också dagen innan Jenny åker iväg till Australien i tre himla veckor!! Kommer sakna henne till döds, men förhoppningsvis kommer hon hem med någon söt liten känguru- eller koala-bebis eller liknande till mig, så jag klarar mig nog. Nu ska jag plugga naturvetenskap till mitt prov som jag har imorgon, älskar livet så mycket just nu!!
♥♥♥

5

Follow t h a t s m y l i t t l e f a c t ♥ for more quotes and fun facts!
Follow t h a t s m y l i t t l e f a c t ♥ for more quotes and fun facts! Free promo h e r e.
Follow t h a t s m y l i t t l e f a c t ♥ for more quotes and fun facts! Free promo h e r e.
Follow t h a t s m y l i t t l e f a c t ♥ for more quotes and fun facts!
Follow t h a t s m y l i t t l e f a c t ♥ for more quotes and fun facts!

tisdag.

Hej hej hej. Jag har inte varit i skolan på hela dagen idag. Eller jo, fast jag har varit i Östra Real, på provdag i en av ekonomiklasserna. Har haft ganska förutfattade meningar om östra innan idag, och även fast de flesta av dessa saker stämde in till hundra procent så skulle jag verkligen kunna tänka mig att gå i den klassen jag besökte. Har i alla fall några dagar på mig att bestämma mig för att om jag vill stanna i södra eller inte. Tråkig jag känner mig som bara snackar om plugget, haha! Puss.
Min fina södra-klass ♥

gjorde min dag..

 

sämsta lördagskvällen i hela mitt liv jag vill bara dö orkar inte med mitt liv hejdå


tisdag.

Tjenare. Just nu så har jag världspanik på livet och skolan och min skalle som vägrar att koncentrera sig på plugg. Jag har typ hur mycket läxor som helst den här veckan, vill bara lägga mig under en sten och inte vakna förrän det blivit sommarlov. Död åt Södra Latin, hoppar av och börjar i Jensen istället snart för tusan.
Bild från innan jag skulle ut och möta kompisar i lördags. Lite mer glad och pepp, till skillnad från nu.

Midnight city

Lyssnar på M83 ungefär hela tiden just nu, ångrar mycket att jag aldrig såg deras konsert när jag var på Hultsfred i somras..

Helg.

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering. I fredags träffade jag Åsa en stund efter skolan, fikade och kollade lite i affärer. Jättemysigt! Senare på kvällen hängde jag mest hemma hos Alva och kollade på gamla Desperate housewives-avsnitt och pratade om allt som hänt senast vi sågs, vilket var för länge sedan.
Igår kväll bjöd Vendela med mig till hennes kompis fest i Älvsjö, så jag tog med mig Åsa och Nina och vi var där en stund tills alla var tvugna att gå, men det var jättetrevligt. Denna söndag hade jag mest tänkt plugga och dra ner på stan för att handla en ny vinterjacka. Jäklar vilket långt inlägg det blev! Puss hejdå ♥

RSS 2.0