Elsa Elsa Elsa

Hej igen bloggen. Sitter och ser på Rockbjörnen live på aftonbladets hemsida. Såklart eftersom att bästa bloggaren Elsa Billgren är programledare. Och för att Ulrik uppträder.. Skoja. Och juste, den här gången ska länken till Elsas blogg vara rätt också, haha!
Imorgon blir det skolfoto, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, verkligen icke.
today's outfit.

Fortsätt. När allt du levt för räknats ut som ett skämt.

Nu ska jag alldeles strax äta middag, sen blir det plugg, plugg, plugg resten av kvällen. Någon timme i alla fall.

Min webcam. Blame the webcam. Ser ni mitt öra som jag flikat in lite busigt i översta vänstra hörnet. Haha. Vet inte varför.


Fokus på fossingarna

Tumblr_lo38n39agu1qdwcr5o1_500_large
5600922094_c0b9284cb3_z_large
Alltså, jag tycker att Dr. Martens är så himla gulliga. Siri och Nicole håller inte med mig på den punkten. Definitivt inte. Men dem är ju fina? Visst? Inte på mig kanske, men på Kenza eller Lisaplace till exempel. Dem är inte helt igenom "tjejiga" och passar perfa till shorts eller vid midjekjol. Enligt mig nu då. Hade jag haft lite annan stil eller vad man nu säger, så hade jag lätt haft ett par docks.

The end has no end


Från förra fredagen. Eftersom att jag inte orkade gå runt att släpa på en systemis en helt vanlig tisdag.
Nu har jag äntligen gjort klart franskaläxan. Gud va skönt att ha den gjord. Bara SO-läxan kvar sen är jag ledig resten av kvällen har jag bestämt. Är det bara jag, eller har vi fått ovanligt mycket läxor,  och vi är fortfarande bara inne på andra veckan ännu? Knäppt.

Hipp hipp hurra!



Igår fyllde Viktoria 15 år! Grattis i efterskott, hoppas du fick världens bästa födelsedag! Bilden är från i somras, så fin ♥ Nu blir det Hollywoodfruar för min del. Maria Montazami är bäst helt enkelt.


Hej igen.


Vad har jag gjort för att förtjäna en tre millimeter hög kladdkaka?! Why God, why?!

Att göra något nytt av någonting gammalt


Midlake: Ett band som en kille på Popaganda tipsade om. Det låter lite som Coldplay, och det är bra!

Har lite ångest över att lägga ut den här bilden, jag har dragit upp tröjan bara så alla vet, så jag är inte halv-naken. Haha. Här är i alla fall ett par "nya" shorts jag klippte till av ett par jättegamla jeans från Cheap Monday. Men jag tycker dem blev rätt kul ändå, även fast det var lite dålig timeing (stavas så?) eftersom att sommaren i stort sett är över. Inte särskilt kul det. Att sommaren är slut alltså. Nu ska jag baka en kladdkaka tror jag, sen ska jag kanske plugga lite franska om jag orkar. Kram ♥

En dröm om det värsta som finns.

Thing.26709519.l_largeThing.26709519.l_large
Den här helgen har jag:
♥ Sett/hört Arcade fire.
♥ Klippt ett par shorts av ett par för små jeans.
♥ Ätit tacos.
♥ Sett sista Harry Potter filmen (jag grät ungefär ihjäl mig när filmen var slut)
♥ Varit nära på att köpa en så fin Mulberry Alexa.
♥ Kollat på Lost.
♥ Sovit (!)
♥ Kollat ännu mer på Lost.

Ja det var väl ungefär det. Nu ska jag strax äta middag. Måste bara berätta om en dröm jag hade inatt. Hemsk var den, det känndes verkligen som om det var på riktigt. Berättar lite kortfattat. För ni som inte vet det så är jag extremt rädd för späckhuggare. Jag såg några på Seaworld i Californien för ett tag sedan och höll på att få en hjärtattack. Alltså jag älskar valar och osv, men är så himla rädd för dem.

I alla fall, i drömmen befann jag mig i en liten fiskehamn när jag plötsligt ser en späckhuggare, jag blir rädd men kan inte röra mig. Jag står en meter ifrån djuret när den vänder om och börjar simma iväg från mig. Helt plötsligt sitter jag i fören på ett stort skepp till för valfångst när jag ser späckhuggaren. Jag hoppas innerligt att valfångarna inte ska se henne. Men det gör de, och de förjer snabbt efter späckhuggaren. De skjuter med olika harpuner på djurets rygg och jag ser blod blandas med havsvattnet. Tillslut lurar valfångarna in henne i en vik och när djuret försöker fly skjuter de bara ännu mer och jag försöker få dem att sluta men ingen lyssnar. Det sista jag minns är blod och att jag hör mig själv skrika i sömnen. Sen vaknar jag. Alltså. Det var en av de hemskaste drömmarna jag haft i hela mitt liv.

