right now at apple store.




GRATTIS LINNEA, 16 BARRE!!!

Grattttis min fina, bästavän! Idag är du inte hemma utan chillar i England, jag har ingenaning om hur ni firar din födelsedag där, men jag hoppas att du har the-time-of-your-life. Även fast jag mycket gärna skulle vilja vara där.
 
För att hålla det kort så är du en av dem mest underbara personerna jag känner. Du frågar mig ofta varför jag skrattar, det är för att du är så hysteriskt rolig! Och du vet inte ens om det alltid. Men emellan skratten finns det även en allvarlighet, någon man kan prata med allt om. Du är fin på alla sätt och vis och det skrämmer mig att vi kommer börja på olika skolor till hösten, att jag inte kommer att se dig varje dag. Men det som skrämmer mig allra mest är att vi liksom kommer att skiljas åt på sätt och vis. Men rädslan skall inte bli verklighet, jag tänker vara en jobbig liten dampunge som kommer att hänga med dig all the time, hoho. 
 
Jag inser nu när du varit borta i nästan två veckor, att det är näst intill omöjligt att inte få vara med dig varje dag, prata om killar, problem och allt där emellan. Men snart kommer du hem och jag längtar, om man säger så. GRATTIS, min underbara bästavän!!!!! ♥♥♥ /Nicole 
 
Hittade ett par gamla och söta bilder på oss........
 
 
 
 
 

england.

Hej alla. Jag bor i England just nu. I ett område där husen aldrig är högre än två vaningar, i den finaste lilla familjen i förmodligen hela England. Förutom att jag saknar mina kompisar, min familj och den svenska maten så älskar jag den här platsen. Har fallit in i vardagsrutinerna så pass mycket att jag faktiskt känner mig väldigt hemma här. Jag kommer hem till Sverige på måndag. Om inte innan så hörs vi då. Kram.

HEJHEJ IGEN

Hallåå alla Linneas läsare igen! Som Linnea nämnt hänger hon i England på språkresa två veckor framåt. Saknar henne otroligt mycket!! Jag är tveksam till i fall att hon har tillgång till internet just nu, annars hade hon nog bloggat.. Men jag hade i alla fall tänkt att gästblogga några inlägg medan hon är borta, haha hope you're fine with iiit Linnea! :) Men har ni tid kan ni alltid klicka er förbi min blogg! Puss på er /nicole
 

Sommarlov.

Hej bloggen. Just nu håller jag på att packa inför mina två veckor i England. Språkresan jag ska åka på imorgon! Är faktiskt inte alls så nervös som jag förmodade att jag skulle vara. Idag har jag mest hängt med Nicole, Saga, Siri och Viktoria en sista gång på ett rätt bra tag. Känns lite sorgligt, men sommarlovet går väl som vanligt snabbare än vad man tror, så vi ses snart igen. Angående bilden ovanför så kan jag nämna att jag kände mig för snygg för att vistas på bild. Alltför snygg. Nu ska jag packa vidare och ringa min bästa vän och prata en stund. Hejdå!


några dagar senare.

Nu är jag hemma från bästa Hultsfredfestivalen. Vet egentiligen inte riktigt vad jag ska skriva. Ni vet förmodligen redan att det nästan är omöjligt att inte ha roligt på festivaler. Och det stämmer. Jag har haft så obeskrivligt kul! Jag kan med all största säkerhet intyga att trots att mina ben är fulla av skrapsår och blåmärken efter att ha blivit klämd och knuffad i folkmassor, och trots att mina öron värker efter att ha struntat i öronproppar på de bästa konserterna, och trots att jag just nu längtar så in i helvete mycket tillbaka till en skräpig camping - så är Hultsfred något som jag kommer minnas hur länge som helst ♥


I FESTIVALVIMLET

Hej alla Linneas läsare! Denna gång är det inte Linnea som bloggar utan istället är det jag, Nicole som gästbloggar! :) Om ni har tid över kan ni gärna slinka förbi min blogg, här!

