Sveriges godaste hamburgare

Efter skolan träffade jag Saga och vi gick lite i affärer, jag köpte ingenting men Saga köpte en massa fint. Väska från Marc och två jättesöta blusar. Jag passade på att äta en Hot American på Max. Jättegod! Jag lovar. Mc Donald´s kan dra åt helvetet, deras hambugrare smakar skit i jämförelse med Max. Smaka den innan den försvinner, bäst!


Blood diamond


Ikväll kommer en film med en av mina favoritskådespelare, Leonardo Di Caprio.
Blood Diamond.


Malaga


Något att se fram emot i det här vädret är Spanien, Malaga. Dit vi åker i sommar med mina kusiner. Det ser fint ut! :D Fast det är ett tag dit, hehe.


For a cool girl


Jag tycker att alla som inte redan gjort det ska rösta på Kenza i kategorierna årets modeblogg och årets bäst klädda kvinna, på finest awards. Jag avgudar hennes kläder, outfiten på bilden där hon har en liten svart klänning på sig, hade hon när jag såg henne på Gludfynd-eventet. Helt klart min favoritoutfit! :D


♥ Lost in the world ♥





Burlesque

Hej allihopa. Nu sitter jag vid datorn, som vanligt. Var uppe och fixade mitt rum, men ni hör hur det låter. Haha. Igår hängde jag med Carro efter skolan, vi kollade lite i affärer och såg på bio. Burlesque, den var jättebra i alla fall. Christina Augilera var så duktig.
Det slutade med att vi sov över hos Carro, vi var så busiga, busringde till en knäpp kille i min klass, han gick på det! Vi skrattade som galningar efter det. Han frågade efter numret och Carro skyllde på att hon hade dyslexi så hon inte kom ihåg det. Jag dör!!


Carro´s place

Efter skolan gick jag hem till Carro, det var jättekul, såklart! :D
Hinner inte skriva något mer, har jobbiga engelskaglosor tills imorn. Paaaticccipeijthhh. Min jobbiga engelskalärare, haha.


Cecilias dikt

Hej hopp. Vi har en liten läxa tills imorn. Jo, att hitta en dikt som vi ska läsa upp inför klassen. Tror att det var till imorn, men i alla fall så har jag hittat en jättefin dikt. Hade egentligen velat ta en dikt som en kompis skrev för några år sedan. Den är otroligt fin, får tårar i ögonen när jag läser den.
Tänkte lägga upp den, bara för att jag är så snäll, och för att jag litar på att ni (som går i min klass) inte kopierar den och andvänder den imorn, hahah! :D


Jag är född att lida,
det är så det är.
Smärta är min vardag,
av smärta jag lär.
 
Man har sagts i Sveriges lag,
att alla är lika värda.
Vem följer den idag?
Den frågan är min enda.

Jag är ett blott djur,
som aldrig gjort något ont.
Men dock ett ynka djur,
vad är mitt värde? Ingenting.
Därför ska jag dö.

Men jag lovar och jag svär,
att hur det än går.
Ska jag fortsätta att tro,
och mitt hjärta att slå.

Efter min slakt, efter min död,
när jag styckas på ditt bord.
Ska jag fortsätta att skrika,
i min själ, djupt inombords.

För jag vet att någonstans finns
det en himmel för dem.
Som inte bara dödats,
utan aldrig haft en riktig vän.

Jag vet att jag är intet värd,
att trots jag kan känna den smärta som dig,
är jag som en pappersdocka;
lätt att nyttja och plåga, utan någon som bryr sig.


Treasures are meant to be found

Är så glad. Jag har precis hittat de perfekta jeansen.

De mörka är från Diesel och kostade 850:- Men det var de värda.

Hittade ett par ljusa jeans inne på Gina, för 49:-, visserligen inte så snygga på mig, men jag kommer andvända dem som reservjeans. Kunde inte låta bli, vem kan?





Jättesött, man fick ett ägarbevis med när man köpte diesel-jeansen. Aww, blir så glad! ♥


Lördag in my heart

Hade tänkt skriva värsta långa inlägget om vad jag gjort idag, men tiden gick lite väl snabbt. Gör det någon annan gång, kanske. Imorn ska jag i alla fall handla ett par jeans, YES.


Somebody told me

Hej. Har inte uppdaterat så bra på sistone, aj. Men jag har inte haft så mycket att skriva, inte så bra det heller. Nicole var inte i skolan idag, hon spände sin coola tandställning. Det kändes tomt utan henne han jag säga, Siri var skitsur mest hela tiden. Nej, det var bara ett skämt, Siri skrattar alltid. Något som vi alla gillar med henne :)
Någon annan än jag som tycker att det här inlägget blev väldigt random? Haha.