Sometimes I can´t belive it. I´m movin´past the feeling.


Hejsan allihopa. Får skuldkänslor när jag tänker på att jag inte varit ute på hela dagen i det här fina vädret. Sista sommardagen? Ikväll ska jag troligtvis se den sista (panik) Harry Potter-filmen. Sitter och lyssnar på lite mer Arcade fire, kan inte förstå att jag sett/hört dem igår. Ha en superbra lördag nu ♥

Popaganda <3


Kom hem för 1-2 timmar sen från den finaste kvällen på länge. Med el classico. Siri och Nicole ♥

Vi låter aldrig Siri bestämma vägen igen. Vi gick över evighetsbron till Söder. Som har himla fin utsikt, men är fruktansvärt lång!

Kolla bara, man kan inte se slutet! Haha, men det blev fina bilder. Älskar att bilderna blev så ljusa.

Framme, på den finaste delen av stan, enligt mig.

Min jättebra idé med att fota underifrån. Grodperspektiv som min bildlärare säger.

På fredagar får man äta var man vill. Vad man vill. Faktiskt.

Vi satte oss i favoritparken vid Medborgarplatsen en stund.

Vi gick även och tittade i affärer. Monki. Jag tillåter er att skratta hur mycket ni vill åt den här bilden. Jag höll mig för skratt därav mongoblicken. Usch.

Sen efter ett långt tag. För vi är inte så hungriga. Gick vi till ett annat donken. Fågelperspektiv den här gången. Kan det bli bättre?

Framme, Popaganda!

Suddiga bilder. Parken där alla som inte ville gå in på festivalområdet (inklusive oss).

Ännu suddigare bild. Fast vi satt inte i parken. Siri och Nicole ville inte, det var lite läskigt och att man inte hörde musiken tillräckligt bra.

Fast vi satte oss på muren där man nästan kunde se scenen. Dock kom det fram en hög kille i 20-årsåldern med sina kompisar som satte sig bredvid och frågade oss om han fick "bjuda på lite"(alkohol). Nej tack, vi är bara femton svarade jag.  

För alla som vill veta så var det bandet Arcade Fire som vi kom dit för att se.

Vi pratade lite med snällaste och roligaste killen fån Nacka gymnasium som var välrldens mest peppade iför Arcade fire. Han hade längtat hur länge som helst efter den här kvällen och gav oss lite tips om band vi bara måste lyssna på.

Det var så himla fint när dem började spela, det var troligtvis dem som nästan alla var där för att se. Man kunde ställa sig på ett visst ställe så att man såg scenen men det var rätt mycket folk där.

När klockan blev över tio var det dags att dra sig hemmåt. Då hade ungefär alla i hela området hunnit bli fulla och gick lite väl snett för att vi skulle stanna längre. Men då hade vi hört bästa bandet och haft en jättebra kväll. Haha, längtar lite tills nästa år, vi ska lätt gå dit då igen!

En allmänt konstigt bra torsdag.

När skolan var slut för dagen tog jag, Siri och Nicole tunnelbanan för att besöka nya Hollister som skulle ha öppnat i Gallerian, men det var såklart inte färdigt, dem öppnar i september. Kult.

Vi gick i alla fall vidare till Gina tricot så att jag fick köpa min efterlängtade stickade tröja (149:-)som jag och Saga varit ute och tittat på. Men då hade de inga i min storlek så jag blev glad över att de hade det nu!

Siri gick tidigare så jag och Nicole gick vidare till Bikbok där jag köpte ett par svarta jeans (499:-). Vi började prata lite spontant med två tjejer från norrland, som lät som vår mattelärade. Vi gav dem lite välbehövliga tips på nattkulbbar, inte för att vi kan mer än vad vi läst på bloggar, men dem blev glada i alla fall!

Det här enlka men fina linnet (129:-) fick jag välja gratis eftersom att jag köpt jeansen. När vi kommit ut på gatan frågade världens snyggaste kille oss om vi ville skänka en slant till välgörenhet och dessutom få kasta en vattenballong på några av hans klasskompisar. Medan vi pratade med honom kom en tjej och rapade  Nicole i ansiktet (?). Haha, jag berättade det för axel för en stund sedan och han trodde att jag berättade om en dröm som jag hade drömt en natt.
En helt konstig dag, men väldigt kul. Imorn är det dessutom fredag och det ska bli annu roligare. Tar med mig kameran till skillnad från idag. Kram.


