Rubriken här

Hej hej. Sitter här vid datorn och väntar på att sömntutorna Siri och Nicole ska vakna :/ Gick faktiskt och la mig direkt efter Wallander igår. Duktig flicka. Söndagskvällarna är verkligen bästa tv-kvällarna på hela veckan. Först solsidan sen wallander.

Bild från i somras :)


Scary


Okej, det här är skitläskigt, men ser ni alla tatueringar som föreställer droppar i Lil Wayne´s anskikte? Han har en droppe för varje person han dödat. Inte undrar på att han suttit inne ett par gånger. Haha.


This is the end...of hopelessness

Hej kära vänner. Sitter här och spelar Anti-Flag på hög volym, varje förälders mardröm, haha. Men det finns typ en bra låt med dem som heter This is the end, fin text.
Är jätteglad, har nyss skaffat skype, det verkar jättekul! :D


Fy fan vad dåligt


http://micahs.se/2011/february/dom-la-ner-utredningen.html#comment
Är det så här samhället ser ut? Två fulla killar ska kunna våldta en minderårig tjej utan att bli straffade?!


Fin ♥



Låt mig presentera den perfekta sommarklänningen. Lite olägligt att tänka på det nu när det är minusgrader ute. Men jag kan inte sluta kolla runt på söta sommarkläder och längta jättemycket till sommaren.
Den är i alla fall från Victoria´s secret, dem har jättefina klänningar! Ska kanske beställa den här, eller vänta tills jag åker till USA igen, höhö, aldrig typ.


The people, united, will never be defeated

 

 

OMG


Den här bilden såg jag i Atlanta, utanför Coca cola-museumet. Läskigt lik en av Carros bästa kompisar Rebecca! Tänkte lägga upp den för jättleänge sen men glömde bort det. Tänk på att Justin Bieber bodde i ATL ungefär när jag var där, han var inte så känd än alltså. Han har säkert gått förbi den här bilden en massa gånger :)


Justins nya frissa


Jag känner mig lite efter, men Justin har klippt sig! Jag tycker att hans gamla frisyr var urgullig, men men. Han passar i allt :)


Dåligt gjort Linnea

Nämen heej. Jag har uppdaterat dåligt i helgen, ajaj. I fredags så åkte jag och min familj på någon kryssning. Pappa hade fått gratisbiljetter för att vi är delägare, bla bla bla, orkar inte fortsätta berätta. Men det var mysigt, kände mig fortfarande inte så bra så jag låg i hytten hela tiden typ, haha. Idag ska jag börja på mitt föredrag till svenskan, ska bli ganska kul. Jag ska berätta om Mumbai :)

Btw, älskar Tyras nya bil! Drömbilen typ.


We feel how we feel inside

Hejsan. Sitter här vid datorn och lyssnar på min "emolista" som Siri kallar den, på spotify. Den är skitbra, man blir inte precis dölycklig av att lyssna på den men ändå ;)
Idag var jag hemma, inte kul. Jag ska troligtvis vara hemma imorn också, men vill man bli frisk så måste man vila :/ Aja, ska läsa nu, ses ♥

Gud va rolig jag är.. Hahah ;D

 


Sommaren 2010

Kom på hur mycket jag saknar sommaren 2010. Den var inte så speciell, men den var ändå bäst. Så nu tänkte jag, eftersom att jag bara sitter hemma och är extremt uttråkad (hade ont i halsen så jag stannade hemma idag för att vila upp mig) så ska jag visa några härliga bilder från i somras! :D



Gick inte på grönan en enda gång..



Hängde i stan med mina snygga vänner Siri och Nicole.



Viktoria också :)

Gulliga Visby







Min bästis Carro var på mitt land.





Några familjvänner kom och hälsade på.



En sikitstor larv bodde precis vid studsmattan. Lika tjock som mitt finger. Den blev typ en fjäril sen.

Min söta lilla "kusin" August hälsade på med sin familj.


Jag hoppas att den här sommaren blir minst lika bra! :)


Studiedag idag

Kom precis hem från en grekisk restaurang. När katten är borta dansar råttorna på bordet, som vår konfaledare sa, haha. Vi hade i alla fall (skriver typ alltid det) studiedag idag! Senare på dagen tvingade Nicole mig att följa med mig till konfan, men aja, det var kul! :)

Mysigt ♥


A&F







Jag får bara lust att gråta när jag loggar in på Abercombies hemsida, vill bara ha allt. Exakt allt. Älskar deras T-shirts och hoodies. Ta mig till USA nu för fan.