Anledningen till att Linneas blogg har stått stilla ett tag nu är för att den lilla lyckosten är i Hultsfred tillsammans med Siri! Jag har försökt prata lite med henne men teckningen suger och hon kan tyvärr inte mobilblogga (hon är arg).. Men det verkar som dem båda har det hur bra som helst där! Igår såg dem dessutom The Kooks.. Inte alls avundsjuk.. På söndag kommer dem i alla fall hem och jag har första tjiiiing på dem, haha! Puss! /Nicole 


I love you, my friend!♥


And going away means forgetting.

Skolavslutning. Jag har idag slutat nian och allt vad som kallas grundskola. Och dagen vid början på mitt förhoppningsvis bästa sommarlov någonsin, kunde inte ha varit sorgligare. Att säga hejdå till människor jag tillbringat varje veckodag tillsammans med i flera års tid, och inse att den definitiva majoriteten är personer jag troligtvis aldrig mer kommer att träffa under resten av mitt liv- gör mig så himla ledsen och nedstämd. Jag vill inte säga hejdå än. Jag är inte redo. Allt och alla som jag lämnade bakom mig idag är det som gjort mina år i grundskolan till något man aldrig någonsin vill glömma


Summer 2012


En endaste liten dag kvar tills sommarlovet börjar. Det känns aningen sjukt med tanke på att det under hela terminen känns så himla långt bort på något vis. Den här sommaren kommer bli den bästa sommaren i mitt liv. Det måste den bli. Jag vet att jag vanligtvis säger så inför varenda sommarlov, men den här gången menar jag allvar! Den här sommaren ska bli så bra. 
Min sommar börjar med mitt livs första festivalbesök. Hultsfred närmare bestämt. Ska bli så himla kul!
Efter det packar jag en stor resväska och sätter mig själv på ett plan till England. Språkresa i en halv månad. Förstår inte riktigt själv hur jag vågar, men det gör jag förhoppningsvis, haha! Jag ska verkligen försöka bli bäst på engelska inför gymnasiet.
I stort sett hela juli kommer tillbringas på mitt lilla lantställe. En av veckorna i juli ska Caroline komma på besök, längtar!
I augusti packar jag en till resväska och sätter mig på ett plan tillsammans med en grupp galna konfa-kompisar påväg mot Frankrike. Vi ska åka på läger i södra Frankrike i en vecka. Älskar mina fina vänner som jag kommer åka med, så det lär bli en rätt minnesvärd resa.

Så! Nu vet ni var jag håller hus i sommar! ♥

One last time.

Sista skoldagen. Sista gången jag sitter på röda bänken med mina kompisar på lunchrasten. Sista gången. Känns lite sorgligt..


Några bilder från i söndags.


Tänkte lägga upp några bilder från i söndags, då jag och några tjejkompisar hade en mysig picknick i humlegården.



Det var verkligen jättebra! Alltid så himla kul att vara samlade hela tjejgänget ♥

Måndag 11

Hej på er vänner. Hoppas att ni alla haft en bra dag. Själv kunde jag sova hela förmiddagen och efter det dra mig till fina Djurgården för att grilla med min bästa lilla klass en sista gång innan vi alla splittras när vi i höst börjar gymnasiet. För tillfället sitter jag och min pappa och ser på fotboll. Krossa Ukraina nu Sverige!!!


16.


Denna måndag fyller min bästa vän Caroline sexton år! Tyvärr så kan vi inte träffas idag, som vi ända sedan barnsben gjort den elfte juni, men jag hoppas i alla fall att hon får en fin födelsedag. Älskar dig Carro ♥

picnik.

Måste för i övrigt också nämna att jag ser så himla mycket fram emot imorgon! Då ska jag och några vänner (vi i vårat gäng som hängde med varandra var och varannan dag för tre år sedan, men som nästan aldrig ses allihopa samtidigt nuförtiden) ha picnik i humlegården. Hoppas verkligen att det blir fint väder, alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar!!!

Men nu är jag tillbaka.