Onsdag den 24:e

Hej hej. Haha märkte att mina tankar var ute på promenad när jag skrev det förra inlägget. Mentorsdag var ordet! Nu sitter jag i alla fall sen en stund tillbaka och lyssnar på Arcade fire för att inte längre vara så deppig för en liten struntsak som jag var ledsen över för en stund sedan. Inget viktigt, det bara känns så himla viktigt.
Idag var det första dagen på den riktiga skolan, riktiga lektioner med viktiga läxor. Det är ungefär lika kul som det låter..


Två små halvsuddiga bilder från idag. Det var egentligen tänkt att vi skulle gå ner på stan i eftermiddags, men Hollister- affären vi ville besöka, öppnar inte förrän imorgon. Vi går då istället!


Det var en gång en studiedag.

Hej bloggen. Idag hade våra klasser en liten studiedag i Tantolunden. Det var väl inte så speciellt kul med tanke på att jag hade på mig alldeles för varma kläder och senare på dagen fick en jordfläck på baken. Men parken vi var i var rätt mysig. Jag hade tänkt ta med mig kameran men hon fick stanna hemma.
last summer sunday.
last summer sunday.
Fast jag lånade två helt underbara bilder från Elsa Billgren, som hade varit där i Söndags. Älskar hennes blogg.

Saker man gillar extra mycket

Nu har jag gjort slag i saken och sett Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Vill gärna ha sett den innan jag ser den sista. Det känns konstigt att allt snart är slut. Fast att ha läst ut sista boken gör troligtvis ondare, men jag kan intyga er om att sitta i fönstret som hoppfull elvaåring på exakt rätt datum och hoppas hoppas hoppas på att en uggla ska komma flygandes med ett litet magiskt meddelande gör så mycket ondare.

För att byta ämne, och för att jag tycker om den så himla mycket: Här är en ny väska jag köpte i fredags. 200:- på Monki. Älskar den!

Sista året i grundskolan

Idag var den första dagen efter sommarlovet. Första dagen i nian. Nu är jag officiellt en av "dem där stora"-vilket inte känns något vidare speciellt. Jag är mest glad över att få träffa mina vänner mycket oftare och komma in i lite mer rutiner om dagarna. Trots att jag önskar att det vore sommarlov fortfarande.

Jag har i alla fall inhandlat ett nytt pennfodral  (ganska nödvändigt) i läder från Monki! Det hurrar vi för!

Torsdag


Idag har jag träffat Siri och Nicole. Vi borde starta en facebook-grupp som heter Nicole ser ut som en modell. Kolla på den här bilden bara!



Haha blir så glad av att kolla på den här bilden! Ett gott skratt förlänger livet, det var en man som kom fram till oss och sa det idag, haha.

Vi köpte läsk och satt oss och pratade.

Tills regnet började ösa ner. Trevligt. Vi fick ställa oss under en himla buske.

När vädret blivit klarare satte vi oss i finaste parken och fortsatte drick läsk och prata.

Man ska passa på att sitta i gräset så länge sommaren fortfarande är kvar.

Det var en så bra dag, imorgon ska jag träffa Saga och det ska också bli så kul. Hon glömde dessutom sin jeansjacka på mitt land så den får jag inte glömma att ta med, kram ♥

Det blir inte roligare


Min bror Axel (som säkert läser det här nu eftersom att han har hittat min blogg -.-) har visat mig världens roligaste klipp. Det blir inte mer roligt än så här. Jag trillar nästan av stolen ska ni veta. 1:23 är bäst, den där munken låter exakt som min konfa-präst Gunnar, haha.

I did not want to let you go. but i knew i had to.


För er som minns så var jag i Spanien precis i mitten av sommaren. Där hittade jag några fina saker som ringar, armband och ett par fake Ray Ban aviator. Som jag kände mig tvungen att visa i brist på mycket att blogga om. Turkosa stenar, framförallt ringar är något av det somrigaste som finns enligt mig. Fint på vintern också såklart.  

Bättre sent än aldrig



Nicole, Saga och Siri i bilen till mitt lantställe på Åland.





Sommarfrukost.

Nicole och Saga i gäststugan där vi bodde.

Siri fixar och trixar.

Haha, Nicole lånade mammas gamla gamla grummistövlar när vi skulle ut i skogen för att plocka blåbär.

