måndag 29.

Hej hej. Nu var det några dagar sedan jag hängde här inne på min lilla blogg. Har i alla fall haft en toppenhelg tillsammans med jättefina vänner. Käkade bland annat brunch på Sirap i lördags förmiddag med min fina Carro som jag saknat så himla mycket! Siraps american pancakes är verkligen hur goda som helst hörrni, prova prova! Nu ska jag förbereda mig inför att strax gå och lägga mig,  hoppas ni alla får en fin valborg imorgon också förresten. Puss.And the walls kept tumbling down in the city that we love.


Hej hej. Struntade ofrivilligt i skolan idag (dåligt samvete här) och gick och träffade Åsa i eftermiddags. Träffade Nicole och Wendela och några av deras klasskompisar lite spontant på vägen till stan också. Ikväll har jag mest pluggat och kollat på gamla desperate housewives hela tiden, och nu ska jag sova. Godnatt! ♥

Ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer.


Hej hej kompisar, hoppas alla mår bra och har haft en bra helg. Min helg har i alla fall varit superfin! Tjejmiddag med bästa gamla tjejgänget igår kväll och så hängde jag på Foams uteservering hela eftermiddagen med Nicole idag till expemel, jag älskar att det äntligeeen blivit vår nu. Puss och kram ♥

fast du vet att hälften av dem som kämpar går under.

Hej hej hej. Det var ett tag sedan sist jag kollade in här på bloggen nu. Har varit förkyld och haft stört mycket plugg de senaste dagarna, så sorriii hörrni för dålig uppdatering. Lyssnar på Håkan Hellströms nya album just nu, och det är precis lika fint som jag hoppades på att det skulle vara. Älskar det. Lyssna ni också! Godnatt ♥

tisdag

Hej hej hej, såhär som på bilderna ovan såg jag ut idag. Gamla bilder men exakt samma kläder. Gick hem direkt efter svenska nationella i förmiddags idag eftersom jag typ håller på att bli förkyld. Just nu är verkligen sämsta tiden att bli sjuk på, i och med alla prov vi kommer ha framöver. Ska "träna" inför franska nationella vi har imorgon genom att kolla på en fransk film nu. Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain.

måndag

Hej hej hoppas ni haft en fin måndag. Min har varit sådär, satt hemma hela eftermiddagen och hade panik över ett svenska-tal jag ska ha imorgon som jag inte kommer ihåg ett ord av vad det handlar om. Fml. Längtar redan till sommarlovet just nu haha..

påsklov.

Hej hörrni, nu har jag inte skrivit någonting på min blogg på flera dagar. Måste bättra mig med uppdateringen känner jag. Har i alla fall haft ett par jättefina senaste dagar sedan jag kom hem från landet som jag kan sammanfatta lite kort med ett lol "schema" eller något, för er som undrar vad jag haft för mig eller om jag själv skulle vilja kolla tillbaka i mitt arkiv och komma ihåg vad jag gjorde när jag var tonåring lol.

Tisdag: Träffade Nicole för att kolla lite i affärer och käka lunch på stan. Senare på kvällen tog jag en mysig kvällspromenad med Vicki som jag inte träffat på jättejättelänge.

Onsdag: Tränade med bästa Åsa en stund på dagen och gick hem till Vendela senare på kvällen för att ha mysig filmkväll tillsammans med henne och Nicole.

Torsdag: Fixade en viktig sak inför Spanien i sommar och lunchade med min pappa, mötte upp en fin kille jag träffade på en fest för några veckor sedan på eftermiddagen och tog en promenad längs vattnet med honom (låter så sjukt smörigt jag vet) innan jag träffade Nicole och Vendela och hängde med dem en stund. Åkte hem till Bella för Pretty Little Liars-marathon och spontan sleepover med henne och Jenny senare på kvällen.

Fredag: Hängde med mina mejores amigos Siri och Nicole och tog en mysig fika på eftermiddagen. Behövde dock stressa som fan när jag kom hem eftersom att jag kom på att jag behövde göra ungefär tusen viktiga saker innan jag sedan skulle möta upp Cassandra, Jenny, Bella, Linnea och Jessica för att åka till en fest utanför stan senare på kvällen. Sminkade mig inte ens och blev ändå sjukt försenad.. Festen var i alla fall rätt bra och kvällen belv jättelyckad tillslut haha!
♥♥♥

archipelago

Hej hörrni, nu är jag hemma från mitt lantställe där jag varit över påskhelgen tillsammans med min familj och några släktingar. Mitt lantställe är i allmänhet ungefär det segaste stället på jorden, men det kan ändå vara lite mysigt ibland. Hursomhelst, imorgon ska jag vara med Nicole och kanske även Siri, så det blir jättekul. Nu ska jag se lite avsnitt av Pretty Little Liars innan jag somnar, godnatt ♥

RSS 2.0