Stort förlåt för dålig uppdatering. Hoppas att alla ni haft det bra under de dagar som jag inte upptaderat min så absolut flashiga blogg, haha! Det har i alla fall jag. I stort sett hela fredagsförmiddagen spenderades tillsammans med kompisar på Mc Donalds, och sedan blev jag upphämtad av min familj och vi åkte vidare till min kusins studentmottagning. Kvällen avslutades med kvällsfika tillsammans med tjejerna.
Denna lördag har jag och min lilla mamma varit ute och shoppat en fin klänning till skolavslutningen på onsdag. Ska erkänna att jag längtar lite till skolavslutningen trots att det kommer bli så otroligt sorgligt ♥

Och inte en själ har på sig idrottskläder.

Känns inte så värst roligt just nu.


Snabbt som tusan.


Stressigt inlägg + mobbad bild kommer lastat! Idag ska jag och min skola springa en jobbig löpningsrunda på en hel himla mil. Kommer väl troligtvis däcka någonstans där efter två kilometer ungefär. I eftermiddag ska jag på en student till några familjevänner, och senare på kvällen ska jag jobba lite som barnvakt. Nu måste jag skynda mig! Kram! ♥

Prom.

Hej alla söta! Väldigt dålig uppdatering från min sida, men jag har inte haft tid! Eller orkat.. Denna dag har i alla fall spenderats ute i världens finaste Stockholms skärgård med min lilla familj. Rätt mysigt.
Min skolas vårbal ägde som sagt rum igår kväll, och det var hur trevligt som helst. Verkligen. Så fin. Jag kommer sakna min bästa klass, bästa lärare och bästa skola när jag i höst börjar på gymnasiet. Blir alldeles ledsen bara av att tänka tanken faktiskt ♥

Jag och mina homiez igår. Mitt hår blev som tur var inte så värst "affro" som jag förväntat mig att det skulle bli. Tur!


Frisören.

Sitter i någon galet varm blåsapparat hos frisören. Kommer säkert att få affro-hår. Bli ihågkommen som tjejen med affro på vårbalen. Grattis till mig.


Run.

Nu ska jag och mina fula (men snabba) skor ut och springa. Wish me luck.


Giliap.


Bara jag som tycker att det är sjukt coolt att man ser Carro, Rebecca och Zeineb i det här klippet från i fredags om man spolar tills 0:57 ungefär? Jag kan liksom inte sluta le, haha! ♥
(För er som undrar så kan jag säga att jag och resten av tjejerna stod ungefär längst bak i publikhavet, men det var rätt bra det med faktiskt)

Fika

Sitter och fikar med födelsedagsbarnet på waynes, älskar att sitta inne på ett mysigt café när det är dåligt väder utomhus!


feliz cumpleanos mi amigo


Idag är ingen vanlig dag. För idag fyller nämligen en av mina absolut bästa vänner Nicole år! Älskar dig, fina, knäppa, galna, snälla, roliga, omtänksamma Nicole!!!! ♥

Barnvakt.

Är barnvakt just nu, sitter och tittar på Tintin och äter oreo-glass!


Saturday

Tjenare. Jag sitter i bilen just nu, påväg till en av mina kusiners trettioårskalas. Känner mig så himla hardcore med autografer av Rebecca och Fiona på händerna. Nu vet ni det, hejdå.


Rebecca och fiona

Ikväll har jag frusit, varit hungrig, trott att jag skulle kvävas, trott att jag skulle bli nedtrampad - och fortfarande haft en av dem förmodligen bästa kvällarna på hela året.
Och jag ser ut som mupparnas mupp på precis varenda himla bild nedanför, nu har jag varnat er.. Haha..


Godnatt friends.

Hej hörrni. Ligger i min säng och lyssnar på några fina Taylor Swift-låtar för att kunna somna lättare. Det funkar faktiskt, jag lovar! Om ni undrar hur det gick för mig sedan förra inlägget, så kan jag säga att jag struntade i mina i-landsbesvär och drog till Alva en stund. Bakade kanelbullar, drack smoothies och tog konstiga bilder med våra mobiler. Nu ska jag sova, och lyssna mer på Taylor Swift. Godnatt!


RSS 2.0