Då är man inte helt själv längre


Kopierat från Vimmelmammans blogg, från en bok om hur barn uppfattar andra barn som har det sämre ställt. Kan känna håret resa sig på armarna när jag läser dem här citaten, så fint att jag dör. Jag önskar att varenda vuxen människa med eller utan makt tänkte som barn ibland. Skulle vi kanske få det lite lite bättre då?

Till dig Siri


En mycket fin intervju med ett mycket fint band. Från 2:06 blir det sött. 2:58 är rätt kul.

Bild på Volle som takes a tumble ingår. Hoppas du blev nöjd Siri, kram ♥

En måndag i Stockholm


Anna Ankas bäska vän Karin Kråka.

Idag har jag varit med Nicole.

Och med Siri!

Vi gjorde inte särskilt mycket, gick en promenad längs fina Strandvägen.

Och sen så har vi skrattat en hel den också som vanligt. The Freaks borde vi kallas, som Nicole skrev på sin blogg så är det inte ovanligt att folk kollar lite snett på oss ibland. Men sånt är livet.

Vi gjorde en sväng in på Mc Donalds för att köpa en en Mc Flurry kladdkaka. På donken blev vi sittandes en bra stund, vi såg en massa folk från vår skola. Panik, skolan börjar snart!

Siri...

Nicole...

... Och jag säger hejdå! Godnatt. Fast jag ska inte sova än, jag har blivit besatt av en tv-serie som heter Lost. Ni vet säkert vilken serie det är, sjukt spännande så man vet inte vad.

.



Försökte göra det lite flashigt sådär med att klippa ihop bilderna


Jag har köpt en ny vinterjacka/höstjacka från Zara för 799:- 
Jag tycker att den är väldigt fin, jag var i ganska stort behov av en ny lite mindre varm jacka eftersom att min förra blev stulen på Bombays flygplats tidigare i år (egentligen glömde jag den, men det låter mer spännande ifall jag säger att den blev stulen). Den är mer grön-brun i verkligheten. Som ni ser kan man ha den på flera sätt, finast är nog utan skärp i midjan om ni frågar mig.

Konfirmationsfest på Carros land


Igår kväll var jag och min familj på Carros konfirmationsfest. En massa trevliga människor, god mat, fint väder och sen fick man träffa sin bästa vän som man inte träffat på över en månad. Några som var där var Masken och hennes syster Maya, Zet och hennes syster Selma, Olivia och säkert femtio till. Två tjejer från konfalägret var där och dom var snälla så man vet inte vad. En jättetrevlig kväll! :)

The Drums in my heart ♥


Medan mina coola vänner sitter och lyssnar på One Direction´s nya låt sitter jag här på mitt rum och lyssnar på The Drums senaste singel till deras kommande skiva. Deras tredje album kommer den 5:e september i England. Jag kan inte sluta tänka på det, gud vad jag längtar!

Näst sista lördagen på sommarlovet-

Hej bloggen, nu är jag hemma från landet. Ikväll ska jag på Carros konfa! Det ska bli jättekul, börjar nästan gråta när jag tänker på att jag inte träffat henne på över en månad. Nu ska jag och mamma ut på stan för att hitta en present. Kram.

.


TheJevoski är nu officiellt min favorit-videobloggare, inte lagligt hur mycket jag skrattar, speciellt åt det här klippet, haha. Och det här, som nog rätt så många har sett.

Ny header


Ny header, bilden är tagen uppe på ett berg i Malaga. Min gamla header var jag så trött på att jag nästan hade lust att slå sönder datorn så fort jag såg den. Den nya är liksom den förra inte alls avancerad. Fast jag tycker att den är rätt okej ändå. Vad tycker ni?


Varning för getingar


Den äckliga bilden som jag lovat, haha. Axel och hans kompis André förstörde ett getingbo på landet, så nu har man sluppit getingarna men inte minnena från hur äckligt boet såg ut innifrån haha. Usch.
Nej, på tal om ingenting, nu ska jag allt ta och fixa en ny header en gång för alla. Lite random sådär.

Rätt så idylliskt.


Hemma i fina Stockholm! På vägen hem stannade jag och pappa på vårat andra lantställe utanför Uppsala och plockade en massa bär. Yummie. Nu packar jag lite och tänker försöka klämma in en kort kort sväng på stan för att kolla en del viktiga saker. Eventuellt köpa ett visst linne på Zara det vill säga.

Och för er som vill se världens äckligaste bild, logga in på min blogg senare ikväll! Fast min NO:lärare skulle säkert tycka att den var väldigt lärorik, funderar på att visa den för henne hahah..

RSS 2.0