♥ Alla hjärtans dag ♥

Min ....... överföringssladd funkar inte så det går inte att föra över bilderna till datorn. Vi var i alla fall och åkte skidor med skolan. Det var jättekul, förutom att en kille från paralellklassen bröt ena benet+armen efter en timme ungefär. Det kom värsta helikoptern upp i backen och hämtade honom, stackarn.

Bild från Siris blogg, jag i skidbacken.


Skiing is life

Skidor idag!! Tror inte någon fattar hur mycket jag älskar att åka skidor. Skidresan jag och min familj gör är seriöst höjdpunkten på året, haha. Men nu ska vi iaf åka med klassen, synd att alla kommer få se hur dålig jag är, menmen. Vi blir värsta stora gänget, jag, Siri, Vickan & co och Carro & co. Nicole är tyvär sjuk :( Nicole notera att det blir jobbigare att lära sig för varje dag, haha. Måste borsta tänderna nu, ses! ♥


I was born to be brave


Tycker att Lady Gaga´nya låt är så himla bra ♥


Grattis Lovisa


Idag fyller Lovisa 15 år! Grattis nu får du köra moppe och en massa andra saker. Fin bild va?! Från förra året, skolavslutningen, behöver jag säga att jag längtar?


Yo man, I´m dying over here!

Sorry Nicole för att jag snodde din replik. Haha. På tal om det så ska nicole kanske starta en ny blogg! Håll tummarna.
Tyvär vaknade man upp till finska vinterkriget utanför fönstret och såklart gick inte bussarna så jag fick gå hela vägen till skolan i snöstormen.
Nu börjar OC, mitt favoritprogram efter desperatee houswives.

Håret var alldeles blött när jag kom hem, satte upp det i en knut och tog ut den, och fick lockigt hår! Har alltid velat ha det :D Mitt ansikte är likblekt, men det är ljuset, delvis, haha.


Your name

Tänkte bara "slänga in" ett litet inlägg. Haha. Ska precis tvätta håret, och för en stund sen pratade jag med Carro. Trevligt trevligt. Jo, vi pratade lite om tatueringar, som vi visserligen redan gjort några gånger. Men ifall jag skulle skaffa mig en tatuering skulle jag nog ha en text eller något liknande. Ett fint budskap! :D Fast jag kommer aldrig tatuera mig, skulle nog ångra mig efter ett par år.


Häng dig NO


HAHA

Rihanna- Oh, nana whats my name?

Eminem -Why are you asking me whats your name ?

Rihanna-Oh shut up and drive!

Eminem - Sure ....I need to get out to an store but It Is raining!

Rihanna - Then get under my Umbrella jerk!

Eminem - Who do you think you are ?

Rihanna - Only girl In the world!

Eminem - No you are not!

Rihanna - Oh ...I love the way you lie!!!


 Hittade den på youtube, skrattar så jag dör! :D


Hold your horses

Hej, idag är det söndag. Men i alla fall, jag har inte berättat om igår. Jag var i stallet med Lovisa och jag fick rida! Jippie! Fast det var lite läskigt när hästen smet ut genom grinden och började galoppera (tror det stavas så?). Men det gick bra, ramlade inte av, och jag kan skryta om att jag galopperat för första gången i mitt liv. För ni som inte vet så är galopp när hästen springer jättesnabbt, trav är mellansnabbt och skritt är långsamt. Blev värsta häst-inlägget nu, haha.

Gullig ♥


Won´t Stop


http://www.youtube.com/watch?v=qpf7eyxAkJ0&feature=youtu.be

Sean Kingston och Justin har gjort en jättefin låt som heter Won´t stop. Han länkade den på sin twitter för några timmar sen och det är bara ca 190 000 visningar, känner mig minst sagt unik, lixom Justin Bieber, varför lyssnar man inte?!
Nämen nu ska jag droga den lite mera, ha en bra lördagskväll.


Freeedag för tusan




Duckface


Gissa vilken dag det är idag? Fredag såklart!! OCH jag sitter vid min fina lilla laptop och tar en massa egopix eftersom att den har en rolig funktion som kallas webcam. Idag hade vi SO-prov, det gick inte särskilt bra, men men. Det blir bra ändå. Ha en bra kväll! ♥


Lika som bär


Jag har alltid tyckt att Chloé Schuterman är riktigt lik Kim Kardashian. Lite scary, med tanke på att de inte är släkt, haha :)


Old


Hittade en gammal bild på mammas andvändare. Var kanske 11-12 år här skulle jag tro.


Drop the world


Tycker att lil Wayne är lite knäpp. Han har tatueringar på ögonlocken.
Men jag gillar honom ändå. He is my god, his texst are my bible.  


RSS 2.0