Diesel





Är ute efter ett par nya jeans. Jag är ganska kräsen när det gäller jeans, de ska vara en bra modell, okej kvalité och framförallt så ska de vara sköna. De här jeansen ovan är från diesel, som är kända för att göra bra jeans. Ångrar mig att jag inte köpte ett par Diesel-jeans i Itailen. Så snygga.


Sjukt

Hej. Imorse vaknade jag upp med jättejobbig huvudvärk och ont i halsen. Jag bestämde mig för att stanna hemma idag för att kunna gå imorn istället. Jag tror inte jag missar så mycket. Vi hade inga läxor tills idag i alla fall. Men jag får alltid så dåligt samvete när jag är hemma från skolan, när jag känner mig lite bättre känner jag alltid "jag kunde ju ha gått ändå!" men men.

En mupp i Indien.


So small ring. So full of memories.


Peak


Var som sagt på stan med mamma igår. Jag var ute efter en skidjacka som ändå inte var så sportig så att jag kunde andvända den i skolan. Det första jag så inne på inter sport var en vit kort tunn perfekt jacka från Peak Peformance. Men jag blev lite ledsen när jag såg att den kostade 2500:- Blev lite gladare när jag hittade den i en annan affär för 2000:- men ville ändå vänta en stund. Vi gick in på älskade NK och jag hittade den perfekta jackan från J. Lindberg typ. Den var svart, kort och bara helt underbar. Den var på rea men kostade ändå 3500:- oops. Om inte mamma hade stoppat mig hade jag köpt den, det går inte att beskriva hur fin den var.
Innan vi skulle gå ut så hittade mamma en jättefin svart jacka från Peak, visserligen inte en skidjacka, men den var en kort dunjacka. Köpte den. Den hade kostat 3500:- men jag fick den för otroliga 1050:- !
Är fortfarande skitglad! :) Bästa köpet på hela året.


No love lost, no love found


Dear Mr. Jacket

Jag ska alltid minnas den här dagen som minijulafton. Haha, nejmen jag fick en massa fina efterskotts julklappar idag.

Jättefin T-shirt och nagellack som byter färg i solen. Doftjljus med vaniljsmak av Nicole. Köpte ett Body butter till mig själv, 85 :- som hittat!

Imorn ska jag och min kära mamma ut på stan och leta efter en ny vårjacka, eftersom att jag glömde min på Mumbais flygplats det var en ryss som snodde den. Säger vi. Men jag måste ändå ha en skidjacka, så det var väl inte helt hopplöst.


Rose garden

Jag hade tydligen lagt upp fel klipp igårkväll, oopsie. Den riktiga låten, Rose garden lägger jag upp nu istället. Galet bra, fast Down by the water är lite bättre. Nick har skrivit den här låten till Selena Gomez, hon är bäst.


Down by the water

 

Igår påbörjade jag ett låångt inlägg med en massa bilder från Indien, det kommer förhoppningsvis upp ikväll, måste bara lägga till några fler bilder. Här är förresten två riktigt bra låtar. Dem är inte riktigt bra, det räcker inte, de är bäst. Den andra av dem har jag pratat om hela dagen och Siri har svurit på att direkt när hon ser det här ska hon pausa spotify för att lyssna på denna underbara låt.
Logga in senare ikväll så kommer bilderna, kram. ♥


Indien del 2

Det här inlägget skulle som sagt ha publicerats igår, menmen. Igår var jag, Nicole och Lovisa jättegulliga, så på vår håltimme plingade vi på hos Siri med en marabou chokladkaka. Hon var sjuk den stackarn. Vi stod och pratade i säkert två timmar. Gissa vad vi pratade om? Harry Potter, haha. Siri är helt crazy, hon har precis börjat läsa böckerna. Har tjatat på henne i flera år nu, men bättre sent än aldrig! Nicole, lyssna på det också.

Här kommer en massa bilder från Goa.



En del av hotellets gulliga lobby.

Balkongen till vårat rum.

Utanför hotellet, på väg till stranden.



Vart man än kollade så var det vildhundar, helt fredliga. Ville ta med mig alla hem.

The BEACH



Fick jättefin nagelmanikyr på stranden.



Första kvällen i Goa, vi åt middag på hotellets restaurang. Ljuset blev fel så mitt ena öga ser konstigt ut.

En av poolerna på hotellet :)

Vi åkte ut tidigt på morgonen för att se vilda delfiner i floden.

Vi såg jättemånga delfiner, men jag hann inte ta kort på dem, däremot så filmade jag. Vet inte hur man lägger upp filmklipp på bloggen, men ifall jag lär mig visar jag. Carro badade med delfiner i Curacou, kul va? :)

Fiskebåt.



En liten skitsöt kyckling som hade sprungit bort sig från sin mamma, den var lite knäpp, sprang in på en restaurang så personalen fick lyfta ut den, haha.

Världens godaste drink, moctail strawberry lemon.



Cool.





Finn ett fel, haha.



Vi åkte in till staden, vi var inne i ett köpcenter som hade en hel vägg fylld av armband.


Såg att Natasha från top model (för länge sedan) var med i en indisk reklam.



Blev jätteglad när det stod tummen upp på cola-flaskorna :)





Jättesmå hundvalpar, ni kan fatta att jag dog lite typ.





En till kossa.

Det där ser inte särskilt smart ut :/

Fick ny manikyr :)



Vart lite sur för att jag blev störd i mitt väldigt viktiga gossip girl-läsande, haha.

När vi åt middag på något ställe så kom det värsta fyrverkerierna, det var något hotell som hade en fest. Älskar fireworks.

I lobbyn var det alltid gigantiska skålar fyllda med vatten och flytande blad som bildade ett fint motiv. Som ni ser på bilden, dem bytte motiv varje morgon.

Sista kvällen.

Såja, det var alla bra bilder. Dem andra jag syftar på är säkert jättesuddiga, eller så ser jag helt mongo ut på dem, hah. Nu ska jag läsa lite, mysigt värre.




Jack


Kolla vad jag hittade, Jack (Leonardo Di Caprio) som liten. Han säger "You know" typ 20 gånger, lite gulligt sådär.


Indien del 1

Sitter här och lyssnar på Justin Biebers akustiska album, ganska bra ;)
Tycker att det är dags för en liten bildbomb med bilder från Indien, de här från Mumbai. Närstan alla bilder är tagna från taxin.

TUKTUK.

Kyckling någon?





Slummen. I hela Mumbai bor det 19 miljoner människor...

...55% av befolkningen bor i slummen, de bor i pyttesmå hus som ofta har en pressening som tak. De människorna klassas som fattiga, altså lever de på under 1 dollar per dag, barnen jobbar istället för att gå i skolan, trots att det är gratis.





En bro?











Mahatma Gandi, en historisk person från Indien. Han är även avbildad på sedlarna. Deras valuta kallas rupies, visst lär jag er mycket? ;)



En skomakare.



Taj Mahal. Ett av världens finaste och mest historiska hotell. Inkomstklyftorna i Indien är äckligt stora, vår chaufför sa att är man fattig så bor man i ett skjul i slummen, är man rik så är man verkligen rik. Inte mycket medelklass där inte.







En park som vår taxichaufför tyckte var "otrolig" och som vi verkligen måste besöka. Måste säga att vi blev lite besvikna, det var en helt vanlig park. Men visst, i en så stor stad som Mumbai så är väl en stor gräsmatta rätt otrolig :)

Så här ser deras skriftspråk ut, man fick tydligen inte hosta där, om man ska tyda en av bilderna på skylten, haha.

Vi såg en massa folk som stod i kö för att gå in och be i ett kapell, det var nyår. Kön var flera kilometer lång, jag skojar inte. Man trodde aldrig att den skulle ta slut. Btw, så som ni ser på bilden är alla kvinnor i Indien klädda.



Ett ställe där bara män fick tvätta, det var egentligen förbjudet att ta bilder, oops.

Tåget, där folk brukade stå och luta sig ut från vagnarna, det var tydligen ovanligt lite folk på tåget.

Vi åt middag på ett jättefint hotell. Samma hotellkedja som ägde Taj Mahal. Hotellet hade en egen stor LV-butik som ni ser i bakgrunden på bilden, haha. Man kan väl lika gärna shoppa på stan? :/



Det här var de flesta bilderna från Mumbai, lägger upp massa bilder från Goa senare ikväll eller imorn! :)


Home again

Heisan, nu är jag hemma igen efter 10 underbara dagar i varma Indien. Känner mig jättetrött, är van vid att klockan är fem timmar frammåt, haha. Men då är jag förhoppningsvis inte lika trött när jag vaknar imorn bitti. Peppar peppar...
Nicole och Viktoria tror att jag är värsta pepparkakan nu, men det är orättvist hur mina pigment vägrar att "ändra färg" i ansiktet. Ser likblek ut om man jämför med hur brun jag är på benen till exempel.


Mumbai.
Lägger upp massa fler bilder imorn ♥


__

Hej igen, sitter i lobbyn, haha. Har nyss atit middag med min familj och snart ska vi tillbaks till rummet, jag tanker forsoka vakna tidigt imorn for att sola lite in i det sista. Har inte blivit brun i anskitet alls! Pa benen och magen blir jag lattast brun, vilket ar typiskt. Men imorn aker vi i alla fall hem, vilket inte kommer bli kul :( Vill stanna kvar!! Skriver nar jag kommer hem, kram ♥


Goa

Hej allihopa. Just nu sitter jag i hotelets lobby och skriver on deras laptop. Det ar skitvarmt i solen och i vattnet ar det ca 28 grader, nice. Idag shoppade vi inne i stan, hittade lite presenter till carro, vilket inte var det lattaste haha. Kommer hem om nagra dagar, ses!


RSS 2.0